Siz olsaydiniz ne yapardiniz :(

nadya_nadya

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
31
4
16
Selam bayanlar

Ben 3 yildir evliyim ve bir cocugum var.Bir ay once kadar kocamin telefonunu oylesine bakmak icin almistim facebookunda gezinirken aramalarinda eski sevgilisinin ismini gordum bir kac kere aratmis msn sini bile aratmiş.Kizginlikla ustune gittim bagirdim konusmak istemedi ben girmedim deyip konuyu kapatmaya calisti.ben sinirden aglayinca ne olmuş ki baktiysam ben seninle evliyim seni sevdimde evlendim dedi ve şok oldugum an ; megersem onu bir arkadasina ayarlamis ve faceden ne yaptiklarini takip ediyormus yani bir nevi intikam almak gibi (bu kizda yabanci uyruklu ve sevgiliyken bu kiz aldattigi icin kocam onu terk etmis )kocamin demesine gore..kafayi taktim cunku bunda birsey yok diyor ve ben eskisi gibi ona guven duymuyorum aksine suphe duyuyorum her yaptigindan.sizce onu hala sevdigi icin mi boyle ise kalkisti? :KK43:

eski sevgilisini mi arkadaşına ayarlamış anlamadım ? aratması bir sorun değil meraktan bakmış olabilir siz bir yazışma falan görmemişsiniz ki..

Ne saçma bir koca kafası.

Kimden nasıl intikam alıyor anlamadım

Sadece aratmışsa bence büyütme ayarlama derken kızma diye sallamıştır sanmıyorum öyle bişey yapacağını.. meraktan bakmış işte eşin boşver umursama he yazışma vs olur o zaman yakarsın gemileri

Bu erkekler akillnmaz hep gozler disarda fildir fildir komsunun tavuguda kaz zaten merakindan aratmistir kesin talma kafana

Halaonu sevdiği için değil tabiki yaa. Yok daha neler. Bakmaması gerekir tabiki ama baktıysada en fazla merakındandır falan filan yani. Kavga edilir küsülür evet ama sakız gibide uzatılmamalı bence.

Back
X