Siz olsaydınız..

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
kızlar beş aylık bir oğlum var şubatta iznim bitiyor öğretmenim heyet raporu normal raporlarla ilk dönem izinliydim
Şimdi size oğlumu bırakıp işe başlamalı mıyım
Ücretsiz izne mi ayrılmalıyım
Sadece anne sütü alıyor
Biberonla içmeyi bilmiyor alışkın değil
İşe başlarsam biberonla anne sütü vericez
Kayınvaliddm bakıcak
Okul yakın
Başkasının yanında çok huzursuz olan sadece evimizde sakin duran bir bebek
Sizce ücretsiz izin alsam mı
Hazirana kadar alırım sonra zaten yaz tatili eylülde çalışırım
Çok kararsızım
Maddi durumumuz eşim idare ederim diyor

Maddi durumunuz iyiyse eşiniz de idare ederim demiş zaten izin alabilme gibi bi şansınız varsa kullanın bence. Inanın o günler geri gelmiyor. Eylül ayına kadar epey büyümüş olur zaten ek gıda dönemini de birlikte atlatirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla büyüsün kuzu

Bu zamanlarını bir daha bulamazsınız, maddi anlamda zorluk yaşamayız diyorsanız ücretsiz izin en mantiklisi..

Tabiki de izin alın. Daha çok küçük ayrılmanız için.

İmkan varsa kullanılmasından yanayım.

Bebeğin ilk yılında koştur koştur bir hayatı tercih etmem ben.

Ben 2 sene kullandım doya doya baktım oğluma ki doymamışım diyorum bazen, imkan varsa al tabiki

Eşiniz de sıkıntı olmaz diyormuş zaten. Bence de ücretsiz izin alın. Kış günü okulda sürekli grip modunda olursunuz zaten. Bebeğe de geçebilir devamli. Büyüsün biraz.

Yazınızda evde bunalma alameti yok

Maddi olarak sıkıntı yok

Belli bir çalışmadığını doldurmak lazım tayin istemek gibi bir açıklama da yok

O zaman neden almayasınız ki

Zaten okulda da geçen dönem düzen kurulmuş öğrendiler de o kişi ile yılı bitirirler onlar için de daha iyi

Alın izni zaten yaza kadar 4-5 ay var maddi olarak sıkıntı olsa da idare edersiniz

Haziran da başlar seminerlerde okula gidersiniz kv bakar yaz da tatil olur eylül de de rahatça başlarsınız

Back
X