Doğuma Hazırlık sizce 2012 senesi erkek senesi mi kiz senesi mi ??? ankete katilinnnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiz senesi mi erkek senesi mi ???

• Ankete Katılan
    122

ORKDM

Elhamdülillahi rabbil alemin
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
5.808
78
358
evet kizlarr yorumlarinizi bekliyorummmmmm

heeeyoooooooo bu sene doguran yok mu yoksaaaaa:3::3::3::3::3::3::3::3:

ben 19 haftalik hamileyim,oglum olacak ama bu sene kiz senesi gibi geldi bana etrafimdKİlerin cogu kiz ben oyumu kiz olarak kullandim

benim çevremdeki herkesin ERKEK...

geçen gün komşularlada konuştuk bu yıl erkek senesi diyolarrrrrrrrrr:))))))))acaba benim ki ne??????öğrenince yazarım

Benim oglum olacak insallah. Etrafimdaki hamilelerin de cogu erkek bekliyor bence erkek senesi:))

çevremde hiç hamıle yok yaa:44: ama sızler varsınız.bu yıl erkek yılı olsun temennimm:))

ayy cok sevindim insallahhe rkek senesidirr cook istiyorum bunuu dua edin benim icinn neolurr :16::16::16:

10 HAFTLIK HAMİŞİM CİNSİYETİNİ BİLMİYORUZ DAHA AMA ETRAFIMDA DOĞUM YAPMIŞ BİR ÇOK ARKADAŞ VAR VE HEPSİ ERKEK:49::49:
ALLAH ELİNİ AYAGNI DÜZ ETSİN DE FARK ETMEZ...:52::52:
AMA İNSAN IN HİSLERİ DE KUVVETLİ OLUYOR İNLH HERKESİN GÖNLÜNDE Kİ OLUR:emir_bebek::emir_bebek:
BANA DA ERKEK SENESİ GİBİ GELDİ:1::1::nazar:

benim etrafımda herkes erkek bebek bekliyor bence erkek senesi ama benim kızım olucak çok şükür Allah gönlüme göre verdi

benim çevremde şuan hamile yada yeni doğum yapacak birileri yok:6: erkek yada kız senesi mi bilmem ama kızım olsun istiyorum Allah herkesin gönlünden geçeni versin :34:

hamıle değilim ama 2012 kız senesi olsun noolurr :21::21:banada kızımı getirsin çookkk istiyorummm:31:

bunlara çok takılmamak lazım.benim hamile olduğum sene çevremde 5-6 hamile vardı.hepsinin oğlu oldu benim kızım.

benim çevremde şuan hamile yada yeni doğum yapacak birileri yok:6: erkek yada kız senesi mi bilmem ama kızım olsun istiyorum Allah herkesin gönlünden geçeni versin :34:

Merhabaa;
Tarihlerimiz çook yakın :) Hayırlı uğurlu olsun seninki de - bende kızım olsun isterim ama oğlum olacak gibi geliyor :)
Hayırlısı sağlıklı olsunlar da - çok merak ediyorumm bende

Merhabaa;
Tarihlerimiz çook yakın :) Hayırlı uğurlu olsun seninki de - bende kızım olsun isterim ama oğlum olacak gibi geliyor :)
Hayırlısı sağlıklı olsunlar da - çok merak ediyorumm bende

evet aynı tarihte olabilir hatta dün sağlık ocağındaki hemşire 30 kasım dedi bakalım sağlıklı olsunda bende çok merak ediyorum bende kızım olmasını istiyorum :17:oğlum var çünkü insan illaki olmayını istiyor:31: ama oğlum olursada üzülmem sağlıklı olsun yeterki inşallah çok beklemeden bebişlerimizin cinsiyetini öğreniriz :16:

Back
X