Arkadaşlar bugün eşim ise giderken çocuğu yukarı götürdü onlarda beni kahvaltıya çağırdılar çocuk orda diye kahvalti yapiolarms kv kp gorumcm gittim ama şey saklıyor gibilerdi gorumceme rapor almaya gideceklermis kp sordu kvye sen nereye diye bnde onla gidecgm dedi gorumcem annemi gezdireym bugün dedi ama kv ve gorumcm birbirlerine bakıp güldüler bende aşağıya doğru inerim belki dedim ıstersen bizle gel bile demediler kv sende annene git bugün dedi bana hallerini bir gorseydnz bi gariplik vardı tamam bn beni cagirsinlar demiyorm ama o kadar kasilmalar birbirlerine gulmeler annene git demeler pek normal görünmedi bana . Ben anneme gitck olsam evinin işini bitir bana yardm et faln derdi kv.sizce ne oluyor birde dün çekmecede ilaclar gprdum gorumcemin antidepresan ilaçları sprdum sen doktora gittinmi diye kvdemde gormcmde yok dediler ama bn ilaçları gordm neden sakliyorlarki kv bana surekpi baskı yapıyor sen bi doktora gorun çocuğa çok bagiriyorsun ayıp bise deil deliler gitmez oraya diyor kendileri niye saklıyorlar resmen bana hasta muamelesi yapıyor sen unutkansin ilerde şizofren olursun diyor amacı bni delrtmek yada deli diye adımı çıkarmak olabilir mi