siz olsanız ne yaparsınız

Eski Hayat

Çok şükür her halimize
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
1.160
1.093
53
36
Slm hanımlar uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum kv nizle yaşıyorsunuz ortada hiç birşey yokken çöp poşetini sıkı bağladığınız için size kahpenin kızı nasıl bağladın dediğini gelip pişkin pişkin size söylese ne yapardınız

Slm hanımlar uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum kv nizle yaşıyorsunuz ortada hiç birşey yokken çöp poşetini sıkı bağladığınız için size kahpenin kızı nasıl bağladın dediğini gelip pişkin pişkin size söylese ne yapardınız
bazıları gunluk yaşamda argo konusmayı sever.överken bile argo kelimelerle över.onun gibi bir şey ise dur kahbenin kzı acayımp der gülerdim

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: böyle kalırdım, ciddi mi bu?

Seviyesizlik bu yaa, bi k..penin kızı değilim ama geliniyim denilebilir böylelerine ama yok ben şok, ben iptal..

Bazi insanlarin espiri yaparken ne yazikki ahlak anlayisi yok kv nizde bana o tip insanlardan geldi

Bence rahatsiz oldugunuzu bir daha bu sekilde hitap etmemesi konusunda uyarin

Tovbe tovbe nedemek kahpenin kizi ,insallah kendinizi ve annenizi savunmussunuzdur ben direk bu lafin hesabini sorardim .

Eşinizle konuşup kv nin üslubunu düzeltmesini isteyebilirsiniz.. İlk defa mı böyle birşey yaşandı?

Tovbe tovbe nedemek kahpenin kizi ,insallah kendinizi ve annenizi savunmussunuzdur ben direk bu lafin hesabini sorardim .
Allah için bağırdım ağzıma geleni söyledim komsularin arkasindanda derdi öyle söyleme günaha giriyorsun derdim oda aman ondan ne olacak derdi madem sana normal geliyo git yuzlerine söyle derdim yok anam ayıp olurmu derdi

Böyle bir şey başıma gelse,ne ahlaksız kadın diye içimden geçirirdim sadece. Bu yaştan sonra ahlak dersi verip değiştiremezsiniz

aranızdaki diyolağa bağlı ,bu laflara kadar belkide aranızda ne hakaretler geçti siz sadece bunu söylüyorsunuz olabilirmi?durup dururken bir çöp için eş bile bu kelimeyi kullanmaz birde bunu kayınvalide söylemiş

bence kadinin agiz aliskanligi...fazla muhabbete girme kv ne de olsa bu yastan sonra degistiremezsin..ama kahpe demenin anlamini bilmiyor galiba..hadi sana dese neysede anana dil uzatilmasi cok uzucu. o farkinda degil belki isin ciddiyetinin.

Allah için bağırdım ağzıma geleni söyledim komsularin arkasindanda derdi öyle söyleme günaha giriyorsun derdim oda aman ondan ne olacak derdi madem sana normal geliyo git yuzlerine söyle derdim yok anam ayıp olurmu derdi
Iyi yapmissiniz eger sesinizi cikarmasaydiniz bunu surekli yapardi diye dusunuyorum.ailenize ve kendinize lutfen kotu asagilaci sozler soylenmesine izin vermeyin.

Böyle bir şey başıma gelse,ne ahlaksız kadın diye içimden geçirirdim sadece. Bu yaştan sonra ahlak dersi verip değiştiremezsiniz
Nişanlıyken eşim anamın ağzı var dili yok sessiz sakin biri kp yok diger iki gelin de istemiyor diye bende essek gibi kabul ettim ahhhh ahh

Ben suratina bakmam evimi ayirmak icin esimle konusurum annenizi ne diye diline doluyorki demek kahpenin kizi evden gidene kadarda ortalikta dolasman yuzunu gormemeye calisirim bazi insanlar saka hesabina dusunmeden de konusa biliyor ama ben asla kabul etmezdim dusuncesi bile sinirlerimi ziplatti

Iyi yapmissiniz eger sesinizi cikarmasaydiniz bunu surekli yapardi diye dusunuyorum.ailenize ve kendinize lutfen kotu asagilaci sozler soylenmesine izin vermeyin.
Valla boşanacağımı bilsem aileme laf ettirmem bide bana demezmi ben öyle dedim diye sen bana bağırdın ben bisey dedimmi

Valla aklima gelseydi ne güzel olurdu zaten sinirlenince gözüm kimseyi görmüyo ben bu kadına anne demek istemiyorum oda diyo sen bana anne demiyon diye cunku onu gordukce o lafi aklima geliyor
Ben kaynanama sadece iki ay anne dedim gercek yuzunu gorunce anne demeyi haketmedigini dusundum bidahada demedim.oda her firsatta det bsna kimse anne demiyor diye.

Back
X