• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yaparsınız

evlilikte gizlilik ve yalan en nefret ettiğim hususlardır.aklinialirimsmileböyle bir durumda sessiz kalmazdım
üstelik sen çalışıyorsun madem senden gizli harcama yapıyor sende paranı verme canım
ama önce eşinle konuş açık açık kredi kartlarını sor niye gizliyor nereye harcıyor öğren eğer seni dinlemiyorsa maaşını verme borçlarını bir zahmet kendi ödesin:1closedeyes:

Hımm eşin sana kartları iptal edeceğini söyleyip iptal etmemiş mi???
Sonuçta evin bütçesini beraber yapmıyorsunuz sanırım ki eve giren çıkan parayı bilmiyorsun...
Öyle olsaydı, nerreye kaç para verildiğini bilirdin... Ve kredi kartına borç yapıp yapmadığını...

Eğer çalışıyor ve para kazanıyorsan aile bütçesini ortak yapmalısınız...
Senin maaşın 1000 lira onun maaşı da 1000 lira diyelim...
Kira 500
Elektrik 50
Su 20
Doğalgaz 50
Telefon-Adsl 50
cep telefonu 50
falan gibi tek tek yazacaksınız....
Kalan para da ortak bir yerde duracak.. Gündelik ev masrafları için kullanılmak üzere...
Bu şekilde bütçe yaparsanız sen de kredi kartına borç yapıp yapmadığını kontrol edebilirsin....

bende onu istiyorum hatta bana 1liranın heapını yap diyorum ajanda yaptım faturalarımı yazdım tarihine kadar ama o birtürlü yanaşmıyor kendi kendime bişeyler yapıyorum su gbi benzin harcıyo tabii kart varya nereye kadar böyle gitcek ben cırpınıyorum ama onlar okadar rahat ki kaynanam calışsa calışır o neden calışmıyor kaynım iş begenmiiyor ama ellerinde ikişer tlf var lüxs yaşanıyo ben hamileyken işe yürerek gittim sırf yol parasından kısayım diye resmen boguluyorum karşına al konuş olmuyo hemen parlıyor rezil ediyor ses tonunu hemn yükseltiyor aslında ona ben gitme korkusu yaşatmam lazım belki beni kaybetme korsundan dikkatlı davranır

kesin maasinizi... sadece ortada olan giderleri paylasin. sen gizli kartlarinin parasini ode ben de maasimin kalan kismi icin hesap actiricam diyin... minareyi calan o, kilifi uydurmaya calisan siz... karisindan gizli, karisinin bogazina gitmeyen sey icin harcama yapiyor ve karisina odetiyor.. helal degil ki... tavrinizi koymaniz lazim. o bundan vazgecmiyorsa sizin maasinizdan vazgecicek..bu kadar basit..

Back
X