siz olsaydınız ne yapardınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 829_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

829_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
327
1
26
Ankara
BEN OYLE KARARSIZIMKİ SİZE DANISMAK İSTEDİM SEVGİLİMLE 4 YILDIR ARKADSTIK O hep beni yedek sevgili gibi göruyordu butun sevgililerimle onu unutmak için cıkmıstım ama en sonunda benı sevdi hemde deliler gibi bana suprızler yapıyor ask sozleri filn faln ama bende eski tutuku heyecan kalmadı sanki bişiyi elde etmişimdde sonmus gibi hisediyorum bi yandan göryuculerim geliyor hepside kafama yatan kişiler sevgilimin ailesi martta gelcek ama içim hiç rahat degil hem maası yuksek degil hem istanbulda oturuyor ama onu 4 yıldır tanıyorum guveniyorum ama ailemin kabul etmeyeceginden adım gibi eminim onu bırakmalımıyım yoksa aileme diretip onunla birliktemi olmalıyım bilemiyorum bana akıl verin o kdr kafama uygun maddı durumu kişiligi iyi kişiler istemeye geliyorki ne yapcagımı bilmiyrum ?

canım biraz şımarıklık yapıyorsun galiba :) kızma ama. sizdeki durum kaçan kovalanır olayıymış bence. yapı olarak her istediğini elde etmeye meyilli bir yapın varsa onun seni istemeyişini, reddedilmeyi takıp aşk zannetmişsin muhtemelen. bu çok karşılaşılan bir durum. o senin olduğunda vazgeçmişsen tam anlamıyla sevmiyorsun demek ki ama eger ondan vazgeçip gelen görücülere evet dersen, ilerde onları tanıdığında da hosuna gitmeyen seyler olursa, o 4 senelik arkadaş hep içinde ukde kalacak. kararsızlık başa beladır. merak ettim burcun ne acaba, ikizler olabilir mi?

Beni yıllarca yedek görecek, sonra aşık oldum deyip sürprizler yapacak he mi?
Padişah oğlu olsa bakmam.

kendimle gurur duyuyorum su an

sadece sevdigim için evledim ! hesapsizca, kitapsizca...
ona evet dedigimde ikimiz de 5 parasiz 2 ogrenciydik...

hala birbirimizi deli gibi seviyoruz ve maddi dururmumuz çok çok iyi, BERABER çalisip kazandik (ailesi dugun bile yapmadi...)
bu arada 27 yasindayim... ve 4 yil oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…