Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar okuduğum bölümde dikkatimi çeken bir çocuk var. Bir arada sınavda falan baya dikkatli bakmıştı bana. Ben zaten fazla okula gitmiyorum alttan derslerim olduģundan. Zaten oda ikinci öğretim ben birinci öğretimim. Konusmamız tanismamiz neredeyse imkansız. Ama facede bölümümz grubu var herkes birbirini ekliyor arkadaş oluyor. Bende bu niyetle ekledim. Mrb yazdm. Sabaha karsı görmüş mesajimi fakat cevap vermemis ama o saatten beride face hiç girmemis. Arkadaslarım ne olacak yazar diyorlar. Ama ben kendimi salak gibi hissetmeye basladım. Zaten hic özgüvenim yok bu yüzden okula gitmeyi sevmiyordum, karsilasmasak bile karsilasirim düsüncesi ile simdi dahada okula gidesim gelmeyecek. Kendimce sürekli psikolojik bir şey var sanki herkes benimle dalga gececek gibi geliyor. Aslında öyle bir durumda yok. Herkes böyle bòyle arkadas oluyor. Ama ben bune devlet meselesi haline getirdim. Ve şimdi çok mutsuzsum odaklanamıyorum bir şeye bana bir akıl verin ya
Bence sadece eklemeniz yeterliydi.
Neyse cevap verirse sizde bir müddet yazmazsınız.
Sonra dersle ilgili birşey soracaktım da geçti teşekkürler dersin.
Okulda görürsen de gözgöze gelmemeye çalış.
Yaa var ya tam da beni anlatmışsın, böyle durumlarda bende ilk adimi atarim ama sonra çok pişman olurum, sürekli kafamda en kötü senaryoları kurarım falan. Genelde ama geri dönüş yaparlar, bende uzuldugumle kalirim. ama yine ayni hatayi defalarca yaparim ama bencede cevap yazsa bile sen gec cevap ver bir gün kadar. Sonra da ders notuyla ilgiliydi gerek kalmadi falan diyip konusmayi kapat. Merak etsin seni biraz :)
Bence "napıyodun o saatte la?" diye mesaj at olacağı varsa birden 3 senelik samimiyette bi ilişkiniz olur olmazsa da engeller seni mevzu kapanır ablişim. Takma kafana ya Huu :))))