Anket sizce Aishwarya Rai mi Angelina Jolie mi daha güzel?

Aishwarya Rai mi Angelina Jolie mi?

• Ankete Katılan
    40

parvati

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
314
34
318
İstanbul
biri asya'nın diğeri amerika'nın en güzel kadınlarından
ben angelina'yı çok seviyorum ama aishwarya bana daha güzel ve daha yetenekli geliyor nedense
aishwarya 1994 dünya güzeli ve sadece güzel bir kadın değil gerçekten çok güçlü naif ve başarılı bir kişiliği var aynı zamanda ben oyunculuğunu çok beğeniyorum
özellikle devdas ve guru filmlerinden sonra cannes film festivalinde juri üyeliği hakkını kazanmış bir yetenek.... :)
angelina'yı zaten bildiğiniz için çok resmini koymadım aish'i bilen pek yok o yüzden daha çok resmini koydum :)
angelina;
angelinajoliexi.jpg

aishwarya;
aishwarya12v.jpg

aishwaryay.jpg

aishwarya1.jpg

aishwarya3.jpg

aishwarya6.jpg

aishwarya14.png

aishwarya9l.jpg

aishwarya7d.png

aishwarya13h.jpg

aishwarya11x.jpg

aishwarya2r.jpg

aishwarya4b.jpg

aishwarya5r.jpg

aishwarya8g.jpg

aishwarya10l.jpg

Hoş kadın ama ben Angelina'nın yüzündeki o asil duruştan göremedim, belki bir parça da benziyorlar ama kesinlikle Angelina daha özel...

...........ne kadar çok kafa yoruluyo bunlara burda ,güzellik göreceli birşeydir kimine dünya güzeli gelirsin,kimine maymun gibi gözükürsün .........okadar makyaj,bakım,ışık ayarı ,özel fotolar,para,rahatlık kimde olsa taş bebek olur.........hepsi çok yapay geliyo bana ,sabah kalkınca görmek lazım bide..........gerçekten güzeller mi?

yalnız aishwaryaya biraz torpil geçilmiş sanki.:jeyyar:
tek resim angelina ,bir sürü resim aishwarya

Angelina'yıda bilmeyen yakından takip etmeyen o kadar insan varki bence ikisininde aynı sayıda fotosu olması en doğrusu boshayallersmile

dğer kadında güzel ama Angelina bambaşka :asigim:

yalnız aishwaryaya biraz torpil geçilmiş sanki.
tek resim angelina ,bir sürü resim aishwarya

Angelina'yıda bilmeyen yakından takip etmeyen o kadar insan varki bence ikisininde aynı sayıda fotosu olması en doğrusu boshayallersmile

dğer kadında güzel ama Angelina bambaşka :asigim:

açıkçası angelina nın bende pek resmi yok ve google'da ilk bulduğum resimleri atsaydım ama aish'inkiler daha güzel denicek fikrini düşündüm
sonra nasılsa angelina'yı herkes tanıyor dedim aish'İ tanıyan pek yok bende de aish'in resim koleksyonu olduğundan ne varsa... :D :D

Hoş kadın ama ben Angelina'nın yüzündeki o asil duruştan göremedim, belki bir parça da benziyorlar ama kesinlikle Angelina daha özel...

bende bu kadındaki özel duruşu doğallığı duruşundaki asilliği nedense angelina'da göremiyorum
aslında angelina'yı da çokk seviyorum ama bu kadında gördüğüm ve bana göre önde olan bu özellikleri angelina'da pek yok :)

Angelina Jolie yi beğenmediğim için Aishwarya Rai diyorumşakkıdı

bende bu kadındaki özel duruşu doğallığı duruşundaki asilliği nedense angelina'da göremiyorum
aslında angelina'yı da çokk seviyorum ama bu kadında gördüğüm ve bana göre önde olan bu özellikleri angelina'da pek yok :)

e tabi zevk meselesi. a.s

Yav aishwarya'nın asıl böyle modern değil de hint hallerini görmek gerek, hem fotoğraf değil de videosuna bakmak gerek o kadının. fotoğraflarda angelina daha güzel ama ah duruşuyla, dansıyla, eda işvesiyle aishwarya rai harika bir kadın. link veremiyorum henüz ama merak edenler youtube girip "umrao jaan salaam aishwarya" yazsınlar ve görsünler diyorum...

Yav aishwarya'nın asıl böyle modern değil de hint hallerini görmek gerek, hem fotoğraf değil de videosuna bakmak gerek o kadının. fotoğraflarda angelina daha güzel ama ah duruşuyla, dansıyla, eda işvesiyle aishwarya rai harika bir kadın. link veremiyorum henüz ama merak edenler youtube girip "umrao jaan salaam aishwarya" yazsınlar ve görsünler diyorum...

olumunekankayizsmile anlıyorum canım bahsettiğini ben o umrao jaan filmini sırf kadının güzelliğini görebilmek için sıkıntıdan patlaya patlaya izlemiştim özelliklede filmin başlarında küçüklükten gençliğe bir geçişi vardır küçükken aynaya bakıp kendini inceler ve birden büyük yüzü gözükür işte o sahnede vay be dedim...
tanrı kadını yarattı..
ve beimde komplekslerim artmaya başladı :D :D

Aishwarya Rai yeryüzüne indirilmiş son harika !...

Kesinlikle Hint filmlerindeki endamı ve dansının seyredilmesi gerekli.

Guru, Umrao Jaan, Hum Dilde Chuke Sanam ve elbette DEVDAS.

Angelina inanılmaz itici geliyor, zevk elbette...

Bence Aishwarya daha güzel. Angelina da güzel ama Aishwaryala kiyaslayinca cok sert duruyor...

Back
X