sizce aileme haksızlıkmı yapıyorum?

efesami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
23
2
88
Bartın
mrb arkadaslar cok kotuyum lutfen bana yardımcı olun fıkır verın.ben 26 yasındayım 2003 yılında evlendım ve hep annemlerın bıze verdıgı onların alt katındakı evde oturdum.5 yasında bı oglum var ben calıstuıgım ıcın yıllardır annem bakıo.esım ve ben artık yanlız olmak annemlerın evınden ayrılmak ıstıyoruz bu konuyuda annemlşere actım ama benımle konusmuolar sımdı sölemedıgını bırakmadı annem.ne yapcagım ben benım hakkım degılmı esım ve cocumla yanlız olmak?

Neden o evden ayrılmak istiyorsunuz? Hazır ev dururken kiraya mı çıkmak istiyorsunuz?

kendi evinizi alıp çıkacaksanız annenizin sevinmesi lazım ama yok kiraya çıkacaksanız anneni darılmakta haklı eminim onları hayatınızda istemediğinizi düşünüyodur anne babalar çocukları evlenince bi tuhaf oluyolar herşeye kırılıyolar onları terkedip hiç bi daha bakmayız diye düşünüyolar

sana evini açmış eşine sana ve evladına sahip çıkmış bir anne baban var. belki şu aralar seni bunalttılar ama büyük bir nimet içindesin. benim gibi bunu arayıp da bulamayanlar var. demek ki aileniz size çok düşkün ve bu sizi sıkıyor. inşallah evinizi ayırdığınızda başka bir semte taşındığınızda size saygı duyarlarve sorun çıkarmazlar. belki de evinizin içine çok karıştıkları için bıkmışsınızdır bilemem.

ben annem babamdan sıkılmadım ama arada kalmaktan bunaldım.kiraya cıkacagız malesef ama bunu yapmak ıstıyorum ne yapabılırm.hem esımde bende ayrı semtte calısıyoruz ve yarım saat yol gidip gelıyorz.calıştıgımz semte tasınmak kendımız olmak ıstıyoruz..yanlışmı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…