• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne yapardınız?

melodi1970

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
792
26
98
İstanbul
Söze nerden başlıyacağımı bilemiyorum eşimin bir tanıdığı var 20 yıllık evlilermiş çocukları olmamış ve karısının yumurtaları bitmiş çürümüş artık ama adamın bişeyi yok dr kadına açık açık sölemiş istersen t.c de yasak ama kıbrısa gidip başka bir vericiden alınan yumurtalarla eşinin spermleriyle tüp bebek sahibi olabilirsin demiş ama kadın kesinlikle kabul etmemiş ve şimdi aldığım haberlere göre boşanmışlar siz olsanız ne yapardınız benimde yıllarca çocuğum olmadı bikaç senelik evliyken bir dr eğer yumurtaların çalışmazsa böyle yaparız demişti çok şükür gerek kalmadı ama şimdi düşünüyorumda bu kadın kimle evlenirse evlensin zaten bebek sahibi olamıyacak bence evli kalıp bu yöntemi denemeliydi sonuçta bebeği taşıyacak olan kendisi onu doğurup emzirecek olan kendisi kimseyede bişey sölemeye gerek yok bu şekilde olsa bence daha iyi olurdu diye düşünüyorum sizlerinde bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum ben kesinlikle yapardım çünkü o bebeği ben taşıycam 9 ay ben doğurucam ben emziricem

boşanmak tek başına alınan verilen bir karar değil.

bence kadın bu kararı vermek zorunda kaldı. adam da engellemedi ve boşandılar.
çocuk odaklı bir evliliğe dönüşmüş,çocuk olmayınca da bitmiş...

ben 20 gün önce hamileydim bebeğimin kalp atışları durdu. ve gebeliğim sona erdi.
eşim de çok üzüldü. ama tekrar olmazsa tüp deniycez o da tutmazsa zaten evlatlalık alırız. diye düşünmüştük. çocuk bir evliliği biterecek kadar ciddi bir sorun olmamalı.

sadece doğuran anne olmuyor ki.. asıl annelik onu iyi yetiştirmektir.

arıca 20 yıldan sonra bir bebek dünyaya getirip büyütmek yaş kaça gidiyor....
:31:

boşanmak tek başına alınan verilen bir karar değil.

bence kadın bu kararı vermek zorunda kaldı. adam da engellemedi ve boşandılar.
çocuk odaklı bir evliliğe dönüşmüş,çocuk olmayınca da bitmiş...

ben 20 gün önce hamileydim bebeğimin kalp atışları durdu. ve gebeliğim sona erdi.
eşim de çok üzüldü. ama tekrar olmazsa tüp deniycez o da tutmazsa zaten evlatlalık alırız. diye düşünmüştük. çocuk bir evliliği biterecek kadar ciddi bir sorun olmamalı.

sadece doğuran anne olmuyor ki.. asıl annelik onu iyi yetiştirmektir.

arıca 20 yıldan sonra bir bebek dünyaya getirip büyütmek yaş kaça gidiyor....
:31:
tabiki tek başına verilmiş karar değil 20yıl evli kalmışlar adam ve dr açık açık konuşmuşlar kadının kesinlikle başka yollardan çocuğunun olması imkansız sizede çok çok geçmiş olsun allah herkezin gönlüne göre versin evlatlık almakta çok güzel bişey bizimde olmasaydı bizde düşünmüştük hatta 2.ve 3.olmasaydı ki 2.de tedaviyle oldu benim olmasaydı koruyucu aile olarak almak istiyorduk ama bu farklı bi durum adam evletlık istemiyor kimseye sölemeden bu şekilde yapsalardı olurdu bence sonuçta kadın bebeği taşıyacak doğuracak emzirecek kimsenin bilmesine gerek yoktu diye düşünüyorum ben ayrıca cvp verdiğiniz yorumladığınız içinde tşk ederim

melodi canım oğlun nasıl.yeri değil ama aklıma geldi...merak ettim ..eğitim nasıl gidiyor.özel mesaj attıcam sana mutlaka cevab bekliyorum:71:

melodi canım oğlun nasıl.yeri değil ama aklıma geldi...merak ettim ..eğitim nasıl gidiyor.özel mesaj attıcam sana mutlaka cevab bekliyorum:71:

Back
X