Siz siz olun kimseye muhtaç olmayın:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim eşim de koşar gelirdi valla, yanımda sabahlardı dahası, umarım nişanlınız yaptığı hatayı anlar, iyi günde ve kötü günde sonuçta...

nişanlıyken böyleyse
evlenince ne olur bilemem :kahve:
umarım değiştirirsin

ilişkinizi gözden geçirmelisiniz muhakkak
ben evlenmeden önce evde ailem olmasına rağmen hastalandığımda hemen dr a gidelim geleyim diyen adam
şimdi dahada hassas bu konuda

bence düşün nişanlıyken bunu yapan evlenince ne yapmaz biz çıkarken bir yerim ağrısa hemen koşar gelir başımdan ayrılmazdı nişanlandık değişmedi şimdi evliyiz telefonumu aradığında açmazsam açana kadar ulaşana kadar bırakmaz çok şükür bana bakar bazen numaradan hastatım derim banae der bilir numara yaptığımı ama gerçek olunca nerde olursa olsun gelir allah başımdan eksik etmesin onu sana değer verip vermediğini anlamalısın evlenince basit şeyler bile gözde büyür

A.Y.R.I.L. daha nişanlıyken böyleyse ohooooooo evlendiginizde yüzüne bile bakmaz.

İnanın burada hemen ayrıl diyen arkadaşlara hayret ettim. Bu olaydan yola çıkarak nasıl böyle bir yargıya vardınız.
Benim eşimde hem flört, hem nişanlılık hemde 18 yıllık evlilik hayatımızda hastalığıma karşı ilgisizdi. Bu onun yapısından kaynaklanıyordu. Bakın 18 yıldır öyle yada böyle evliyiz. Tek sorunumuz alkol aldığı dönemdi, o dönemde bitti şimdi kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Aldatılmadım, kumarı yoktur vs.vs. Yani adam hastalığa ilgisiz diye bu tepki biraz fazla. Eminim geçerli bir sebebi vardır. Kaldı ki gece uykusundan uyanmış ve o sersemlikle böyle bir şey söylemiş.
Bak güzelim bu olaydan yola çıkıp ayrılayım deme, nişanlını bir bütün olarak değerlendir.

Erkekler bazen böyle vurdumduymaz olabiliyolar.Acaba uyku haliyle mi öyle birşey söyledi acaba.Erkekleri anlamak gerçekten zor.Çok üzgünüm çoook

Back
X