• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız kızar mıydınız.

ayip etmis, en azindan kayinvalidenin yaninda söylemeseydi, kötülüyor diye düsünüp tavir alabilirler. ufak birsey olsa bile insanin aklina hemen acabalar takiliyor... ama sizde abartmayin bence, bu konu hakkinda konusunki birdaha olmasin...

bence annesininde burnunu biraz surtmek lazim.
agac yas iken egilir derler eger sen kayinvalidenle esini arkandan konusurken yakaladigin anda bozsaydin kayinvaliden de
aman ilk gunden gelinle arayi bozmiyim derdi oda ona gore davranirdi, sen onlarin pesinden degil
onlar senin pesinden gelecek.
daha 7 aylik evlisin tecrubelerime dayanarak soyluyorum esinle gerektigi yerde konus kusme kayinvalidene bir sekilde yansit bak
bakayim arkamdan esimle konusursan ben bundan sonra neler yapabilirim diye.
ben evleneli 3 yil oldu canim isin ucunu zor da olsa tuttum esimi adam edip yola getirmem inan bana coook zor oldu beni cok yordu ve yipratti.
ben suna kaanat getirdim: erkekler cocuk gibi sen nasil egitirsen neyi nasil ogretirsen o oyle gider yani hersey senin elinde eger kayinvalidenin bu isin icinde parmagi varsa saygini yitirmeden ona dislerini goster. ay cok uzun oldu kusura bakmayin

özgüven eksikliği değil de özgüven patlaması olabilir mi acaba sende? yemek başarılı olunca çok mu övüyorsun ki,bu cevabı aldın...her olayda kendi hatalarımızı da görebileceğimizi düşünürüm bazen...:34:

bence esinizle kayin validenizin yaninda konsun,yanlizken tavrinzi koyun firsat vermeyin kimseye:20:

bence bukadar galeyana gerek yok :) 7 aylık evlisiniz adaptasyon süreci hala geçmiş değil...bence eşinizle bi akşam dışarı çıkın ama yemeğe falan değil konser olabilir,dans edebileceğiniz bi mekan olabilir bağıra bağıra şarkılar söyleyip dans edebileceğiniz bi mekana gidip gönlünüzce eğlenin deşarj olun ertesi gün uyandığınızda o her gün yüreğinizin üzerine oturan taşın tüy kadar hafif olduğunu fark ediceksiniz :) her gün evden işe kolay değil bide üstüne temizlik yemek bulaşık derken insan doldukça doluyor benim verdiğim sadece bi örnekti sizi neyin deşarj edeceğini siz daha iyi bilirsiniz,küçük ayrıntılar canınızı sıkmasın. :)

bence annesininde burnunu biraz surtmek lazim.
agac yas iken egilir derler eger sen kayinvalidenle esini arkandan konusurken yakaladigin anda bozsaydin kayinvaliden de
aman ilk gunden gelinle arayi bozmiyim derdi oda ona gore davranirdi, sen onlarin pesinden degil
onlar senin pesinden gelecek.
daha 7 aylik evlisin tecrubelerime dayanarak soyluyorum esinle gerektigi yerde konus kusme kayinvalidene bir sekilde yansit bak
bakayim arkamdan esimle konusursan ben bundan sonra neler yapabilirim diye.
ben evleneli 3 yil oldu canim isin ucunu zor da olsa tuttum esimi adam edip yola getirmem inan bana coook zor oldu beni cok yordu ve yipratti.
ben suna kaanat getirdim: erkekler cocuk gibi sen nasil egitirsen neyi nasil ogretirsen o oyle gider yani hersey senin elinde eger kayinvalidenin bu isin icinde parmagi varsa saygini yitirmeden ona dislerini goster. ay cok uzun oldu kusura bakmayin

yapmayın ne olur ya. Kayınvalidenin bir suçu yok,ayrıca hemen diş göstermek falan neden ki? Belki kadın çok iyi niyetli biri. İsmi kayınvalide diye çarmıha germeye,gaz vermeye gerek yok. Allah herkese ağız tadı ile oturmayı nasip etsin...:16:

yapmayın ne olur ya. Kayınvalidenin bir suçu yok,ayrıca hemen diş göstermek falan neden ki? Belki kadın çok iyi niyetli biri. İsmi kayınvalide diye çarmıha germeye,gaz vermeye gerek yok. Allah herkese ağız tadı ile oturmayı nasip etsin...:16:

Allah razı olsun cümlemize inşallah.

Back
X