siz olsanız?

selinnsln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
159
2
46
Antalya
merhaba kızlar.bi sorum olucak size.siz olsanız ayrı olan erkek arkadısınza dogum gununde guzel bı suprız yapıp barısmak için iyi bir fırsat olcagını dusunur muydunuz kotu olarak ayrılmadıysanız eger?ikinizinde bırbırınızı sevdiğini biliosanız sadece zamanın sıze iyi gelıp bazı seylerının duzelcegınden emınsenız yaparmıydınız bole bırsey. cok kararsızım ya.daha da kotu olursa dıye korkuyorum.ustune gitmiş olmam mı yıne yaparsam.her dogum gununde yapmıstım sımdıye kadar acaba yapmayım benım yoklugumu hıssetsın anlasın daha cok onemımı dıye mı dusunuyorum cokk kararsızım ya:S siz olsanız napardınız

ılıskınızın bıtıs trıhı de cok onemlı .

5-6 aylık bı ayrılık ıse hıc bı sekıl de ne suprız yapın

nede dogum gununu kutlayın .hayatına bırı gırmıs olabılır

ortalıgı bulandırmayın .fakat ılıskı daha yenı bıttı ıse

ve donmeyı kesınlıkle dusunuyorsanız ıyı fırsat olur

dogum gununu kutlamak

hımm şöle düşününce bnde kararsız kalırdım yanii,,ne kadardır ayrısınız pekii*? vallaa seviosamm onunda benii sevdiğine inanıosamm,,ve barışmak istiosamm,,mücadele ederimm kutlarımm doğum gününüdee,,en azından pişman olmamm keşke dememm...

Ayrılma sebebine bağlı bence.. Eğer ki hatalıysam kendimi affettirmek için güzel bir sebep olabilir ama yok hatalıysa ne diye pohpohlayım ki?

ben olsam yapmazdım..
zaman verilmesi gerekiyorsa zaman verin..
böyle durumlarda çok üstüne gidildiğini düşünebilir
:34:

ben yerinde olsam sadece bi telefon acar kutlardim oda cok seviyorsam :) biraz anlasin kiymetini her dogum gününde bi süpriz yapiyormusun nede olsa cnm benim ..

eski konunuza baktım,
adam sizden onu çok arıyorsunuz, peşine düşüyorsunuz diye 1 ay önce ayrılmış
şu an tek yapmanız gereken şey, onu kendi dünyasına bırakmak
üzerine gittiğinizde herşey daha olumsuz olur

merhaba kızlar.2 gun once sevgilimle onu cok arayıp msj atmamdan dolayı ayrıldık.sizce zaman gectıkce hayatındakı onemımı anlayıp gerı donermı.sımdı sınırlı oldugu ıcın baya bu duruma kadar geldı zaman gectıkce anlayıp doner mı yıne sizce.gecen guzel gunlerımızı dusundukce cok cnm acıo:(

ılıskınızın bıtıs trıhı de cok onemlı .

5-6 aylık bı ayrılık ıse hıc bı sekıl de ne suprız yapın

nede dogum gununu kutlayın .hayatına bırı gırmıs olabılır

ortalıgı bulandırmayın .fakat ılıskı daha yenı bıttı ıse

ve donmeyı kesınlıkle dusunuyorsanız ıyı fırsat olur

dogum gununu kutlamak

yok yeni daha 1 ay oldu ıkımıznde hayatında kımse yok kolay kolayda olmaz zaten 3 senelık bı bırlıktelıktı.istiyorum onunla olmak yıne ama korkuorumda kotu olmasında yuzden kaarsızım

eski konunuza baktım,
adam sizden onu çok arıyorsunuz, peşine düşüyorsunuz diye 1 ay önce ayrılmış
şu an tek yapmanız gereken şey, onu kendi dünyasına bırakmak
üzerine gittiğinizde herşey daha olumsuz olur

evet bende ondan korkuorm dogum gununu kutlarım yıne 3 senemı gecırdım ama suprıze grnce cok ustune dusmus olucm gıbı gelıo

hımm şöle düşününce bnde kararsız kalırdım yanii,,ne kadardır ayrısınız pekii*? vallaa seviosamm onunda benii sevdiğine inanıosamm,,ve barışmak istiosamm,,mücadele ederimm kutlarımm doğum gününüdee,,en azından pişman olmamm keşke dememm...

1aydr ayrıyız ama suprız yapınca ustune dusmus olurum gıbı olmaktan korkuorm yıne cunku ayrılma nedenımız bukdar cok ustune dusmemdı.yoksa sevdımıze ınanıom ıkımıznde

Ayrılma sebebine bağlı bence.. Eğer ki hatalıysam kendimi affettirmek için güzel bir sebep olabilir ama yok hatalıysa ne diye pohpohlayım ki?

ewt ben hatalıydım ayrılma nedenımızde onun fazla ustune dusmem arayıp sormamdı.eger bole bısı yaprsam yıne ustune dusmus olucm oyuzden korkuorm

günde kaç kez arıyordun ?

o calısan bırı cok yogun oluo bende ewde otran bırı olunca canım sıkılınca hep arıodum mesajlasmayıda pek sevmıodu bende msj atıodum hep bu yuzden kavga edıoduk baska bı sorunumuz yoktu zaten ılıskımızde gayat ııdık.oyuzden zaman ii gelıcek dıe dusunuorm

ben olsam büyük bi sürpriz falan yapmazdım. sadece usulca kutlayıp, onu unutmadığımı, eğer ilişkimize bi şans daha vermek isterse, kabul edeceğimi hissettirirdim. yani bi adım atabilirsin ama öyle büyük sürprizler falan, eğer adam senin gibi düşünmüyosa ters tepebilir.

ben olsam büyük bi sürpriz falan yapmazdım. sadece usulca kutlayıp, onu unutmadığımı, eğer ilişkimize bi şans daha vermek isterse, kabul edeceğimi hissettirirdim. yani bi adım atabilirsin ama öyle büyük sürprizler falan, eğer adam senin gibi düşünmüyosa ters tepebilir.

evet ole olmasından korkuorum cunkı sınırlıken cok kotu oluo en iisi sadece telefonla kutlamak gıbı

Back
X