evliliğinin ilk aylarında evde gecmiş sevgililerinden kalan resim mektupları bulup bunu "benim haberim dahi yoktu senelerdir o kitaplığı düzenlemedim " sözleriyle yırtıp attırıp çizik atıp aradan 2,3 yıl sonra bir gün eşinizin bilgisayarında herhangi bir sayfada "hatice sen olarak face giriş yapıldı" yazısını görüp facede bu ismi arastırınca topu topu 2 arkadasından birinin o resmini attırdığın eski sevgililerinden biri olduğunu görüp ağlama sinir krizleri gecirip evi terk edecekken eşiniz ağlayıp yalvarıp yeminler edip o hatice senin fabrikada bir kaliteci olup toplantı esnasında şarjı bitip bilgisayarını istediğini ve o sırada girmiş olabilceğini hatta kendisinin bunu farkettiği için sözde hatice sen e bu yuzden kızdığını söylese hatta yalanda çok ileri gidip ertesi gun sizinle o haticeyle yuzlestirceğini söylese bu şekilde sizi o gece evde kabus guvensizlik dolu soru işaretleriyle uyutsa ve siz o işe gidince ardından fabrikayı arayıp kaliteci hatice senle görüşmek isteyince "bu isimde çalışanımız yok " denince eşiniz bu kez "her şeyi korktuğum daha çok kızabileceğin için gizledim.yalan söyledim.hatice sen diye biri yok benim o eski çıktığım ex kişiyi fabrikamdan tanıyanlar var bu kişi doğal taş uzmanı meditason programları var ve fabrikamdan bi kaç arkadaş bu ex kişiyle irtibat kurmak istedi basta itiraz ettim ama fabrikada herbilgisayarda internet erişimi olmadığı için ikna olup salaklık yapıp sahte profille o ex kişiyi ekleyip niyetimiz o arkadaslar için programlarını öğrenmekti,pişmanım"dese siz yalan yalan üstüne ice kahrolup soluğu garda alsanız gara arkadaşıyla gelip yalvarsa bir daha eskilerden birini tanıyanı tanıyanla bile muhatap olmam diyip özürler dilese ve bu evliliğe şöyle bi bakınca geçmişte eşinizin baska türlü bir yığın yanlışı ve şiddeti varsa bu 4 yıllık evliliğin sürecinde,,ozaman siz napardınız ve neye karar verirdiniz??.
Son düzenleme: