- 24 Aralık 2011
- 594
- 130
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence annesininde burnunu biraz surtmek lazim.
agac yas iken egilir derler eger sen kayinvalidenle esini arkandan konusurken yakaladigin anda bozsaydin kayinvaliden de
aman ilk gunden gelinle arayi bozmiyim derdi oda ona gore davranirdi, sen onlarin pesinden degil
onlar senin pesinden gelecek.
daha 7 aylik evlisin tecrubelerime dayanarak soyluyorum esinle gerektigi yerde konus kusme kayinvalidene bir sekilde yansit bak
bakayim arkamdan esimle konusursan ben bundan sonra neler yapabilirim diye.
ben evleneli 3 yil oldu canim isin ucunu zor da olsa tuttum esimi adam edip yola getirmem inan bana coook zor oldu beni cok yordu ve yipratti.
ben suna kaanat getirdim: erkekler cocuk gibi sen nasil egitirsen neyi nasil ogretirsen o oyle gider yani hersey senin elinde eger kayinvalidenin bu isin icinde parmagi varsa saygini yitirmeden ona dislerini goster. ay cok uzun oldu kusura bakmayin
yapmayın ne olur ya. Kayınvalidenin bir suçu yok,ayrıca hemen diş göstermek falan neden ki? Belki kadın çok iyi niyetli biri. İsmi kayınvalide diye çarmıha germeye,gaz vermeye gerek yok. Allah herkese ağız tadı ile oturmayı nasip etsin...![]()