siz olsaniz ne yaparsiniz

meltemmm1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
14
1
1
33
2 ay once dogum yaptim bebegim 25 gunlukken kaynanam tasinacaksiniz dedi biz onlarin evinde oturuyoruz aramiz onbes dakkalik yol ve bi evleri daha var aramiz iki dakkalik yol oraya tasinacaksiniz dedi iSstemiyorum dedim bana mecbur tasincan bu konunun ustune laf yok dediler kayinbabayla ve beni bebegim bi aylikken tasidilar kocamda onlara uydu ve cok degisti benim sozum hic gecmiyo esime esim beni annemgile oturmaya birakti babasi aksam isigi gormemis beni aradi nerdesin die annemgildeyim dedigimde gelirsem kafani kopartirim it pglu it dedi hergun geziyosun dedi ve esime soyledigimde nevar iki laf etmis cekiver diyo ve ben soyleyemedigim cok sey yapiyolar bana siz olsaniz ne yaparsiniz

Esim hic boyle degildi buraya geleli cokdegisti aksamlari disarda her kavgamizi goruyolar ve babasi bana agzini tut otur diyo yedigin onunde yemedigin arkanda diyo anneside oglunu avcunda tutmak istiyo ve bebegim var ama cok caresiz kaldim

Eşin seni eziyor resmen farkında mısın,yediğin önde yemediğin arkanda olsa ne olacak,Kendi Ailen nerede peki?

Apost: 44834160, member: 721853"]Eşin seni eziyor resmen farkında mısın,yediğin önde yemediğin arkanda olsa ne olacak,Kendi Ailen nerede peki?[/QUOTE]
Ailemde burda ve her zaman arkamda destekcim oldular hic bi zaman bana kizmadilar cunku benim nasil biro oldugumi biliyolar onlara herseyi soyleyemiyorum cunku esimin ailesi konisulacak insan degiller

Apost: 44834160, member: 721853"]Eşin seni eziyor resmen farkında mısın,yediğin önde yemediğin arkanda olsa ne olacak,Kendi Ailen nerede peki?
Ailemde burda ve her zaman arkamda destekcim oldular hic bi zaman bana kizmadilar cunku benim nasil biro oldugumi biliyolar onlara herseyi soyleyemiyorum cunku esimin ailesi konisulacak insan degiller[/QUOTE]
Wallahi canım ne desem bilemedim,sen ne istiyosun aklındaki düşünce nedir bilmiyorum ama boşanmayacaksan da en azından ailen eşinle konuşsun ve senin hem eşin hem de ailesi tarafından ezilmene müsade etmesin ağırlığını koysunlar.

Kocan koca değil ..
K.peder saygısız. .
Bebek var. .
Yazık sana. .
Boşanırdım. .

Ailen arkandaysa neden boşanmıyorsun?
Bu iğrenç hakaretleri duymak hoşuna mı gidiyor?

Yok artık ya...
Tamam büyük büyüktür de ondan önce senin kocan var be...
O ikinci planla kusura bakmasın da nasıl hesap soruyor?
En başta kocanda sorun zaten canım... Bu kadar yüz vermiş tabi ki onlara uymuş onlar da bunu acaiip kullanıyorlar..
Aileye düşkün olmak ayrı bir şey onların kuklası olmak ayrı bir şey..
Benim eşim de ailesine o kadar düşkün ki anlatsam dersiniz yok artık..
Gerçekten öyledir ne olsa aramadan danışmadan büyük bir işe kalkmaz her gün her gün herkesi arar,
gittiğinde yapmadığı yok...
Ama aile içinde bizim açımızdan ya da benim açımdan bir konu olduğunda danışmaz bile..
Örneğin ben gebeyken aileme gitmek istedim bayramda..
İlk bayramdı evlendiğimizin.. Biraz içi elvermedi ama ailem uzakta göremem bir daha diye bişi de demedi gittim..
Ailesi ben ordayken öğrendi...
Kimse de karışmaz Allah var...
Burda okudukça kan beynime sıçrıyor...
Lütfen bu tarz muameleyi kendine layık görme..

Bosanmak istemiyorum severek evlendik ve esim ailesine karsi cikarak zor bi sekilde evlendik uzaga tasinmak istiyorum cunku gelip gecip isiga bakip nerdeydin diye soruyolar buna nasil ikna edebilirim bilmiyorum birikmos paramiz var biraz daha borikse ev alip cikabilirim buna nasil ikna ederim onu bilmiyorum uzakta otururken bi sorunumuz yoktu ama burda herseyimiz ortada ve komsular kaynanami hep taniyolar ve eminim herseyi soyluyolardir

Ne yap et esini tatli dilinle ikna et ailenide arkana al esinle konussunlar.. Uzaga bir yere tasinman en dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…