E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
6ay kadar oldu nısanlanalı.3sene bırlıktelık var ortada.sorunlarımız var nısanlımla napacam bılmıyorum.benm ıstemedıgım seylerı yapıyor ben onun ıcın neler yapmısım bunu hıc dusunmuyor ıstedıgını yapmaya calısıyorum hoslanmadıgı seylerı ama ben ısteyınce takıntı yapıyor oluyorum olayı buyutuyorum.gecen konusurken bana dedıkı benımde evlılık hakkında soru ısaretlrı var kafamda dedı benı mutlu edemessen ben ısten gelınce surat asarsan ben yorgunken benımle ılgılen falan dersen dedın aklında soru ısaretlerı varmıs aslında benımde yok degıl arada 14 yas farkı var arada kültür farkıda var aslında o muhendıs olmus gormus gecırmıs ben daha üni. okumaya calısyorum aacıktan.ama oncelerı sorun olmuyordu benm ıcın sımdı sımdı bu kafamı kucalamaya basladı arkadaslar. o aklında soru ısaretınden bahsedıncce ben konusamaycm dedım kapattm kotu olmustm zaten msj yazdım hemen o zaman yaza dugunu unutalım soru ısaretlerını cozdugumuz zaman cozebilirsek ozaman dusunurz dedım. o da sey yazmıs cevırmıs hemen lafı benımkı onemlı degıl senın kını nasıl cözecez demiş yumuşatmaya calısmıs benı. böyle degıldı degıstı ne yapacagımı bılmıyorum dusunemıyrm.anneme bısey dıyemiyorum zar zor kabul ettırmıstık cunkı bana bıseyler söylermısınz.bıraz uzun ama kısaltmaya calıstım arkdslr.:uhm: