• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz yalan söylenince nasıl tepki veriyorsunuz?

Rowena Ravenclaw

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2021
3.024
5.932
108
40
Bu da soru mu demeyin, büyük bir dert hiç değil sadece sizden fikir almak istedim
Bazen öyle basit konularda yalan söyleniyor ki, buna inanacağımı düşünmeleri beni deli ediyor, karşıdan bu kadar aptal mı görünüyorum diyorum. Bunu birkaç kez kv yaptı. Son görüşmemizde sana elbise aldık hediye, yıkadık ütüledik diye elime şöyle bir elbise tutuşturdu:
C0209941-0386-4BDF-85F1-B7B4D02F8100.webp

6 aylık hamile olmam demek ki ona göre bandaj elbise giymemin önünde bi engel değil 😂 bi de ısrar kıyamet bi dene diye, tabii giymemle çıkarmam bi oldu, göbeğim başta olmak üzere tüm vücudumu mengene gibi sıktı.
Yani böyle bir elbisenin hamile kadına alınmayacağı belli, bunca yıllık gelinim bi hediyeleşmemiz olmamış, böyle bi adetiniz olmadığını biliyorum, hediye alınırsa değişim kartı olur, yıkayıp ütüledik denmez. Neyin yalanı bu?
Olmadı dedim uzatmadım ben de başkasına verdim elbiseyi. Konu elbise değil de böyle birşeyi yutacağımı düşünmesi. Hala da diyor ki doğum sonrası sana çok iyi olur, amin dedim, benim de temennim doğum sonrası bu mankeninki gibi bi vücudum olması 😂
Yani o yalan söylüyor ben de salağa yatıyorum. Siz de böyle mi yaparsınız? Amaaan bırakayım beni aptal ve anlamaz bilsin mi dersiniz yoksa bu kadar aptal olmadığınızı belli mi edersiniz?

Bilmiyorum ki kullanılmış mı kullanılmamış mı? Etiketi paketi birşeyi yok. Kullanılmış olsa, şununmuş ama olmamış sen giyer misin dese sorun etmem de böyle basit bi konuda yalan söyleyip inanacağımı düşünmesine bozuluyorum

Valla ben olsam kibarca bozardımmm. Canım KVcim bu kullanılmış , etiketsiz hangi mağazadan aldıysanız geri götürün kazıklanmışsınız derdim :)))

Valla ben olsam kibarca bozardımmm. Canım KVcim bu kullanılmış , etiketsiz hangi mağazadan aldıysanız geri götürün kazıklanmışsınız derdim :)))
Onu aklınca bertaraf ediyor yıkadık ütüledik diye. Annem bebişe birşeyler aldı, batmasın diye etiketleri kesip yıkadık ütüledik onu duydu ordan esinlendi herhalde. Bebek zıbınıyla bu bir mi

Kayınvaliden nasıl biri? Cahil mi, herkesi uyuttuğunu sanan şark kurnazlarından mı? Yoksa kibar ve başkalarına karşı görgülü mü normalde? Bunları düşün ve kötü niyetinden mi yapıyor yoksa bilgisizliğinden mi karar ver

Kayınvalidem bana da doğumumumda bir bohça getirmişti aynen bu şekil.
Daha önce giyilmiş bebek kiyafetleri doluydu ..
Ben hepsini yıkadım ütüledim demişti.

Hediyenin yıkandığı nerede görülmüş mesela?
Ayrıca bebek kiyafetlerini ver de ben bebek deterjanı ile yikayayim sen neden kendi çamaşırınla yıkadın ki?
Bir sürü soru işareti...

Ben salağa yattım...
Teşekkür ettim.

Arkasından da hepsini çöpe attım.

Hani deseydi, bu filanca nin bebeğinin kıyafeti. Hiç kullanılmamış giydirir misin falan.. Belki bir ihtimal kullanırdım.
Aman çocuğun kıyafetinden ne olur derdim.
Ama düpedüz yeni aldım diye beni salak yerine koyması sinir bozucuydu.
Her şeyi attım...

Varsın o beni salak bilsin,
Nihayetinde anlamıştır çocuğumun üzerinde bir kere bile kendisinin getirdiği şeyleri göremeyince.

Herkes kendine yakışanı yapar diye düşünüyorum. Ve böylelerinin iyi niyetli olduğunu da sanmıyorum .

Torununa/ gelinine sağdan soldan bir şeyler bulup yeni gibi hediye edenler utansın.
Allah onlara muhtaç eylemesin.

Bu da soru mu demeyin, büyük bir dert hiç değil sadece sizden fikir almak istedim
Bazen öyle basit konularda yalan söyleniyor ki, buna inanacağımı düşünmeleri beni deli ediyor, karşıdan bu kadar aptal mı görünüyorum diyorum. Bunu birkaç kez kv yaptı. Son görüşmemizde sana elbise aldık hediye, yıkadık ütüledik diye elime şöyle bir elbise tutuşturdu:
Eki Görüntüle 3151437
6 aylık hamile olmam demek ki ona göre bandaj elbise giymemin önünde bi engel değil 😂 bi de ısrar kıyamet bi dene diye, tabii giymemle çıkarmam bi oldu, göbeğim başta olmak üzere tüm vücudumu mengene gibi sıktı.
Yani böyle bir elbisenin hamile kadına alınmayacağı belli, bunca yıllık gelinim bi hediyeleşmemiz olmamış, böyle bi adetiniz olmadığını biliyorum, hediye alınırsa değişim kartı olur, yıkayıp ütüledik denmez. Neyin yalanı bu?
Olmadı dedim uzatmadım ben de başkasına verdim elbiseyi. Konu elbise değil de böyle birşeyi yutacağımı düşünmesi. Hala da diyor ki doğum sonrası sana çok iyi olur, amin dedim, benim de temennim doğum sonrası bu mankeninki gibi bi vücudum olması 😂
Yani o yalan söylüyor ben de salağa yatıyorum. Siz de böyle mi yaparsınız? Amaaan bırakayım beni aptal ve anlamaz bilsin mi dersiniz yoksa bu kadar aptal olmadığınızı belli mi edersiniz?

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Paylaştığınız görseldeki elbise 6 aylık hamile iken giymeye uygun değil evet, yalnız modeli ve rengi çok güzel geldi gözüme. Kırmızı olsun 10 lira fazla olsun dedirten bir elbiseymiş.

Kayınvalidenize dair olumsuz tecrübeleriniz var mı ? Pazar gezerken dökme tezgahta görüp , beğenip almış olma ihtimali yok mu ? İade, değişim olmayan bir yerden alınmış ve o yüzden yıkanmış olamaz mı ?

Eki Görüntüle 3151437
Yani eşim değilse isteyen istediği yalanı söyler kimsenin annesi babası değilim sonuçta😁 ahlak dersini de ben verecek değilim amaçla çok rahatsız olursam mesafe koyarım

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Paylaştığınız görseldeki elbise 6 aylık hamile iken giymeye uygun değil evet, yalnız modeli ve rengi çok güzel geldi gözüme. Kırmızı olsun 10 lira fazla olsun dedirten bir elbiseymiş.

Kayınvalidenize dair olumsuz tecrübeleriniz var mı ? Pazar gezerken dökme tezgahta görüp , beğenip almış olma ihtimali yok mu ? İade, değişim olmayan bir yerden alınmış ve o yüzden yıkanmış olamaz mı ?
Öncelikle bebişe ilgili temenniniz için teşekkürler 🤩
Görseli ben internetten buldum koydum anlaşılsın diye, böyle kırmızı değil siyah birşeydi
Kayınvalidem ve pazar kayınvalidem ve giysi almak hiiiç Yanyana gelmiyor bende 😂 bence bi şekilde birinindi o da bana veriyor ama inanın filanca almış dese bozulmam alınmam

"Geline hediye aldık" demek için alınmış ve bilerek işinize yaramayacak bir şey seçilmiş gibime geldi, bana da aynısını yapmıştı eşim tarafından bir bayan.Tesattürlüyüm o da tesettürlü..Sana hediye aldım diyerek eve girdi , aç diye de ısrar etti, açtım ki incecik ve bol koca delikli bir şal almış. Şaşırdığımı görünce önce bir sırıttı sonra da ben ne anlarım şaldan, eşarptan güle güle tak dedi. Kendini uyanık sanan kesim bunu çok yapıyor görünüşte aldı mı aldı ama işine de yaramayacak ki mutlu olsun.

Eki Görüntüle 3151437
Ben surat Avşar kovmaktan beter ederdim

Kayınvalideniz ile ilgili olaya yorum yapamıyorum belki doğru söylüyordur...
Ama yalan konusunda, eğer bu yalan benim hayatımda bir şey değiştirmeyecekse önemli değilse genelde kimsenin yüzüne vurmam, Onların benim onlara inandığımı düşünmelerine izin veririm, kendisi kaybeder sonuçta. Yüzleşmeye bile tenezzül etmem.
Ama ciddi bir konuysa direkt konuşurum.

Back
X