Evli olmak birbirinin bütün hayatına girmek müdahale etmek değildir . Ne münasebet kocam benim mail ve Facebook şifremi isteyecek? Ben de vermek zorundayim. Yok böyle bir sey. İlla bi seyler yapıyorum anlamına gelmez ama ben ailemden biriyle bir arkadaşımla ozel bir sey konuşmuş olabilirim, maillesmis olabilirim. Belki bi arkadasım ozel bir durumundan bahsetti ya da ailemden biri. Ama esimin bilmesini istemiyor olabilirim.
Aynı sey onun icin de geçerli olabilir. Benim bilmemi istemeyeceği aile ya da arkadas muhabbeti olabilir.
Bu, insanların ozelidir. Koca da olsa bilmemeli bakmamalı. Benim kocam istese de vermem. İstemez de zaten, ben de istemem. Vermesin de.
Senin konuna gelince , ben oyle bir su oldugunu sanmıyorum. Anladığım kadarıyla kv ile yasıyorsunuz ve kocan annesine fazlaca bağımlı . Bence senin haberin olmadan annesi onu fazlaca yönlendiriyordur sana sormaya ya da seninle ilgilenmeye gerek duymuyordur.
Cok kesin konuşmak istemem ama bu kadar anneci adam aldatmaz da.[/QUOT
kusurabakma ama bence böle evlilik olmaz insanın eşiyle arasında gizli saklı olmamalı!!!