Siz olsaydınız affedermiydiniz?

zor bir durum... eşi gerçekten doğru söylüyor olabilir mi acaba? suçsuz erkek yalvarmaz diyeceğim ama neden en başta söylemedi o zaman?
son durum nedir acaba? hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kardeşim ya

doğru olduğunu düşünmek saflık olur artık:25:

adam fake profil açıp eski sevgilisini aratmış. olay bu.

yani gheçmişte yaşananlar geleceği etkilememeli , yeni bir hayata başlarken her şeyin üztüne bi sünger çekmeli. amaa eskinin kırıntıları varsa hala tekrar düşün derim.

aslında konu sahibinin ne hissettiğiyle alakalı tamamen.
eğer artık sabrı taşmış ve bardağın son damlasıysa boşanmak.
eğer bunu aşabileceğini düşünüyorsa devam etmek.

içimde bişeyler kırılıp gitmiş 3,4 yıldır o yuzden ne görmek ne tatil yapmak konuşup sesini duymak istemicek safhadayım.guvenim yıkıldı tamamen.bide otogara getirdiği en samimi arkadası ben bişey dedikce bak ya ne diyo dediğine bak gibi o halimde hala azarlayabildi beni ne bilim ya tükettirdi her şeyi.

İlişkinizde şiddet varmış, sözüm ona siz gitmeyin diye uğraşırken bile sizi azarlamış. Yani eşiniz şimdi sizden özür dilemiş mi oldu ki siz onu affedip affetmemeyi düşünüyorsunuz? Özür diledim, otur oturduğun yerde daha fazla ses etme diyor size resmen.

Arkadaşım bbg Eray gibi nokta koymadan anlatmışsın anlaşılmıyor istersen biraz düzenle

Bundan böyle güvenmek zor, (benim için imkansız) mantığınız seçimini yapmış zaten.

Madem Facelerde falan arattıracak kadar önemliydi fotolarını flan saklamış bu adam ne diye senle evlenmiş.

Belkide meraktan arattırmıştır, evlendimi ne yaptı falan diye.

Erkeklerin beyinleri kadınlarınkinden farklı işlediği için bilemiyorumki canım

bende evliyim yani bekara karı boşamak kolay filan demesin kimse.at gitsin bacım baksana adamın aklı kalmış eskide.bunları hep gecelim şiddet yazmışsın bu fazlasıyla yetrli boşanmak için çocuk ta yok neyi bekliyorsun.boşa gitsin haticesine. resmini saklamak filan bakılacak en son sey bu yazıda şiddet var daha ne olsun.kum torbasımısın sen ya.gerizekalı adam.

eskiyi geçtim yalan, şiddet vs de var. bence gec kalmayın. ama siz bilirsiniz :68:

boşa at gitsin çek git demek çok kolay, kendin karar ver, sen hepimizden iyi tanıyorsun. Vebal almamak gerek bu konularda canım. Hoş olmayan durum tabiki ama boşanma gerektirirmi tartışılır.

Back
X