Siz olsaydınız ne yapardınız?

shu3437

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
30
7
1
Kızlar çok sevdiniz, sevildiniz ancak karşı tarafın aşırı takıntılarından sizin ise bu takıntılara karşılık söylediğiniz yalanlardan dolayı ilişkiniz bitti. Ama bunu kabullenemiyorsunuz karşı tarafa barışmak istediğinizi de belirttiniz ama o sanki sizi hiç sevmemiş gibi sanki tek suçlu sizmişsiniz gibi davranıp hiçbirseyin eskisi gibi olmadığını söylüyor sevmediğini kısacası. Tamamen hayatımdan çıkarmalı mıyım ya da pişman olmasını sağlayabilir miyim diye düşünüyorum hep üstüne gitmemelimiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kısacası ayrılalı 2 ay oldu. Bir yanım dönmesini istiyorken diğer yanım takıntılarının hayatımı tekrar zindan edeceğini söylüyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben balık o ise akrep burcu bu arada

Bence ilk önce yeniden birlikte olmak istiyor msunuz ondan emin olmalısınız. Kendimden emin olduktan sonra karşımdaki kişinin çabalamaya değeceğine inansam ben uğraşırdım sorun ettiği şeylere takılmadığımı kabullendiğimi göstermeye çalışırdım.

Kızlar çok sevdiniz, sevildiniz ancak karşı tarafın aşırı takıntılarından sizin ise bu takıntılara karşılık söylediğiniz yalanlardan dolayı ilişkiniz bitti. Ama bunu kabullenemiyorsunuz karşı tarafa barışmak istediğinizi de belirttiniz ama o sanki sizi hiç sevmemiş gibi sanki tek suçlu sizmişsiniz gibi davranıp hiçbirseyin eskisi gibi olmadığını söylüyor sevmediğini kısacası. Tamamen hayatımdan çıkarmalı mıyım ya da pişman olmasını sağlayabilir miyim diye düşünüyorum hep üstüne gitmemelimiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kısacası ayrılalı 2 ay oldu. Bir yanım dönmesini istiyorken diğer yanım takıntılarının hayatımı tekrar zindan edeceğini söylüyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben balık o ise akrep burcu bu arada
Sevmek bazen yetmiyor işte. Onun takıntıları yüzünden yalan söylemek zorunda kaldığınıza göre, korkarım aşırı kıskanç bir erkek söz konusu. Zaten takıntılı olan ve büyük bir ihtimalle güven sorunu yaşayan bir erkeğin kendine söylenen yalanları (sebebi ne olursa olsun) kabullenmesi zor. Zaten o da bu yüzden ilişkinizi bitirmiş. Tekrar bir araya gelseniz bile, onun gözünde hep yalancı durumunda olacağınız için takıntıları artarak devam edecek. Doğru söylediğinizde bile yalan söylemekle itham edileceksiniz. Hayatınızın geri kalanını ona kendinizi affetirmek ve güvenini kazanmaya çalışmak için harcamaya razı mısınız?

Takıntılar ve yalanlar nedir ? Ayrılma sebebi net nedir ? Yeniden başlarsanız aynı şeyler olmayacak mı zamana bırakın bence

Iliskiniz bitti derken sen mi ayrildin o mu ayrildi. Sen ayrildiysan neden tekrar barismak istiyorsun. Her sey eskisi gibi olmaz daha kotusu olur.

Kimse kimse icin degismez. Katlanabiliyorsan onu o sekil kabul ediyorsan bir kere daha deneyebilirsin ama balik burcu oldugun icin cok incinirsin belirteyim.

Sizde daha cok yanlis var iliskide yalan cok kotu. Sevgilinizin takintisini kabul etmediyiniz icin yalan soylemissiniz. Ne zamana kadar boyle devam ede bilirdiki bir yerden kopmus iste

Kıskanç kişi ile sorun yaşamamak için yalana basvurdunuz sanırım..
O kendi halinden memnun ve yanlış göremiyor kendinde..
Siz pişman olsun değişir sizi anlar diye umuyorsaniz çok zor..
Sevgi kalmaz böyle ilişkilerde..

Valla sen istesende adam seni istemiyor yani önce birleş sonra takıntılarını düşün.

Ornekler verirmisin?
Ne gibi kisitlamalari vardi?

Ornekler verirmisin?
Bence ilk önce yeniden birlikte olmak istiyor msunuz ondan emin olmalısınız. Kendimden emin olduktan sonra karşımdaki kişinin çabalamaya değeceğine inansam ben uğraşırdım sorun ettiği şeylere takılmadığımı kabullendiğimi göstermeye çalışırdım.

Sevmek bazen yetmiyor işte. Onun takıntıları yüzünden yalan söylemek zorunda kaldığınıza göre, korkarım aşırı kıskanç bir erkek söz konusu. Zaten takıntılı olan ve büyük bir ihtimalle güven sorunu yaşayan bir erkeğin kendine söylenen yalanları (sebebi ne olursa olsun) kabullenmesi zor. Zaten o da bu yüzden ilişkinizi bitirmiş. Tekrar bir araya gelseniz bile, onun gözünde hep yalancı durumunda olacağınız için takıntıları artarak devam edecek. Doğru söylediğinizde bile yalan söylemekle itham edileceksiniz. Hayatınızın geri kalanını ona kendinizi affetirmek ve güvenini kazanmaya çalışmak için harcamaya razı mısınız?

Takıntılar ve yalanlar nedir ? Ayrılma sebebi net nedir ? Yeniden başlarsanız aynı şeyler olmayacak mı zamana bırakın bence

Sizde daha cok yanlis var iliskide yalan cok kotu. Sevgilinizin takintisini kabul etmediyiniz icin yalan soylemissiniz. Ne zamana kadar boyle devam ede bilirdiki bir yerden kopmus iste

Ornekler verirmisin?

Kızlar konuyu açmıştım ama bizim sorunumuz buydu.

Merhaba arkadaşlar, direkt konuya gireceğim çok çok doluyum. Velhasıl kelam 25 yaşında bir bayanım geçmişimde birini çok sevdim, evlenmek istedim ama o insan karaktersizin biri çıktı bir gecede beni aldattı kısa bir süre içinde evlendi üstüne benim için o hasta olduğu için ben ona acıdım da konuştum çıktım dedi çevreme.. Bunca şeyin üzerine birini sevmek, bağlanmak, güvenmek o kadar zordu ki... Sevemedim de zaten civi civiyi söker mi diye de denedim olmadı onları da hiç görüşmeden buluşmadan bitirdim deneme kısmı faceden ilişki durumu ötesine geçmemişti anlayacağınız. Derkeeen birini çok sevdim hatta çok zor sevdim geçmiş deneyimlerimden ötürü kendisine sevmek güvenmek baya bir zamanımı aldı derken onda da yüzüm güler mi? Gülmedi desem yalan olur ama hep güldü desem külliyen yalan! Hiç çıktığı olmamış mutaasıp işi gücü yerinde beyfendi biri ancak ailesinden yaşadığı sorunlardan dolayı insanlara güvenini kaybetmiş takıntılı biri. Nasıl mı takıntılı? Şöyle ki eski çıktığımı bir türlü unutamadı, onada sevdiğini söyledin mi, seni öptümü, onunlada hayal kurdun mu diye diye birçok kez ayrıldık. Ayrılıklarımızın kavuşmasıda en fazla bir güne baktı derken sorunlar o kadar büyüdü ki eski çıktığım bana onca şey yapmasına rağmen yine hayatımı mahfedebiliyordu... Çıktığım onu sorun ettikçe ben yalan söylemeye başladım. Amacım hem onun takıntı yapmasını engellemek hem de bana hayatı zindan eden adamı daha fazla hayatıma dahil edip onun mutsuzluğunu çekmemekti ben mutlu olmalıydım artık bu benim hakkımdı... Sonra öğrendi tabi bizimki söylediğim yalanları iyice güvenilmez bir hal aldı yalan(Eski çıktığıma seninim) demiştim. Demedim dedim ona hediye aldın mı diye sordu almadım dedim almıştım aslında ama cesaret edip söyleyemedim. Öğrendiği bunlar oldu. Ayrıldık ama hiçbirşey eskisi gibi olmadı face şifremi istedi verdim sen git ona güvenerek verdiğim face şifresiyle benim facebook arşivimi indir daha önceki ilişki durumlarımı indir... Bir hakaretler bir hakaretler yine mi yalan kendine hiç sormuyor bu kız neden yalan söyledi diye. Kim cesaret edebilir seviyorken Allah aşkına biteceğini bile bile? Adamları yüzünü görmemişim, sesini duymamışım, sevmemişim neden anlatayım da bir de onları sorun yapıp ilişkiyi zindana çevireyim demiştim. Ama daha kötü oldu tabi ve bitti bugün bir hafta oluyor ne kadar anlatsam da beni dinlemiyor soğuduğunu ve artık istemediğini söylüyor bana. Ve dahası... Siz olsaydınız ne yapardınız yerimde? Ben bekliyorum seviyorsa zaten gelir ama takıntıları bir kenara bırakıp gelir mi o meçhul...

Kusura bakmayın, ama böyle bir adam mümkünse geri gelmesin. Sizden uzak olsun. İnsanlar değişmez, takıntılı insanlar hiç değişmez.

Su noktayi anlamadim.
Siz x kisiyiyle sevgiliykenmi eski sevgilinize seninim dediniz/ hediye aldiniz?
Yoksa x kisisi eski mevzularimi acti?

Su noktayi anlamadim.
Siz x kisiyiyle sevgiliykenmi eski sevgilinize seninim dediniz/ hediye aldiniz?
Yoksa x kisisi eski mevzularimi acti?
X kişisi eski mevzuuları açtı. Örneğin onunla konuşmamızda seninim dediysem ya da hediye aldıysam öncekine de demişmiydin/öncekine de almışmıydın gibi.

Konu gercekten karisikmis. Ikiniz de hatalisiniz. Sen ona yalan soyleyerek , o senin eski iliskilerini kurcalayarak... Bir kere guvensizligi cok fazla . O yuzden surekli sorun cikaran, eski iliskilerinden beslenen bir tip. O yuzden bu iliskinin bitmesi daha hayirli.

Konu gercekten karisikmis. Ikiniz de hatalisiniz. Sen ona yalan soyleyerek , o senin eski iliskilerini kurcalayarak... Bir kere guvensizligi cok fazla . O yuzden surekli sorun cikaran, eski iliskilerinden beslenen bir tip. O yuzden bu iliskinin bitmesi daha hayirli.

Ben yalan söyleyen biri değildim, ama insan çok sevince herşey mübah gibi düşünebiliyor. Onu kaybetmemek adına daha çok üzülmemek ve onu takıntılarından kurtarmak adına söylediğim ufak yalanlardı bunlar :KK14:

Ben yalan söyleyen biri değildim, ama insan çok sevince herşey mübah gibi düşünebiliyor. Onu kaybetmemek adına daha çok üzülmemek ve onu takıntılarından kurtarmak adına söylediğim ufak yalanlardı bunlar :KK14:

Sebebi ne olursa olsun yalan soylememen gerekiyordu. Sana bir daha guvenmesi zor. Guven tek kullanimliktir. Guveni zedelendigi icin daha da fazla kurcalayacak. Kime baktin, nasil baktin, bu sorulari cok duyacaksin.

Onune bakacaksin artik.

Olayını okudum. İlk başta kendinden eminsen çabala demiştim. Ama sanırım senin yapabileceğim birşey yok düzeltebileceğin birşey yok sorunu sende gibi göstermiş ve büyük ihtimalle tekrar barışmanı kabul etmeyerek egonu incitmiş. Bence son defa konuş iyi düşündüğünü bu yalanları ilişkiniz için söylediğini anlat yalan söylemene kendisinin sebep olduğunu anlat,içinde kalan birşey olmasın. Ve helallik al. Amaç düşünmesini sağlamak. Sonra da o zaten düşünür haksız olduğunun farkına varırsa döner . Dönmezse yoluna onsuz devam etmekten başka çaren yok. Sen haksız ya da suçlu durumda değilsin bence.

Olayını okudum. İlk başta kendinden eminsen çabala demiştim. Ama sanırım senin yapabileceğim birşey yok düzeltebileceğin birşey yok sorunu sende gibi göstermiş ve büyük ihtimalle tekrar barışmanı kabul etmeyerek egonu incitmiş. Bence son defa konuş iyi düşündüğünü bu yalanları ilişkiniz için söylediğini anlat yalan söylemene kendisinin sebep olduğunu anlat,içinde kalan birşey olmasın. Ve helallik al. Amaç düşünmesini sağlamak. Sonra da o zaten düşünür haksız olduğunun farkına varırsa döner . Dönmezse yoluna onsuz devam etmekten başka çaren yok. Sen haksız ya da suçlu durumda değilsin bence.

Yaptım az önce dediği şu, hiçbirşey eskisi gibi değil arkadaştan öteye geçemeyiz birbirimizi çok incittik. Peki dedim nasıl istersen öyle olsun hakkında hayırlısı olsun deyip kestirdi. Şu saatten sonra yapabileceğin en iyi şey numarasını vs silmek olacak sanırım.

Back
X