• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abartiyomuyun

Hayatsarkisii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
57
4
1
Merhaba hanımlar , öncelikle acaba benmi cok abartiyorum diye danışmak istedim.eşimin çalıştığı yerdekı kızla uyarmama rağmen mesajlarda laubali şekilde konuşuyor .Dogum yaptıktan sonra kizimin videolari vardi. Kendime atmak istedim. Topluca resim cekilmislerdi.kiz kocamin dibine kadar girmisti.Bir kere iceri girdim .Guluserek konusuyordu sabrettim sonra telefonuna baktim. kiz sinir bozucu seyler yazmis;esim 100 aldim demis ,o helal 90 vermissin. oda iyiki vermisim demis. ilk basta normal konusmuslar, gidip gelip yardim istiyormus. Sonradan birbirlerine gulucuklu emojiler atmalar ,esimin kiza ismiyle takilmasi ,saka yapmasi kavga ettik.soruyorum yok nisanli, sonra diyorki sevgilisi var ,bana abi diyor .niye samimi mesajlar yaziyor dedim bn yardim ettigim icin oysaki yalan zaman gecti. tekrar baktim kiz ;canim bilgisayarda pencereyi acamadim. oda ;gel takilalim yazmis gulmus. yine sordum birsey diyemedi 3 de kiz yemege indiniz mi ?diye sormus oda inince haber ver bende gelim demis .soz verdi yok inmedim dedi .senin yuzunden iste bile gorusmuyom kizi kirdim diyor. agzima geleni saydirdim .en sonunda yok kiz ona baba canin sagolsun paran yoksa helloooo diye yaziyor .ya yu konusuyor .esim ohoo sen hala baadinmi e maile diyor .grupta esim hastaydi gelemicem siz bakin demis .oda gulmus kiyamam ya yazmis .esim anneme karsi hassas degil herseyi soyler .kizin annesi oldu diye anneler gununu kutlamiyor .sanki ona kalmis muduru dahi takilma diye uyarmis .mesajda bir kerede toplanti var esim izinli oda demiski; grupta sende katilmalisin bak davet gelmis izin almam beni bir miktar uzdu. demis sizce ben haklimiyim halada e maillerde cogu zaman laubali konusuyorlar.bir kerede dedikodu yapiyorlar .esim yanlis yapistir .oda; deli ya yazmis ustelik esim baslatiyor bu konusmaları

Son düzenleme:
Esimin bunlarin coguna aciklamaya calisti sanki kizin icini biliyor taniyor

Haklısınız tepki vermekte ne bu samimiyet babasının kızı mı sanki iş yerinden bir kadın sonuçta sadece iş ile alakalı konuşmalı seviyeli şekilde bir merhaba demeli geçmeli bende olsam kızardım arasına mesafe koymalı.

Bu yaşam tarzı ile ilgilidir.
Nasıl bir tercihi var eşinizin bilmiyorum mesela günlük hayatında da samimi oluyor mu kadınlarla.

Bana fazla samimiyet var gibi geldi. Hoş değil.

Ayrıca neden kıza ağzına geleni sayıyor ki , Kız ne yapmış yapışmış mi ona ?

Yerini hududunu kendi bilsin kendi cizsin.

Sonuna kadar haklisiniz bence . Is arkadaslariyle tabiki diyalogu olabilir ama isin icine samimiyet girmemeli. Esinizle adam akilli oturup bu sorunu konusun . Yoksa o isteyken kendi kendinizi yersiniz ve zarari size olur .

Kac kere konustum benim icin sıkıntı yok diyor hakli cikmaya calisiyor biraz duzeltti gibi ama ne bilim icim sisti acaba bnmi paranoyagim demeye basladim yazilanlardan sonra olmadigimi gordum

Bence abartmıyorsun canım ben çok daha büyük ve ağır tepkiler verirdim bu mesajlaşmalara.
İş arkadaşı adı üstünde 'iş' ben iş arkadaşlarımla özel hayatımda görüşmem bile 1-2 si hariç.
Bu ne samimiyet böyle sen kimsin ki evli barklı adamın hastalığına kıyamıyorsun
Acayip sinirlerim bozuldu ya, bence bir şeyler yapmalısın..

Merhaba hanımlar öncelikle acaba benmi cok abartiyorum diye danışmak istedim eşimin çalıştığı yerdekı kızla uyarmama rağmen mesajlarda laubali şekilde konuşuyor dogum yaptıktan sonra kizimin videolari vardi kendime atmak istedim topluca resim cekilmislerdi kiz kocamin dibine kadar girmisti bir kere iceri girdim guluserek konusuyordu sabrettim sonra telefonuna baktim kiz sinir bozucu seyler yazmis esim 100 aldim demis o helal 90 vermissin demis iyiki vermisim ilk basta normal konusmuslar gidip gelip yardim istiyormus surekli sonradan birbirlerine gulucuklu emojiler atmalar esimin kiza ismiyle takilmasi saka yapmasi kavga ettik soruyorum yok nisanli sonra diyorki sevgilisi var bana abi diyor niye samimi mesajlar yaziyor dedim bn yardim ettigim icin oysaki yalan zaman gecti tekrar baktim kiz canim bilgisayarda pencereyi acamadim oda gel takilalim yazmis gulmus yine sordum birsey diyemedi 3 de kiz yemege indiniz mi diye sormus oda inince haber ver bende gelim demis soz verdi yok inmedim dedi senin yuzunden iste bile gorusmuyom kizi kirdim diyor agzima geleni saydirdim en sonunda yok kiz ona baba canin sagolsun paran yoksa helloooo diye yaziyor ya yu konusuyor esim ohoo sen hala baadinmi e maile diyor grupta esim hastaydi gelemicem siz bakin demis oda gulmus kiyamam ya yazmis esim anneme karsi hassas degil herseyi soyler kizin annesi oldu diye anneler gununu kutlamiyor sanki ona kalmis muduru dahi takilma diye uyarmis mesajda bir kerede toplanti var esim izinli demisku grupta sende katilmalisin bak davet gelmis izin almam beni bir miktar uzdu demis sizce ben haklimiyim halada e maillerde cogu zaman laubali konusuyorlar@bir kerede dedikodu yapiyorlar esim yanlis yapistir oda deli ya yazmis ustelik esim baslatiyor
yanlış anlamayın beni ama daha ne tür bi konuşma bekliyorsunuz ki bende çalıştım bayanlı erkekli ortamlarda evliyken de bekarken de hiçbi iş arkadaşımla bu şekilde konuşmalar geçmedi iki tarafında niyeti belli konuşmalardan kendinize yazık etmeyin öyle bi kocam olucak önce canına okur sonrada yol Veririm rahat rahat vingirdesin

Yazın memlekete gidicem ailem durumu biliyor geri gelmicem bazen diyor guvenmiyorsan git kapi orda sonra hazirlaniyorum koymuyor

Iste bende bundan korkuyorum ama anlamiyor konu gecince sinirleniyor tartakliyor bu hale getirdin beni diyor babamda guvenmiyor bazen arada arkadaslar cagiriyor diyor gidiyor buda yeni cikti onda bile acabami diyorum sonra iyi davranasi tutuyor

Back
X