Siz olsanız ne yapardınız ?

Fatos025

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
4
0
1
42
Slm arkadaslar bizim kizin fen dersi iyi degildi.ozel ders aldiralim dedik.o günde cmt gunuydu.ozel ders alacagi hoca geldi.kadini da sahibindenden ilandan bulduk.kadin normalde biz kapi disinda ayakkabi cikariyoruz.kadininda elinde kitaplar vardi bi anda cumburlop ayakkabisiyla eve girdi.bende neyse esigi silerim dedim icimden.kadin bizim kizla tokalasti.sonrada benle tokalasti.canim nerde ders yapalim diye sordu.bizim kiza kizda salonda yapalim hocam dedi.kadin ayakkabilariyla salona kadar gitti.kitaplari birakti elindeki kitaplari.sonra gelmis antreye ayakkabilarini cikariyor.dedim hoca hanim siz nabiyosunuz diye pardon telastan unuttum dedi bana bende kiza ders vercek diye birsey diyemedim.yaptilar ettiler sonrada gitti.siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ?

unutmuş olabilir önemli olan çocuğunla olan iletişimi ve verdiği ders sonucunda çocuğunda göreceğin karşılığı.. ben olsam önemli değil der dediğim gibi vereceği derse odaklanırım.

Gerçekten unutmuş olamaz mı telaştan dalgınlıktan ben gariplik göremedim pek konu edilecek bi durum saymazdım ben bunu.

Tekrarinin yasanacagini sanmam zaten tepkinizi belki etmissiniz belki gercekten unuttu heyecan yapti birden

unutmuş olabilir önemli olan çocuğunla olan iletişimi ve verdiği ders sonucunda çocuğunda göreceğin karşılığı.. ben olsam önemli değil der dediğim gibi vereceği derse odaklanırım.
Kiza dedim nasildi diye cok iyi bir insan dedi.guzelde ders anlatmis.

Artık birşey yapmam, olan olmuş. Unuttum diyerek de açıklama yapmaya çalışmış. Bu seferlik sineye çeker, sonraki dersi dört gözle beklerdim. Bakalım ne yapacak

10 yıldır özel ders veriyorum..
Kendi evimde ayakkabimi içeride çıkarırım ama ogrencilerimde hep dışarıda çıkarırım.. Bu zaten normal olan.. evin adetini bilmeyince garantili..

Belki dalginligina geldi belki terlik goremeyince öyle girecegini sandı..

Siz zaten uyarmissiniz sorun kalmamış..
İyi öğretiyor mu çocuğunuzla anlastilar mi bu önemli..

İlk geliste Nerede ders diyip direkt derse mi geçti? Önce oturup durumu beklentinizi vs konuştunuz mu? Aceleci tavrı mi rahatsız etti sizi?

ay belki kendi evinden alışkanlıktır ben de yapardım annem görmeden :)
kitaplar felan elinde telaştan unutmustur belki
bir daha yapmazsa problem yok bence

alışkanlık demiş. bi daha yaparsa bi daha uyarırsın. konu açmayı gerektirecek bi durum görmedim.

:)))bişey yapmazdım...belliki boşta bulunmuş.onu utandırmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…