• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz ne yapardiniz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin74
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ecrin74

Ziyaretçi
Esinizin eski sevgilisi sizi görmeye gelse (esinizin bi arkadasindayken ) ne yapardiniz ???esim bana ondan bahsetmisti ....ve birgün bi arkadasin evindeyken (ev sahibinden ögrenmis orada oldugumuzu) pat diye geldi ....$ok olmustum...ne yapacagimi bilemedim ....ama cok sinirlenmistim ...kovmamak icin kendimi zor tuttum ....sizce nedir bu???anlamadim ben .....esimle hala tartisiriz bu konuda....normal biseymi sizce???

o da birşey mi?eşimin eski sevgilisi bizim evimize gelmişti(hala bekar sanıyormuş)biz de ona ne kadar mutlu olduğumuzu gösterdik.terbiyemle dövdüm yanikaydirigubbakcemile

sacmalama,aksine cok mutlu ve gelisinden memnun oldugunu gosterki,o catlasin,
amaci bu zaten seni sinirlendirmek,niye ekmegine yag suruyosunki,yerimseniben

Çok garip acaba hangi amaçla geldiki. Şahsen ben amacını merak ederdim . eşinizle sizle bu konuda tartışmasıda garip sanki kızın yaptığı normal bişey mi . eşinize söyleyin bakalım sizin eski sevgiiniz eşinizi görmeye gitse nasıl karşılardı hg çok memnun oldum mu derdi ? pehhh

belli etmedim ki ....askimla sarilip sakalastik bile.....ama icimden kovmak geldi inanin....ev sahibine söyedim ama o gittikten sonra ..beni merak etmis görmek istemis...alla alla yaaa

Esinizin eski sevgilisi sizi görmeye gelse (esinizin bi arkadasindayken ) ne yapardiniz ???esim bana ondan bahsetmisti ....ve birgün bi arkadasin evindeyken (ev sahibinden ögrenmis orada oldugumuzu) pat diye geldi ....$ok olmustum...ne yapacagimi bilemedim ....ama cok sinirlenmistim ...kovmamak icin kendimi zor tuttum ....sizce nedir bu???anlamadim ben .....esimle hala tartisiriz bu konuda....normal biseymi sizce???
hıc bısı yapmazdım..benım ıcın cok normal bı durum cunku..
adı ustunde eskı sevgılısı gecmısde kalmıs..gecmısdekı kımse gelıpde huzurumu kacıramaz kacırmaları bukadar kolay degıldır..
ama sunuda demeden gecmıcem ben ailemde hep sunu gordum evımıze gelen kısı bızım dusmanımız bıle olsa mısafırdır..hıc bı sekılde saygıda kusur edılmemelıdır..
sız mısafır oldgnuz bı yerde oraya gelen baska bı mısafırı kovamazsınız ..
ve kaldıkı bu olay yuzunden hayatta esımle aramı bozmam tartısırsam eger bu sekılde eskı sevgılı yada yuzunden olmamalı..

O hanımın amacı ne olursa olsun,eşinizle bu sebepten dolayı tartışmayın bence,eşinize ve evliliğinize güvenina.s

Sizin yerinizde ben olsam ne yapardım,hiç tepki vermezdim hatta oturur sohbet ederdim,ki eşimin eski flörtleriyle tanıştım,sohbette ettim,karşılaştığımda selamlaşırım,eşimle karşılaştıklarında bana selam yollarlar,hiç takıntı haline getirmedim çünkü ben eşime güvenirim,eşim bu güveni bile bile yıkar ve eski flörtüyle tekrar birşeyler yaşamaya kalkarsa da kendi bilir,ceketini alır gidera.s

canım o arkadaşınla görüşüryor muydu belki o yüzden gelmiştir

benim eşimin benden önceki en uzun süren iki flörtüyle ben tanışmıştım evlenmeden önce (en uzunu 6 ay sürmüş zaten yalıçapkınıymış benimki zamanında) muhabbet sohbet felan vardır aramızda hatta birisini pek sevdiydim ben düğüne bile çağırdıydık kızı o da nişanlıydı zaten o zaman şimdi de evli

canım adı üstünde o eski, sen onun nikahlı eşisin daha ne olsun siz birbirinizi tercih etmişsiniz rahatsız olmana gerek yok bence ha eğer ondan ters bir tavır gördüyse sallarsın saçını ne de olsa o benim eşim havalarında bozulur kalır

ne saçma ne akla hizmet çıkıp gelmişki..ayyy eskiyse eskide kalsın ite canım ne gerk var gün yüzüne çıkmakta..geçmiş ile ilgili bende eşimle o kadar çok sıkıntı ytaşadımki..alerjim var geçmiş yaşanmışlıklara

Ne asalak tipler var !..
Başka işi gücü yok mu,hala peşinizde ? :umursamaz:
Şaşırdım doğrusu...

basitliğe bakarmısın ay ne utanç verici

çıkıyo sizin yanınıza geliyo

aferim terbiyeni bozmamışsın canım

yerinde olsam aynısını yapardım

bende anlamadim ki ne istiyor....kadinda evli yani bu arada ....ama demekki unutulmayan biseyler var kiii geliyor ....

ayy çok sinir oldum şimdii ya o kızda onur gurur yokmu hiç yasen iyi yapmışın arkadaşım ama ben olsam aynısını yaamazdım o kızın orda a......s ben çok kıskancım ayrıca ev sahibi arkadaşında orda çok ayıp etmiş senin kocanın eski flörtünün ne işi var orda almazdım içeri kabul etmezdim

bende anlamadim ki ne istiyor....kadinda evli yani bu arada ....ama demekki unutulmayan biseyler var kiii geliyor ....

sonradan okudum kadın bide evlimi o zaman bu kadın epey hafif bi kadınmış canım diycek birşey yok aranıyo mu acep nekaydirigubbakcemile3

Evimize gelmedi ama biz eşimin tarafından olan her düğünde aynı ortamda oluyoruz ne yazık ki...

Çünkü o eski sevgili eşimin akrabası...

En son görümcemin düğününde alacağını aldı ama bir daha bakacağını bile sanmıyorum...

Sen de takma kafana gayet rahat ve sakin ol o senden çekinsin...

Sokaktaki herhangi bir insandan farklı davranmam gelirse.
Ama acırım doğrusu.

bırak hatunla aynı yerde bulunmayı onunla sohbetini devam ettiren arkadaşlada samimiyeti devam ettirmem canım..evet nişanlımında benimde geçmişimizde başka kişiler var elbette..bu gayet normal..ama adı üstünde geçmişte...bunun günümüze taşınmış olması kadar sinir bozucu birşey olamaz heralde..ne benim arkadaşlarım eski sevgililerimle görüşür ne de ben eski sevgililerimle görüşmeyi tercih eden kişilerle arkadaşlığa devam ederim.aynı şeyi karşı taraftanda beklerim..haa hayat bir şekilde bir yerde karşılaştırır o ayrı ama dostane bir ev ortamında mı? aslaaaa.....

Back
X