• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aldatılıyormuyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kader Kurtulus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
3
0
1
25
Arkadaşlar nişanlımla çok güzel bir ilişkimiz vardı sonra … diye Telegramda Umay diye bir kadınla tanıştı finansci çok para kazanmaya başladı sonra iş kurdu seyahatlere gitmeye başladı dün gece 10 da uyuyorum dedi sabah 6 da günaydın dedi ama hala açmıyor bence uyuyor sizce aldatılıyormuyum?
Alıntı

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar nişanlımla çok güzel bir ilişkimiz vardı sonra … diye Telegramda Umay diye bir kadınla tanıştı finansci çok para kazanmaya başladı sonra iş kurdu seyahatlere gitmeye başladı dün gece 10 da uyuyorum dedi sabah 6 da günaydın dedi ama hala açmıyor bence uyuyor sizce aldatılıyormuyum?
Alıntı
Güzel reklam 🤌 hemen kadını araştırıp bizde kazanalım 😀

Bari senaryoyu tutarli yazsaydiniz ya, yazik bu kadar sallapati is yapılmaz :D

Kadini siz mi buldunuz nişanlınız mı?
Parayi siz mi kazandiniz nişanlınız mı?
Nisanliniz kendisi de para kazanirken mi rahatsiz?
Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendi?

Arkadaşlar Telegramda … diye bir kadın buldum ücretsiz bir şekilde işlem yaptık sonra 5 bin liraya 45 bin kazandım çektim 1 ayda 622 bin şuan bankada param oldu vip gruba aldılar mahallecek ailecek şuanda çok iyi durumdayız gerçekten bir efsane nişanlım bu durumdan çok rahatsız finansal özgürlüğumü elime aldığım için.

Alıntı
Ouvv hemen Umay'ın tuzağına düşmem lazım.

Bu zekayla mi para kazandin ?
Alıntı yazıyor
Baska yerde ben kazandım yazıyor burda nişanlım hic kurgu yok atmak çok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X