siz olsanız ne yaparsınız?

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
103
ya kızlar kafama takılıyor benim kv başka şehirde oturuyor..bahsetmiştim 27 haftalık hamileyim şuan yeni ev aldık taşındım falan filan...bir kere arayıpta hayırlı olsun taşındınız veya sen hamilesin nasıl taşındınız falan hiç sormadılar ne kv ne görümce eşimi bile aramamışlar eşim aramış bi kaç kere..akşam eşimle konuşuyorduk görümcemden konu açıldı bende valla ne ayıp bişey insan bi ararda hayırlı olsun der dedim annen bile bi aramadı dedim amann boşver dedi sadece bende boşver olurmu falan dedim ama konuyu kapattı sinir oldum..bende kendi kendime karar aldım hiç birini aramicam onlar ararsa veya eşimle konuşurken beni isterlerse söylicem küstüm size bi sormadınız falan diye..ben kv diş yaptırıyor diye hergün hergün aradım nasılsın anne bişeye ihtiyaç varmı anne gibi....gıcık şeyler...

Arama kesinlikle konuştuğunuzda da söyle neden aramadınız diye bundan sonrada sen onları aramazsın böyle zamanlarda insan werdiği değerin karşılığını almıyorsa kim olursa olsun aynı şekilde davranmalı kimde daha özel değil!:KK20:

8 aylık hamileyim. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve sık sık görüşüyoruz. Bir kez bile bebek nasıl diye sormadı. Beni sormasını geçtim. İlk ve tek torununu hiç sormadı. Bebek eşyaları konusunda da " almak isterim ama maddi durumum müsait değil" gibi sözler yerine "bizde adet bebek eşyalarını kız tarafı alır" diye kasıla kasıla söyledi.
Ben de bu duyarsızlığına üzülüyorum ama şu anda düşünmem gereken önemli şeyler var.
Ev konusunda ben de kayınvalidemden aynı tutumu gördüm. Ama o biz ev almayalım diye uğraşıyor.
Sen de üzme kendini bebeğini düşün. Bebeğine odaklan. Onun telefon etmesiyle işlerin kolaylaşmayacaktı zaten. Dinlenerek işlerini yap kafan rahat olsun.

Aynısını , siz yapmış olsaydınız şimdi sabah akşam evlerinde ''ay hayırsız olcak o gelin aramadı, yardıma ihtiyacınız var mı diye sormadı, hayırlısı olsun demedi '' diye konuşup dururlardı..

Yüz yüze veya aradıklarında mutlaka bu durumu söyleyin..
Cidden ayıp etmişler..

bende hep kv arıyordum her hafta
mesela yanında birisimi var hemen suratıma kapatmak istiyordu ki bir kaç kezde kapattı zaten
eşime anlattım bu durumu inanmak istemedi.. ama oda gördü
ve sonuç mu ne 5 aydır falan hiç aramıyorum..

hak vermenize çok sevindim yaa...kurban bayramındada gitmicem yanlarına birazda gıcık olayım bakalım napıcaklar...

ya kızlar kafama takılıyor benim kv başka şehirde oturuyor..bahsetmiştim 27 haftalık hamileyim şuan yeni ev aldık taşındım falan filan...bir kere arayıpta hayırlı olsun taşındınız veya sen hamilesin nasıl taşındınız falan hiç sormadılar ne kv ne görümce eşimi bile aramamışlar eşim aramış bi kaç kere..akşam eşimle konuşuyorduk görümcemden konu açıldı bende valla ne ayıp bişey insan bi ararda hayırlı olsun der dedim annen bile bi aramadı dedim amann boşver dedi sadece bende boşver olurmu falan dedim ama konuyu kapattı sinir oldum..bende kendi kendime karar aldım hiç birini aramicam onlar ararsa veya eşimle konuşurken beni isterlerse söylicem küstüm size bi sormadınız falan diye..ben kv diş yaptırıyor diye hergün hergün aradım nasılsın anne bişeye ihtiyaç varmı anne gibi....gıcık şeyler...
bir şeyin planını yapıyorsan bırak sende kalsın ki dağılmasın cazibesi olsun. illa küs olduğunu söylemek zorunda mısın? eşin telefonla konuşunca WC ye falan git yani o an seni bulup da konuşamayacağın bir şekle gir.
zamanla anlasınlar kendi hatalarını. konu açılırsa bir gün de söylersin.

benm hamıleliğimdede doğumumdan snrada ne kv. ne kynpdrm araıp bır kere bıle halımı hatrımı sormadıı aradıklarında sıze kustum bıle dıyerk kendını kcuk dusurme bssvrr muhattap ble olmaa ben oyle yapıyrm cunku hak etmıyorlar esımde bunu cook ıyı bılıyor . senın esınde bılıyodr ama sana dyck cvbı olmadıgnddan bsvr dıyodr snde bsvr ne ıyılernde ara ne kotulerndeee ..

haklisiniz, esiniz de savunabilecegi bir durum olmadigi icin daha fazla soylenmeyin diye konuyu gecistirmis...

fakat kurban bayramina saglik is vb nedenler olmaksizin gitmemekte israr etmeniz abartmak olur bence

ozaman bütün yorumları değerlendirerek ben sadece aramayayım onlardan bir adım bekleyeyim..ne söyleyeceğimede o konuşmalara göre karar vereyim en iyisi..çoookk teşekkür ederim arkadaşlar...

8 aylık hamileyim. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve sık sık görüşüyoruz. Bir kez bile bebek nasıl diye sormadı. Beni sormasını geçtim. İlk ve tek torununu hiç sormadı. Bebek eşyaları konusunda da " almak isterim ama maddi durumum müsait değil" gibi sözler yerine "bizde adet bebek eşyalarını kız tarafı alır" diye kasıla kasıla söyledi.
Ben de bu duyarsızlığına üzülüyorum ama şu anda düşünmem gereken önemli şeyler var.
Ev konusunda ben de kayınvalidemden aynı tutumu gördüm. Ama o biz ev almayalım diye uğraşıyor.
Sen de üzme kendini bebeğini düşün. Bebeğine odaklan. Onun telefon etmesiyle işlerin kolaylaşmayacaktı zaten. Dinlenerek işlerini yap kafan rahat olsun.

yuh evlenmiş gitmişsin kız tarafı erkek tarafımı kalır o zmana.kafayı yemiş o.

Ben olsam aramaz ve aradiklarinda da sitem etmez bana nasil davraniyorlarsa da oyle davranirdim. Onlar tarafindan aranmamanizi dert ettiginizi bildiklerinde en ufak bir sorunda caninizi acitmak icin ayni seyleri yapacaklar cunku. Aaa bak bu canini yakiyor, bu sekilde davranayim diyecekler. Ne veriyorlarsa o kadarini verin. Esinizle mutlu olmanin yollarina bakin.

Back
X