Merhba kizlar.hep kv e zede olarak cikardim burda ama bu gun esimle ilgili yorumlariniza ihtiyacim var.esim zaten hic bir zaman cok rimantik cok anlayisli birisi degildi ama artik iyice "odunlasdi"yani nasil desem benimle eviyle ilgilenmiyor napiyorum nereye gidiyorum nerde kaliyorum hic bir seyle ilgilenmiyor.gecenlerde kv le bir akrabasina gittik geceyi de orda kaldik. esim giiiyimizi biliyodu ama kalicaginizi hayir(o gelmemisdi) neyse kaldik sabah geldim hic nerdeydin diye sormuyor.sanki kv le evlendim her seye o karar veriyor esimin hic bir yetkisi yok o da bundan sikayetci diyil yetwr ku annesi yuzune gulsun. afedersiniz cinsellik bile umrunda digil. susleniyim yanina uzaniyim fark etmiyor.aksam cigu zaman annesinin odasinda uyuyup kaliyor sonra da gecenin bi vakti kendi yatagina geliyor.ben faceden birileriyle msj supeleniyorum ama sifreyi kiramiyorum.bunu yapa bileniniz varmi?telefonu kurcaladim bi sey bulamadi ki zaten bu telef. konusmaz dukkan da bi suru hatti var.sorunca neden boylesin diye hep is diyo kafam karisik diyo. ben ikinci cocuk istiyomusun diye sordugumda dili evet ses tonu vucut dili hayir diyor.ne dersiniz kizlar supelerim hakli mi sizce?