Ay benden önce yazmışsınız çok yaşayınDaha ne istiyorsun yatakta falan basmak mı
Merhaba.
3yilik evliyim yurtdisinda yasyorum. Bir ay once Kocamin whatsapinda bir mesaj buldum. Tabi Kim bu kadin neden Sana yaziyo sordum. Kocam arkadasim dedi. Ama kadin fecden. Telefondan kocami aramaya basladi. Boyle olunca kendimi tutamadim kavgalar basladi. Kocam onula aramda hic bisey yok diyor. Nekadar inansamda icimde bir Kurt var. Ve eve gelince Kocamin telefonunu aramaya basladim. Bu durum kocami rahatsiz etdi. Ve kedi telefonunu sifreledi. Icimde hep s subhe. Bu defa kendime sahte Facebook acdim. Ve kocami ordan takip etdm. Bir gun kocam fecden dostluq gondermis qabul etdim yazdim. Gel tanisalim sevgilim olursun dedim. Adam Hemen kabul etdi. Kocami denedim ve Cok uzuldum Meyer her an aldatmaya hazirmis. Kesin bir sey bilmiyorum. Ama endiseliyim. Sizce Ne yapmaliyim.
Ben soylediym hesap sordumda Ne istiyorsun ben seni hic altadmadim o kadin sadece arkadasim diyor.ay ben kötü oldum sizi düşünemiyorum ya allahim bu erkekler evindekinin niye degerini bilmiyor ya off çok kötü birsey bu nedesem şaşdim kaldim böyle suphelerle nasil yasicaksin bilmiyorum ama adam boyle devam edecek belli zaten telefonu sakliyorsa iş vahim sizin tuzagada düştu artik size kalmis birsey bundan sonrasi ama onu bunun yanina birakmayin gercekten sussanizda bu huzur surmez nasil dayanirki insan buna allahim yardimcin olsun arkatasim cok üzüldüm valla
Şahsen ben önce alır o telefonunu bir güzel kafasına fırlatırdım...Sonra ne olursa olsun umurumda olmazdı çünkü ben eşyalarımı toparlar çıkar giderdim..Merhaba.
3yilik evliyim yurtdisinda yasyorum. Bir ay once Kocamin whatsapinda bir mesaj buldum. Tabi Kim bu kadin neden Sana yaziyo sordum. Kocam arkadasim dedi. Ama kadin fecden. Telefondan kocami aramaya basladi. Boyle olunca kendimi tutamadim kavgalar basladi. Kocam onula aramda hic bisey yok diyor. Nekadar inansamda icimde bir Kurt var. Ve eve gelince Kocamin telefonunu aramaya basladim. Bu durum kocami rahatsiz etdi. Ve kedi telefonunu sifreledi. Icimde hep s subhe. Bu defa kendime sahte Facebook acdim. Ve kocami ordan takip etdm. Bir gun kocam fecden dostluq gondermis qabul etdim yazdim. Gel tanisalim sevgilim olursun dedim. Adam Hemen kabul etdi. Kocami denedim ve Cok uzuldum Meyer her an aldatmaya hazirmis. Kesin bir sey bilmiyorum. Ama endiseliyim. Sizce Ne yapmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?