siz olsaniz...

Bizim olay karisik ya herhalde tam anlayamadiniz "biz teyzemle bu cocugun dayimdan olmadigini dusunuyoruz" dedigi iddia edilen veya diyen(bilmiyorum) yegenim iddia eden de yengem ve yengem basindan beri yegenime kusmedi yegenim onunla kusmustu bunu da belirteyim

Kesin kararim. Onlar 3 yıl sonra barisiyorsa ben de 3 yil sonra kusecegim ikisiyle de yani bi arkadasin dedigi gibi o zaman yapmam gerekeni simdi yapacagim hepinize tesekkurler yorumlariniz icin actigim bu konuyu kapatmak istiyorum bu mumkun mü

Bunu söylediğinde yegen kaç yaşındaydı?

Böyle bir itham karşısinda yenge camlari kirmaliydi.

Abi ne tepki verdi. Yegenle seni ve yengenizi yuzlestirmek kimsenin aklina gelmedi mi?

Üstü kapatılacak bir olay mi bu.

Şaka gibi

Çok haklisiniz su an kendime o kadar kiziyorum ki neden yuzlestirme yapmadim diye cunku annem ablam ve yegenim evime kadar geldiler ben ilcedeyim bir kac gun kaldilar ben de su an dusununce herhalde beni inandirmak icin daha dogrusu kandirmak icin boyle yapmislar diyorum ben beynimden vurulmusa döndüm nasil davranacagimi bilemedim su anki aklim olsa dediginizi yapardim zaten yengemiz tutarli bi davranis sergileseydi ondan hic suphe etmez insan boyle bi seyi kendine soylemez diye düşünürdüm igrenc insanlar hepsinden nefret ediyorum kendime de yapmam gerekeni yapmam gereken zamanda yapmadigim icin cok kizoyorum

Yengemiz bu hadiseyi abime bi hafta once yegenin bana boyle dedi diye anlatmis bi insan bi hafta bekleyebilir mi bunu duydugunda?yegenim 16 yasinda felandi yengemiz de 22 23 emin degilim. Yengemiz kisa sure sonra "O bana bu iftirayi atti ama ben yine de kusluk olmasin diye ozur bile dilerim gerekirse" demis yegenim cok tutarliydi o gun bugundur hic konusmamisti onunla ama artik ikisinden de nefret ediyorum hic bi sey yokmus gibi insan ayni sofrada yemek yiyebilir mi.Yok Allah rizasi icinmis bi de allahin adini aniyorlar utanmadan onlar boyle seviyesizler olan bana oldu.Benim psikolojim alt ust oldu insanlara bi daha asla guvenmem insanlara en yakinlari boyle yapıyorsa anneme de kırgınım evlerine gidin demeliydi benim uzulecegimi bile bile onlari kendi evinde bir araya getirmemeliydi

İftiranın gerçek sahibinin 20 yaşındaki yeğeninin olduğundan emin misiniz yoksa buda iftiraya girer..
Ama sıkma canını günahlar temizlenmiş
Nasıl olsa ahirette yüzleşme olacak
Özellikle sormamın sebebi iftiranın gerçek sahipleri hiç ummadığınız insan çıkabiliyor

Back
X