- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi rapunzel24
Evet canim dogru ben olumsuzum ama karsindada karaktersiz bir erkek var. neyse yazdiklarimdan bunlari anladiysan ustune diyecek birsey yok. Zaten zamanla kendin gorceksin.Ben ilk günden evlilik muhabbetini su şekilde yAptım a nlasirsak yururse dedim. Bu çok normal ve olması gereken birşey. Beni alay edilecek gezilip eglenilenilecek kenara atılacak biri sanmasın kimle olsa sorArım benim prensibim böyle.bu soruyu sorarım giden zaten defolur gider.25 yasindayim ben ergen ergen takil benle bırAk mi deseydim. işin garibi gitmiyor ben evlilik diyorum dalgageçecek olsa neden birakip gitmezin. Ben biraKiyorum o uzuluyor üstüne onca şey söyledi.
Hem ben onun her geldiğin kabul edecek biri degilim ondan sonra hayAtıma biri girdi yurumedi ayrildim onunda haberi var tAkip ediyormuş gizli gizli.
Adam o kızdan sonra kimseyle sevgili olmadı bana geldi tepki aldı gitti. Görüşsede gelip geçici seylermiş demekki bitmiş.
Zaten bu kadınlar kulübüne konu acmaya korkuyorum. Ya hep bi olumsuzluk konu ne olursa olsun hiç farketmiyor.