SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?

realifeisgood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
232
215
23
Merhaba kızlar,
İlk konumla karşınızdayım. Eylül ayında nişanlandım ve ağustos ayında düğünüm var (şimdilik!).Son iki gündür canımı acayip sıkan bir konu var ve fikirlerinizi almak isterim.

Nişanlımın eski sevgilisine yardıma çok muhtaç olduğu bir konuda yardım ettiğini ve yaklaşık 4-5 aydır iletişim halinde olduklarını öğrendim.Konu şu :eski sevgilisinin annesinin ölümcül bir hastalığa yakalanması sonucu nişanlıma ulaşıyor ve duygu sömürüleri falan derken nişanlımda yardım ediyor. Nişanlımın sağlıkçı çevresi geniştir. Kendiside sağlık sektöründe çünkü.Ama kız beni biliyor nişanlı olduğumuzu vs. ve nişanlımdan beni bırakmasını ve kendisine dönmesini söylüyor bu süre zarfında ama nişanlım beni asla bırakmayacağını söylüyor.(mesajları okudum).Fakat sürekli kızın annesi için iletişim halindeler ve birkaç defa yüzyüze görüşmeleri olmuş.Nişanlım hastaneye gitmiş.Mesajları okudum nişanlım kıza çok acıdığı için yardım ettiğini söylüyor.Fakat mesajlarda kıza samimi davranmış ( kıza acıdığı içinmiş)Ama kız numaramı bulmuş ve olayı arayıp bana kendisi anlattı.Şimdi iletişimi kestiler ama ben çok kırıldım.Bana tamamen acıdığı için yardım ettiğini ve kızın biraz sorunlu biri insan olduğunu bildiği için bir süre idare ettiğini söylüyor çünkü kız sürekli kendini öldürmekten bahsetmiş.Ama nişanlım her defasında beni sevdiğini ve asla bırakmayacağını yazmış.Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemedim söylesem olay çıkar.Kafam çok karışık.Siz olsaydınız ne yapardınız?

Kötü olmuş nısanlınızın yaptıgıda yanlış yardım edebılırdı araya aracı sokarak ılla gıtmesı tuhaf olmuş bıdaha gorusmıceklerıne emınsenız unutun gıtsın hem nısanlınız reddetmıs

Aileme kesinlikle soylemezdim. Guven sorunu yasiyorsam da evlenmek icin aceleci davranmazdim. Anlattiginiz kadariyla yanlis bir sey yapmamis ama sevgiliniz. Ciddi karar vermeden, onunla konusmadan iyice bir sakinlesin derim.

:işsiz: yelloza bak hele hiç sevmem eski sevgili muhabbetini tahammülüm bileyok nisanlinizen başında tavrını belli etseymiş keşke daha sert bir şekilde duygu sömürüsü yaparak elde edeceğini düşünmüş kendince bence asla bir araya gelmemlerini söyleyin

Yardımcı olması tanıdıklara ulaştırmasında bir şey yok da öyle yüz yüze görüşmeler falan asla kabul edemez verirdim yolu

:işsiz: yelloza bak hele hiç sevmem eski sevgili muhabbetini tahammülüm bileyok nisanlinizen başında tavrını belli etseymiş keşke daha sert bir şekilde duygu sömürüsü yaparak elde edeceğini düşünmüş kendince bence asla bir araya gelmemlerini söyleyin
Zaten nişanlım sürekli reddettiği için kız baktı nişanlım benden ayrılmıyor ben ayrılayım diye beni aradı ukalaca konuştu telefonda.Nişanlımı affedemiyorum ama kıza da pabuç bırakmak istemiyorum.

İnsanlıktır yardım edebilir diyecektim ki...
nişanlımdan beni bırakmasını ve kendisine dönmesini söylüyor
İşin rengi değişmiş. Ne yapabilirim mi var? Görüşmeyecekler, yok acıyormuş yok kendine zarar verirmiş bilmem ne memlekette hasta mı biter. Söyleyin ailesine sahip çıksın.

Bırakmayın ozaman bu fırsatı vermeyin boşlamayın da nisanlinizi ama evlilik için zamanı uzatın ki deyin güvenemiyorum sana zamana ihtiyacım var zamanla belki eski güveni sağlarsınız

Ben cildirirdim ama sanirjm eşim nisanliyken bunu goze goze alamazdi cekip giderim diye . Ben pireye kizip yorgan yakmis insanim. Hicte pisman ddegilim. Demek ki nisanliniz size cok guveniyor. Ben olsam evliligi ertelerdim heralde bir seyleri bahane edip ailelere. Boyleve ayni durumla bir daha karsilasmazsiniz belki..

Yardım istemeyi bir şekilde kabul edebilirim ( belki ! ) çevresi varmış nişanlınızın çünkü, ama nişanlından ayrıl ne demek yahu. Pislik kötü niyetli hemcinsimiz :duduk:

Yardım istemeyi bir şekilde kabul edebilirim ( belki ! ) çevresi varmış nişanlınızın çünkü, ama nişanlından ayrıl ne demek yahu. Pislik kötü niyetli hemcinsimiz :duduk:
Aynen ya nası kadınlar böyle biri onun eşine filan yapsa napardi acap

Nişanlınız sağlık sektötünde ve kızın da böyle bir yardıma ihtiyacı var. Ben olsam yardım etmesini anlayışla karşılardım. Bu yardım dolayısıyla yüz yüze görüşmeleri gerektiyse bunu da anlayışla karşılardım. Tabii eğer bunların hepsi benim bilgim dahilinde olursa...

Bana söylemediyse ve bunu kızdan öğrenirsem cinnet geçirirdim ve güvenim biterdi, evliliği askıya alırdım.
Karşıma geçip "kadınla erkek bir değil" derse ilişkiyi direkt bitiririm.
Gerçekten yaparım bunu. Çünkü beni tanıyan adam bana bu cümleyi kuruyorsa bitireceğimi bilerek kurmuştur. Nişanlı olmamız bir şeyi değiştirmez.

Bence evlilik tarihini askıya alın biraz. Sevgilinizin kötü niyeti olmasa bile arkanızdan iş çevirmiş. Bana pek güvenilir gelmedi.
Bugün "kadınla erkek bir değil" diyen adam yarın kirli çorabını koltuk kenarına sıkıştırınca da aynı şeyi söyler, aldatınca da...

Hele hele... Tanıdık doktorlara ulaştırıp iletişimi kesebilirdi. Bence mesajlaşmak hoşuna gitmiş. Sizden bahsetmesi de bir tür vicdan rahatlatma olsa gerek. O yelloza diyecek laf çok da neyse. Hele orkoklo kodon bor dogol, diye bir çıkış var ki duyan da bu erkek milletinin boş bulduğu deliğe girmeye calismayan naif bir tür sanır. Düğün işini erteleyip gozlemleyin bu sürede aileye söylemeyin. Davranışlarina göre tavır alırsınız. Bu arada cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla örülüdür iyilik etmenin de adabı var ayol

önemli olan nokta bence şurası ,
Nişanlından ayrıl muhabbetinden sonra,eşiniz bu kızla iletişimde olmaya devam etmiş mi?
Ettiyse ,hemen ayrılın.
Ama o konuşmadan sonra silip attıysa (niyetinin tamamen kötü oldugunu anladığında) bence ilişkiye biraz daha zaman verin.
Birde bunu o mu size anlattı , siz mi tesadüfen öğrendiniz?
O anlatmadıysa , sizden sürekli bişey gizleme potansiyeli var demektir.

Gizli saklı iş çevirmesi çok yanlış. Size sorsa “bırak ölsün annesi bize ne” mi diyecektiniz sanki? Doktor önerip aradan çekilebilirdi.

Aileleri karıştırmayın bu işe ama düğün konusunu biraz daha düşünün. Ben de üstteki üye gibi olayı nasıl öğrendiğiniz merak ettim.

Kız sizi arama cesaretini kimden almış ne hakla ne için aramış anlayamadım. Çok rahatsız edici ya sanırım ben ilişkimi devam ettirmek istemezdim.

Back
X