Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence değil merdıvenlerı ve korıdorları sılıyor be artık vileda kullanıyorlar ellerını surmuyor sonucta ben karsıyım bu pas pas olayına bızler zaten evımıze ayakkabıyla gırmıyoruzkı.paspas ayakkabının tozunu sılerek ayakkabıyla ıcerı gırebılmek ıcındır
bukadar inatlaşma neden hiç anlamadım ki kendınızı yerıne koyun sizinde ihtiyacınız olsuğu ıcın o merdıvenı sılıyor olabılırdınız ve gercekten burnunuza kotu bır koku gelıyor olsa dokunmak ıstemeyebılırdınız
bukadar inatlaşma neden hiç anlamadım ki kendınızı yerıne koyun sizinde ihtiyacınız olsuğu ıcın o merdıvenı sılıyor olabılırdınız ve gercekten burnunuza kotu bır koku gelıyor olsa dokunmak ıstemeyebılırdınız
ama o koku bana gelmiyor evime geldiklerinde annem ve yengemede sordum birşey yok dediler yenisini alınca kaldırıcam dedim şimdi kaldır diye kenara itti bende tekrar serdim kolay gelsin dedim kapattım kapıyı