• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz ne yapardiniz

mihrimah16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
508
332
103
31
Biraz uzun olucak ama k.bakmayin ama fikirlere ihtiyacim var.74 yasinda k.validem var 7 yillik evliyim bugune dek buyuk sorunlarimiz olmadi hic.genel olaraj gamsiz birisi.ornegin biz evlenirken falan bisey yapmadi yani hep bana diyen birisi herkes onun icin yapcak ama o kendini hic yormucak.simdiye ladar bende ondan hicbisey beklemdim ama kendisini ameliyat ettirdim baktim kış olunca heo cagirdim evime sobayla ugrasmasin vb.falan filan.yani uzun lafinnkisasi simdiye kadar gamsizligini sorun etmedim ancak simdi ikiz bebeklerim var 4 aylik haliyle evde bir insana ihtiyac oluyor besik sallasa camasr katlasa yetiyor.gel gelelim ona zor geliyor 1 ay oldu geleli gtmek istyor siz olsaydiniz naoardiniz.bir kere tepkimi belli ettim anlamadi genel olarak isine gelmeyeni anlamaz.surekli benim ailem ugrasmak zorunda degil falan dedim.ama kime dedi. Sizce gtmek isterse ses etememliyim yoksa tavrimi koymalimiyim.not yemek isi ev supurme isi falan bende yatsidan sonra odasina gider yatar sabah 6 7 gbibgelir yanima 1 2 st falan beninuyutur sagolsun o da bana butun gun yetyor.

Bu arada demeyi unuttum 7 yildan beri hic birgun bir ihtyacimda yoktu yanimda evlendim ev tasidim hasta oldum yatarak hamilelik gecirdim dogumum coknzor oldu.hep kendisiyle yasit ananem vardi.canm ananem herseyimde o vardi.simdi ondan 2 3 ay bi destek bekliyorum.sizxe tavrimi koyup gt mi demeliyim yoksa sessizmi kalmaiyim

Bu arada demeyi unuttum 7 yildan beri hic birgun bir ihtyacimda yoktu yanimda evlendim ev tasidim hasta oldum yatarak hamilelik gecirdim dogumum coknzor oldu.hep kendisiyle yasit ananem vardi.canm ananem herseyimde o vardi.simdi ondan 2 3 ay bi destek bekliyorum.sizxe tavrimi koyup gt mi demeliyim yoksa sessizmi kalmaiyim
sessiz kal. Her halukarda gidecek ne gerek var olay çıkarıp kalp kırmaya. Herkesin huyu bir olmaz böyle kabul et

Hicbir hastaligi yok bu arada ona hic bir is dusmuyor evinden daha rahat aslinda ama zor geldigi icin durmak istemiyor.
siz çok bilenmişsiniz. Resmen nefes alsa size batar olmuş. Bırakın evine gitsin. İki tane bebek sesinin içinde o da rahat edemiyordur. Sadece kendi açınızdan bakmayın olaylara

74 yaşında ben de aynen böyle olmayı düşünüyorum. İşime geleni anlayacağım işime gelmeyeni anlamayacağım. Oh mis. Ben kayınvalideden yanayım. 74 yaşında en son isteyeceğim şey ikizli evde kalmak olur sanırım :confused:

Tek bir şeyi düşünün kaynananız olmasaydı ikiz bebekleriniz ne olacaktı?

Yaparken kimseye sormadığınız bebeklerinizin ve evinizin sorumluluğu eşinize ve size ait. Kadın 74 yaşında günlük kendini görebiliyorsa ne ala. Hali yoktur evinizdeki misafir insana laf çarpıtmak doğru değil. Kadının size lafı yok sözü yok ayıp değil mi iş yapmıyor diye laf söylüyorsunuz.
Bir lafınız tüm iyiliklerinizi bitirir. Kadın allahtan duymazlıktan gelmiş surat yapmamış. Söylediğiniz laftan rahatsız olmuş demekki gitmek istiyor bırakın gitsin. Herkes yerinde iyidir.

Siz 74 yaşına gelince gelinizin arkasını toplayacak gücünüz olacak mı acaba?

Biraz uzun olucak ama k.bakmayin ama fikirlere ihtiyacim var.74 yasinda k.validem var 7 yillik evliyim bugune dek buyuk sorunlarimiz olmadi hic.genel olaraj gamsiz birisi.ornegin biz evlenirken falan bisey yapmadi yani hep bana diyen birisi herkes onun icin yapcak ama o kendini hic yormucak.simdiye ladar bende ondan hicbisey beklemdim ama kendisini ameliyat ettirdim baktim kış olunca heo cagirdim evime sobayla ugrasmasin vb.falan filan.yani uzun lafinnkisasi simdiye kadar gamsizligini sorun etmedim ancak simdi ikiz bebeklerim var 4 aylik haliyle evde bir insana ihtiyac oluyor besik sallasa camasr katlasa yetiyor.gel gelelim ona zor geliyor 1 ay oldu geleli gtmek istyor siz olsaydiniz naoardiniz.bir kere tepkimi belli ettim anlamadi genel olarak isine gelmeyeni anlamaz.surekli benim ailem ugrasmak zorunda degil falan dedim.ama kime dedi. Sizce gtmek isterse ses etememliyim yoksa tavrimi koymalimiyim.not yemek isi ev supurme isi falan bende yatsidan sonra odasina gider yatar sabah 6 7 gbibgelir yanima 1 2 st falan beninuyutur sagolsun o da bana butun gun yetyor.

Kadın 74 yaşında, bu yaşta bir insandan ne işi bekliyorsunuz. Çocuklarınıza bakmak sizin ve eşinizin görevi, çok zorlanırsanız eve en azından haftada iki üç gün yarım gün bile olsa bir yardımcı almayı deneyin. Kadın eşinizin annesi üstelik yaşlı, ameliyatına yardım edilmiş, kışın çağrılmış falan bunları konu edip karşılık beklemek hiç hoş değil.

Simdi 74 yasinda deyince size baya yasli bi kadin geliyor sanirim gozunuzun onune ancak biseyi yok arkadaslar gayet saglikli ve dinc
yani ? kadını gündelikçi mi yapma peşindesiniz sağlıklı diye. Mecbur mu sizin evinizde iş güç yapmaya. Ya oğlunu büyüt evlendir yetmesin torunları da başına atsınlar ya da ev işi beklesinler 74 yaşında bile rahat yüzü görme. Kadının işi zor vallahi sizinle

hayır gitmek istiyormuş zaten yük olduğu da yok bırakın gitsin evine

Gitmek isteyeni zorla tutamazsin. Senin sorumlulugunda olan seyler icin yardim isteyebilirsin elbet ancak yapmak istemiyorsa zorla yaptiramazsin
74 yaş tahammul gucunun de azaldigi bir yas. Cocuk sesini, bazi seyleri kaldiramaz. Onu anlayisla karsilamalisin.

Back
X