Siz olsaz Ne yapardiniz.

sevva7

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.415
733
333
Merhaba.
3yilik evliyim yurtdisinda yasyorum. Bir ay once Kocamin whatsapinda bir mesaj buldum. Tabi Kim bu kadin neden Sana yaziyo sordum. Kocam arkadasim dedi. Ama kadin fecden. Telefondan kocami aramaya basladi. Boyle olunca kendimi tutamadim kavgalar basladi. Kocam onula aramda hic bisey yok diyor. Nekadar inansamda icimde bir Kurt var. Ve eve gelince Kocamin telefonunu aramaya basladim. Bu durum kocami rahatsiz etdi. Ve kedi telefonunu sifreledi. Icimde hep s subhe. Bu defa kendime sahte Facebook acdim. Ve kocami ordan takip etdm. Bir gun kocam fecden dostluq gondermis qabul etdim yazdim. Gel tanisalim sevgilim olursun dedim. Adam Hemen kabul etdi. Kocami denedim ve Cok uzuldum Meyer her an aldatmaya hazirmis. Kesin bir sey bilmiyorum. Ama endiseliyim. Sizce Ne yapmaliyim.

Whatsappta kadın buluyorsun kadınla konuşmalarını görüyorsun. Sonra adam telefonu kilitliyor. Sonra sahte hesapla gel sevgili olalım diyorsun adam anında kabul ediyor, ve hala ne yapacağını bilmiyor musun?:KK57:

Ben yerinizde olsam karsima alir sakin sakin konusur facede yazdklarinida gosterirdim cevap beklerim (ki bunun aciklamasi olamaz) zaten kem kum eder yada bagirmaya başlar (uste cikacak ya uyanik) iste o zaman agzima gelenii soyler esyalarimi toplar giderdim.. ama ben olsam

Kizlar yorumlar
iniz icin tesekur ederim gercekden zor durumdayim

Faceden kocanla konusmaya devam et o halde canim...
Normalde duyamayacagin guzel sozleri duyarsin belki...
Tovbe tovbe....
Bas k...na tekmeyi daha ne bekliyorsun ?

daha demın baska konuya yazdım
ne cok aldatma olayı var
aynısını burayada yazım

cogu kadının yaptıgı hatayı yapma

bosanmıcaksan asla bıldıgını bellı etme gormemezlıkten gel

bosanacaksan ortalıgı ayaga kaldır

zıra yuz goz olup bıldıgını soyleyıp ayrılmazsan cesaretlenır daha beterını yapar olan senın gururuna olur

Yani şimdi başkası ile aldatilmissiniz. Yetmemis bide sizi sizle aldatmis. Yani şimdi ya bosanirsiniz yada bosanmazsiniz. Karar sizin ama boş yere konuşup bağırıp çağırıp sonrada köşeye çekilip oturusaniz işte o zaman çok cekeceginiz var demektir .

Merhaba.
3yilik evliyim yurtdisinda yasyorum. Bir ay once Kocamin whatsapinda bir mesaj buldum. Tabi Kim bu kadin neden Sana yaziyo sordum. Kocam arkadasim dedi. Ama kadin fecden. Telefondan kocami aramaya basladi. Boyle olunca kendimi tutamadim kavgalar basladi. Kocam onula aramda hic bisey yok diyor. Nekadar inansamda icimde bir Kurt var. Ve eve gelince Kocamin telefonunu aramaya basladim. Bu durum kocami rahatsiz etdi. Ve kedi telefonunu sifreledi. Icimde hep s subhe. Bu defa kendime sahte Facebook acdim. Ve kocami ordan takip etdm. Bir gun kocam fecden dostluq gondermis qabul etdim yazdim. Gel tanisalim sevgilim olursun dedim. Adam Hemen kabul etdi. Kocami denedim ve Cok uzuldum Meyer her an aldatmaya hazirmis. Kesin bir sey bilmiyorum. Ama endiseliyim. Sizce Ne yapmaliyim.
:KK57::KK57: ay ben kötü oldum sizi düşünemiyorum ya allahim bu erkekler evindekinin niye degerini bilmiyor ya off çok kötü birsey bu nedesem şaşdim kaldim böyle suphelerle nasil yasicaksin bilmiyorum ama adam boyle devam edecek belli zaten telefonu sakliyorsa iş vahim sizin tuzagada düştu artik size kalmis birsey bundan sonrasi ama onu bunun yanina birakmayin gercekten sussanizda bu huzur surmez nasil dayanirki insan buna allahim yardimcin olsun arkatasim cok üzüldüm valla:KK42:

:KK57::KK57: ay ben kötü oldum sizi düşünemiyorum ya allahim bu erkekler evindekinin niye degerini bilmiyor ya off çok kötü birsey bu nedesem şaşdim kaldim böyle suphelerle nasil yasicaksin bilmiyorum ama adam boyle devam edecek belli zaten telefonu sakliyorsa iş vahim sizin tuzagada düştu artik size kalmis birsey bundan sonrasi ama onu bunun yanina birakmayin gercekten sussanizda bu huzur surmez nasil dayanirki insan buna allahim yardimcin olsun arkatasim cok üzüldüm valla:KK42:
Ben soylediym hesap sordumda Ne istiyorsun ben seni hic altadmadim o kadin sadece arkadasim diyor.

Merhaba.
Şahsen ben önce alır o telefonunu bir güzel kafasına fırlatırdım...Sonra ne olursa olsun umurumda olmazdı çünkü ben eşyalarımı toparlar çıkar giderdim..

Sen ona bir desene peki benim sadece bir arkadasım olsa görüştüğüm ne derdin diye, terbiyesiz herif. Ayrıca yerinde olsam face de yazışmaya devam ederdim ve bir buluşma ayarlardim, karşısına onsekiz çıkardım. Sonra sana diyeceği ben biliyordum sen oldugunu cart curt. Offfff

Sakin cocuk yapma guven bir kere sarsildi mi geri gelmez adam aldatmaya meyilliyse ilk firsati degerlendirir kendini salak yerine koydurma iyice takipte kal sakinda affetme

Back
X