Siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.013
1.005
333
Merhabalar,

Aklimi kemiren bir sorun var ne zamandir. Cikamadim isin icinden size danismak istedim.

Yaklasik 1.5 sene once esimin kuzenleri ile ilgili sorunlar olustu. Esimin kuzenleri abi kardes esleri yuzunden birbirleriyle gorusmuyorlar. 2 elti kanli bicaklilar resmen. Biz iki taraflada gorusuyorduk tabii iki tarafada hissettirmeden aralarında kalmadan, neticede aralarindaki sorun bizi ilgilendirmiyor. Kucuk elti ile biryere gidecektik biz. Buyuk elti bunu duyunca gidecegimiz yeri arayip bizim kendisiyle gidecegimizi soylemis. Tabii bizim haberimiz yok. Kucuk eltide bunu duyunca bizi sattiniz diyerekten hukum giydirip birsuru kavga cikardilar. Ve esimin kuzeninin annesi gecenin korunde evimize gelip siz ne yapmaya calisiyorsunuz ortaligi karistirdiniz diye evimizi basti resmen. Ve ben ozaman 5 hf hamileydim. Yuzeysel anlatiyorum bu kadar basit bir konu degil ama, Butun gecem aglayarak ve o haftayi sinirli stresli bir sekilde bitirdim. Biz o iki eltiyle gorusmuyoruz haliyle. Simdi o kucuk eltide hamile ve ben istiyorumki ben hamileyken yasadigim stresin aynisini yasasinlar ben hamileyken nasil uzulduysem üzülsunler. Esime mesaj atmak istedigimi soyledim. Bosver Allah a havale ettik dedi. Ama ben hincimi alamiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz?

Bence olayların dışında kalın hiç değmez

Merhabalar,

Aklimi kemiren bir sorun var ne zamandir. Cikamadim isin icinden size danismak istedim.

Yaklasik 1.5 sene once esimin kuzenleri ile ilgili sorunlar olustu. Esimin kuzenleri abi kardes esleri yuzunden birbirleriyle gorusmuyorlar. 2 elti kanli bicaklilar resmen. Biz iki taraflada gorusuyorduk tabii iki tarafada hissettirmeden aralarında kalmadan, neticede aralarindaki sorun bizi ilgilendirmiyor. Kucuk elti ile biryere gidecektik biz. Buyuk elti bunu duyunca gidecegimiz yeri arayip bizim kendisiyle gidecegimizi soylemis. Tabii bizim haberimiz yok. Kucuk eltide bunu duyunca bizi sattiniz diyerekten hukum giydirip birsuru kavga cikardilar. Ve esimin kuzeninin annesi gecenin korunde evimize gelip siz ne yapmaya calisiyorsunuz ortaligi karistirdiniz diye evimizi basti resmen. Ve ben ozaman 5 hf hamileydim. Yuzeysel anlatiyorum bu kadar basit bir konu degil ama, Butun gecem aglayarak ve o haftayi sinirli stresli bir sekilde bitirdim. Biz o iki eltiyle gorusmuyoruz haliyle. Simdi o kucuk eltide hamile ve ben istiyorumki ben hamileyken yasadigim stresin aynisini yasasinlar ben hamileyken nasil uzulduysem üzülsunler. Esime mesaj atmak istedigimi soyledim. Bosver Allah a havale ettik dedi. Ama ben hincimi alamiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz?

Boşverin
Uğraştıkça daha çok sinir olursunuz.

Ben de de çok kıskanç bi elti var görmezden geliyorum o kadar kıskanç ki bi.anlam veremiyorum

Merhabalar,

Eşin haklı Allaha havale et ,hem zaten ortalığı büyük elti karıştırmış zamanın da farkındaysan.

Bencede hak edıyor
ama sende etkıleneceksın
laf laftan alta kalırmı sen söyleyeceksin 5 o söyleyecek 15

Ben de de çok kıskanç bi etti var görmezden geliyorum o kadar kıskanç ki bi.anlam veremiyorum

Nedir bu kıskanç elti furyası ya hiç iyi anlaşan elti yok mu

Aslında bu olayların çıkması sizin hayrınıza olmuş ikisinden de ,arada kalmaktan da kurtulmuşsunuz fena mı

Son düzenleme:
Üstünden 1.5 sene geçmiş.Yeni mi mesaj atıyorsunuz.Herşey sıcağı sıcağına.Tepkinizi o zaman verecektiniz.Şimdi öyle birşey yaparsanız olayı körüklersiniz,eski konular açılr,daha büyük tatsızlıklar çıkar.

Bu kadar kincilik bunyeye zarar.
Kadini dusunmuyorsaniz karnindaki bebegi düşünün. Yazik gunah. Onun ne sucu var? Sizin intikam hirsiniz yuzunden bebege de zarar gelir diye hic mi dusunmuyorsunuz?
Bak 3 defa 'dusunmek' demisim..

Ay ne uğraşacam ya ,
Kısa kısas yapmanın ne mantığı var !
Yani üzmüşler kendilerin ayıbı üzdüğünüzde rahatlamış mı olacaksınız yani,
KOnuşmam görüşmem olur biter en büyük ceza olur onlara ,
Başkasının mutsuzluğu yapacağım en ufak bir incitme beni yaralar onları yaralasa da vicdan azabından ölürüm yani !!

Sanırım çok kötü günler geçirdiniz. Yoksa bu kadar zaman geçmesine rağmen bu kinin bu kadar taze kalması zordu. Ama şuan yapmaya çalıştığınız şey planlı kötülük. Bu kadar kötü olmayın. Belki onlar sizi üzmeyi planlamamışlardı. Hamile kadının ahını alırsınız sonra sizden ailenizden çıkar. Allaha havele edin.

Ne alakasi var canim onlar yapmis siz de mi yapacaksiniz siz dusurmemissiniz ama kadin bebegini dusururse uzuntuden nasil vereceksiniz hesabini

Hamile halinizle fesatlik dusunmeyin Allah askina ya birakin ne halleri varsa gorsunler

dertsiz başınıza dert almayın oşverin eşinizin dediği gibi allah a havale edin.

Eşin haklı Allaha havale et ,hem zaten ortalığı büyük elti karıştırmış zamanın da farkındaysan.

Evet ama biz suclu gosterildik. En azindan benim boyle birsey yapip yapmayacagimi sorabilirdi. Buyugune gore daha samimiydik cunku. Benim boyle birsey yapmayacagimi bilmeliydi.Ailesini kattigi icin bu kadar buyudu.

Bu kadar kincilik bunyeye zarar.
Kadini dusunmuyorsaniz karnindaki bebegi düşünün. Yazik gunah. Onun ne sucu var? Sizin intikam hirsiniz yuzunden bebege de zarar gelir diye hic mi dusunmuyorsunuz?
Bak 3 defa 'dusunmek' demisim..

Evet dusuk tehdidim vardi. Onlar beni cok dusunduler. Sadece anlasin durumumu diye. Cunku bi Allah in kulu beni dusunmedi bu kiz hamile diye.

Merhabalar,

kinci bir insan olmama rağmen doğru bulmadım...tamam size haksızlık yapmışlar ama sonuçta karsınızdakı bayan hamile....herkes atlatır dıye bırsey yok olurda tartışırsınız bırşey olur kanaması gelir ALLAH korusun bu sefer vıcdanınız yakanızı bırakmaz...hıç gerek yok böyle bir şeye.....

Back
X