- Konu Sahibi melodi1970
Söze nerden başlıyacağımı bilemiyorum eşimin bir tanıdığı var 20 yıllık evlilermiş çocukları olmamış ve karısının yumurtaları bitmiş çürümüş artık ama adamın bişeyi yok dr kadına açık açık sölemiş istersen t.c de yasak ama kıbrısa gidip başka bir vericiden alınan yumurtalarla eşinin spermleriyle tüp bebek sahibi olabilirsin demiş ama kadın kesinlikle kabul etmemiş ve şimdi aldığım haberlere göre boşanmışlar siz olsanız ne yapardınız benimde yıllarca çocuğum olmadı bikaç senelik evliyken bir dr eğer yumurtaların çalışmazsa böyle yaparız demişti çok şükür gerek kalmadı ama şimdi düşünüyorumda bu kadın kimle evlenirse evlensin zaten bebek sahibi olamıyacak bence evli kalıp bu yöntemi denemeliydi sonuçta bebeği taşıyacak olan kendisi onu doğurup emzirecek olan kendisi kimseyede bişey sölemeye gerek yok bu şekilde olsa bence daha iyi olurdu diye düşünüyorum sizlerinde bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum ben kesinlikle yapardım çünkü o bebeği ben taşıycam 9 ay ben doğurucam ben emziricem