- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte bu kadar .. Kendine eziyet etme inşallah hayırlısı olsun... Zaten bu şekilde devam edecekse ayrılmanız daha iyi olmuş kendine bunu layık görme. ya hatasını anlasın dönsün ya da böyle devam etsinYaptım az önce dediği şu, hiçbirşey eskisi gibi değil arkadaştan öteye geçemeyiz birbirimizi çok incittik. Peki dedim nasıl istersen öyle olsun hakkında hayırlısı olsun deyip kestirdi. Şu saatten sonra yapabileceğin en iyi şey numarasını vs silmek olacak sanırım.
Bakmistim aslinda cokta dikkat eden biri degilimdir ama. Gayet olumlu yaziyordu diye hatirliyorumAkrep ve balik mi?
Neden bir iliskiye baslamadan önce burclar uyusuyor mu uyusmuyor mu diye arastir miyorsunuz ki yeaaaaa bu kadar dikkatsiz olmayin bayanlar ...
Bakmistim aslinda cokta dikkat eden biri degilimdir ama. Gayet olumlu yaziyordu diye hatirliyorum![]()
X kişisi eski mevzuuları açtı. Örneğin onunla konuşmamızda seninim dediysem ya da hediye aldıysam öncekine de demişmiydin/öncekine de almışmıydın gibi.
ne kadar zamandır çıkıyodunuz?Kızlar çok sevdiniz, sevildiniz ancak karşı tarafın aşırı takıntılarından sizin ise bu takıntılara karşılık söylediğiniz yalanlardan dolayı ilişkiniz bitti. Ama bunu kabullenemiyorsunuz karşı tarafa barışmak istediğinizi de belirttiniz ama o sanki sizi hiç sevmemiş gibi sanki tek suçlu sizmişsiniz gibi davranıp hiçbirseyin eskisi gibi olmadığını söylüyor sevmediğini kısacası. Tamamen hayatımdan çıkarmalı mıyım ya da pişman olmasını sağlayabilir miyim diye düşünüyorum hep üstüne gitmemelimiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kısacası ayrılalı 2 ay oldu. Bir yanım dönmesini istiyorken diğer yanım takıntılarının hayatımı tekrar zindan edeceğini söylüyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben balık o ise akrep burcu bu arada
Onceden o kadar takintiliysa soyledigin yalanlardan sonra daha takintili olmustur yuksek ihtimal.Kızlar çok sevdiniz, sevildiniz ancak karşı tarafın aşırı takıntılarından sizin ise bu takıntılara karşılık söylediğiniz yalanlardan dolayı ilişkiniz bitti. Ama bunu kabullenemiyorsunuz karşı tarafa barışmak istediğinizi de belirttiniz ama o sanki sizi hiç sevmemiş gibi sanki tek suçlu sizmişsiniz gibi davranıp hiçbirseyin eskisi gibi olmadığını söylüyor sevmediğini kısacası. Tamamen hayatımdan çıkarmalı mıyım ya da pişman olmasını sağlayabilir miyim diye düşünüyorum hep üstüne gitmemelimiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kısacası ayrılalı 2 ay oldu. Bir yanım dönmesini istiyorken diğer yanım takıntılarının hayatımı tekrar zindan edeceğini söylüyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben balık o ise akrep burcu bu arada
Durum boyleyse bosuna kandini avutma.
Duzelmez bu adam.
Hayati kendine zehir edersin.
Onun eskileri yokmuda seninkilere bu kadar takti?
7 aydır çıkıyoruz yani çıkıyorduk. İlk çıktığı benim öyle diyor
25 Yaşında.Kac yasindaki ilk ciktigi sen oluyosun?
Pisman ettiremezsin kimseyi , ettirsen bile devam ettigin sürece o seni öyle üisman ederki
Bitmis gitmis birak böyle kalsin , hic karistirma.