• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
6ay kadar oldu nısanlanalı.3sene bırlıktelık var ortada.sorunlarımız var nısanlımla napacam bılmıyorum.benm ıstemedıgım seylerı yapıyor ben onun ıcın neler yapmısım bunu hıc dusunmuyor ıstedıgını yapmaya calısıyorum hoslanmadıgı seylerı ama ben ısteyınce takıntı yapıyor oluyorum olayı buyutuyorum.gecen konusurken bana dedıkı benımde evlılık hakkında soru ısaretlrı var kafamda dedı benı mutlu edemessen ben ısten gelınce surat asarsan ben yorgunken benımle ılgılen falan dersen dedın aklında soru ısaretlerı varmıs aslında benımde yok degıl arada 14 yas farkı var arada kültür farkıda var aslında o muhendıs olmus gormus gecırmıs ben daha üni. okumaya calısyorum aacıktan.ama oncelerı sorun olmuyordu benm ıcın sımdı sımdı bu kafamı kucalamaya basladı arkadaslar. o aklında soru ısaretınden bahsedıncce ben konusamaycm dedım kapattm kotu olmustm zaten msj yazdım hemen o zaman yaza dugunu unutalım soru ısaretlerını cozdugumuz zaman cozebilirsek ozaman dusunurz dedım. o da sey yazmıs cevırmıs hemen lafı benımkı onemlı degıl senın kını nasıl cözecez demiş yumuşatmaya calısmıs benı. böyle degıldı degıstı ne yapacagımı bılmıyorum dusunemıyrm.anneme bısey dıyemiyorum zar zor kabul ettırmıstık cunkı bana bıseyler söylermısınz.bıraz uzun ama kısaltmaya calıstım arkdslr.:uhm:

anneniz niye zar zor kabul etmişti?
nişanlınızın annenizce kabul edilmeyecek yönleri mi var?

anladığım kadarıyla ilişkinizde problemler var. bunları çözmeden evlilik yapmayın bence.
oturun karşılıklı herşeyi konuşun.
isterseniz arada ağlayın, zırlayın, kavga edin, barışın ama mutlaka bütün ayrıntıları konuşun.

çünkü burada nişanlıyken de böyleydi ama değişir düzelir sandım diyen kadınları hergün okuyoruz..

neden zor kabul ettirdim yaşından dolayı aradakı yas farkından dolayı ama sımdı cok sevıyor nısanlımı yınede benım uzulmemıs ıstemez tabıkı bıseylere karar vermeden anneme bısey dıyemem.

önceki açtğınız konulardan az çok ilşkinizi biliyorum..tek söyleceğim şey (her zaman söylerim) mutlaka ve mutlaka annenizin babanızı fikrirlerine önem verin..bu iş olur evlilik olur yada başka bişey..emin ol onlar çoğu şeyi bizden önce farkediyorlarki bieylere HAYIR diyorlar..yoksa siz üzülün mutsuz olun diye hayır demiyorlar..

evlilk kararınızı bir değil on kez daha gözden geçirmenizi tavsiye ederin..çünkü artılardan çok eksiler görüyorum..tabii sizn kararınız..GELECEĞİNİZİ maddiyat üzerine kurmayın..

annelerın hislerıne aşırı guvenırım ınan zor kabul ettırmıssenız kesın terslıkler olur..nişanlıyken cıtırdamalarınız başlamıs bence saglıklı dusun bıde 14 yaş farkı var dıyosun cok dıgılmı sence..nasıl mutlu olcaksın onunla 14 sene ıcınde adam hayatı gormus bence yasıtına yakın bırı olsaydı hayatı bırlıkde cozer daha saglam temellı bı ılışkın olurdu hakkında hayırlısı olsun..

oturup konuşun herşeyi halletmeden de evlenmeyin...
sorunların üzerini kapatmayın üstüne gidin...
kapatmaya çalıştıkça çogalır ve patlak verir...
hakkınızda hayırlısı olsun..

evvela herşeyden önce nişanlınla aranızda 14 yaş fark olması bence ilişkideki en büyük dezavantaj
sanırım büyük olan nişanlınız.. görmüş geçirmiş olgun bir adamın hayattan beklentileri ile gencecik bir kızın beklentileri her nekadar aynı yolda ilerleselerde bu çifler farklılıklar olacaktır..
şimdi sana keşke okulunu bitirip mesleğini eline alıp kendini tamamen hazır hissettiğin bir zamanda akranın bir gençle ömrünü birleştirseydin demem şu saatten sonra yersiz olur.. o nedenle hakkında hayırlısı olsun tatlım.

cok haklısınz.once sorun olmuyordu

Back
X