- 5 Mayıs 2018
- 508
- 332
- 103
- 31
- Konu Sahibi mihrimah16
Biraz uzun olucak ama k.bakmayin ama fikirlere ihtiyacim var.74 yasinda k.validem var 7 yillik evliyim bugune dek buyuk sorunlarimiz olmadi hic.genel olaraj gamsiz birisi.ornegin biz evlenirken falan bisey yapmadi yani hep bana diyen birisi herkes onun icin yapcak ama o kendini hic yormucak.simdiye ladar bende ondan hicbisey beklemdim ama kendisini ameliyat ettirdim baktim kış olunca heo cagirdim evime sobayla ugrasmasin vb.falan filan.yani uzun lafinnkisasi simdiye kadar gamsizligini sorun etmedim ancak simdi ikiz bebeklerim var 4 aylik haliyle evde bir insana ihtiyac oluyor besik sallasa camasr katlasa yetiyor.gel gelelim ona zor geliyor 1 ay oldu geleli gtmek istyor siz olsaydiniz naoardiniz.bir kere tepkimi belli ettim anlamadi genel olarak isine gelmeyeni anlamaz.surekli benim ailem ugrasmak zorunda degil falan dedim.ama kime dedi. Sizce gtmek isterse ses etememliyim yoksa tavrimi koymalimiyim.not yemek isi ev supurme isi falan bende yatsidan sonra odasina gider yatar sabah 6 7 gbibgelir yanima 1 2 st falan beninuyutur sagolsun o da bana butun gun yetyor.