sizce amaclari ne

Belki siz o an sesinizi onlara kızıp yükseltiyorsunuzdur farkında olmadan?Onlarda farketmiş olabilirler.
Birşeyiniz olmadığına eminseniz doktora götürseler ne olcakki?Doktorda der elbet hiç bişeyinizin olmadığını.En azından sesleri kesilir.

Yok canım ya vallaha neler diyorlar cokta yukseltmek isterdm ama yapamıyorum cwp bile veremiyorum bu siteyi buldum akıl aliyorm ışte bana sinsi alttan işleten dedi dün gorumcm cwp veremedm esimde dayanamadi artık hayır o sinsi değil sen fesatsin sürekli gorumcelik yapiosn azarliyosn konusturmayacaksin nerdeyse dedi kv hemenbesime kizdi sn onların arasına neden giriosun onlar öyle anlaşıyorlar dedi bn cwp weremiyorum susuyprum ya

Bundan önceki açtığım konuda derdimi anlatmstim ne kadar hazirsinz yargılamaya

Bundan önceki konunuzu okuyarak bu yorumu yapmadım.

Yargılamaya da hazır değilim , yargılayanlara da bizzat çok olumlu bakmıyorum ama, söylemek istememişler hal ve hareketleri hoşunuza gitmese de kendinize bunu dert etmeyin.

Herseye takılacak olursak hayat cok da cekılır olmaz.

Yok canım ya vallaha neler diyorlar cokta yukseltmek isterdm ama yapamıyorum cwp bile veremiyorum bu siteyi buldum akıl aliyorm ışte bana sinsi alttan işleten dedi dün gorumcm cwp veremedm esimde dayanamadi artık hayır o sinsi değil sen fesatsin sürekli gorumcelik yapiosn azarliyosn konusturmayacaksin nerdeyse dedi kv hemenbesime kizdi sn onların arasına neden giriosun onlar öyle anlaşıyorlar dedi bn cwp weremiyorum susuyprum ya

Anlaığım kadarıyla eşiniz sie destek.Gitmeyin cence.Cahil insanla uğraşmak zor.Gitmeseniz eşiniz niye gitmiyorsun demedikçe sıkıntı yok.

Bundan önceki konunuzu okuyarak bu yorumu yapmadım.

Yargılamaya da hazır değilim , yargılayanlara da bizzat çok olumlu bakmıyorum ama, söylemek istememişler hal ve hareketleri hoşunuza gitmese de kendinize bunu dert etmeyin.

Herseye takılacak olursak hayat cok da cekılır olmaz.

Zaten nereye gittikleri bni ilgilendrmz yazmdada belirttim cagirmalarini istemem ama bana şizofren olcn hastasin demesi zpruma gitti neden bunu yaptığını danismqk istemstm hep doktora gidende sizofrenmi yani kizina gelnce saklayıp bna neden deli demeye çalışıyor herkesn içinde

Zaten nereye gittikleri bni ilgilendrmz yazmdada belirttim cagirmalarini istemem ama bana şizofren olcn hastasin demesi zpruma gitti neden bunu yaptığını danismqk istemstm hep doktora gidende sizofrenmi yani kizina gelnce saklayıp bna neden deli demeye çalışıyor herkesn içinde

O kızı siz gelinisiniz.
Demekki sizi kızı gibi görmüyor .
Bunları kafanıza takıp da kendinizi üzmeyin neden böyle davranırsa davransın , çok takılmayın durmayın üstünde

Cekmeceyi karıştırıp ilacı buldugumu sandiysanz hayır oglumn altı değişmesi gerekiyordu bnde bi alt kat diye bez islak mendil almadm zaten hep oraya bez bırakırım islak mendil varsa inmeym dedim cekmeceden al dediler öyle gördüm karıştırıp burnumu sokmam yani herşeye

Yeri geliyor çocuklarımıza kızıyoruz çocuğuna her kızan ya da bağıran anne psikolojik sorunlu olsaydı annelerimizin %70'i sorunlu olurdu. Bir kadın çocuğuna bir-iki bağırdı diye psikologa yönlendirilmez bunu sürekli hale getirdiyse çocuğa devamlı bağırıyorsa o zaman yönlendirilir. Sizin konunuzda da haklısınız madem psikologa gitmekte bir sorun yok bunu size rahatlıkla söylüyorlar madem öyle kızının gitmesinde de bir sorun yok bunu saklamaları da bir ilginç. Seni çok iyi anlıyorum senden bir şey gizlemeleri değil seni kızdıran gittiği halde gitmiyor denilmesi ama size gelince bunu alenen psikologa git demesi. Bende olsam rahatsızlık duyardım. Ama sizin kadar sessiz kalamazdım açık söyleyeyim. İlaçları gördüğümde aaa doktora gidip ilaç almışsın bir faydası oluyor mu bari oluyorsa bende gideyim malum benim senden daha çok ihtiyacım varmış ya derdim. En azından bunu söylerdim.

Kayınvaliden bir refleks olarak kendi öz kızını korumaya çalışıyor sanırım
Görümcenin psikolojik tedavi gördüğünü seninle paylaşmak istemeyebilirler,
bu anlaşılabilir.
ancak sana olmadık ithamlarda bulunması saçma olmuş,kantarın topuzunu kaçırmış biraz.
sende kusur aramasının sebebi ise ,yeri geldiğinde kendi kızının rahatsızlığını açıklarken" zaten
gelinimizde de şu şu var" demek için olabilir.
saçma ama insanlar sıklıkla saçmalar ve dengesiz hareketlerde ve söylemlerde bulunabilirler.
kayınvaliden,eve dönen görümcenden dolayı bir duygusal sarsıntı yaşıyordur,üstüne bir de rahatsızlıkları
çıkınca iyice şaşırmış gibi kendini.
imkanların ölçüsünde bu 2 kadınla ilişkilerine sınır koy,görümcenle ilgili hiçbir şeye karışma-yorum yapma.

Yeri geliyor çocuklarımıza kızıyoruz çocuğuna her kızan ya da bağıran anne psikolojik sorunlu olsaydı annelerimizin %70'i sorunlu olurdu. Bir kadın çocuğuna bir-iki bağırdı diye psikologa yönlendirilmez bunu sürekli hale getirdiyse çocuğa devamlı bağırıyorsa o zaman yönlendirilir. Sizin konunuzda da haklısınız madem psikologa gitmekte bir sorun yok bunu size rahatlıkla söylüyorlar madem öyle kızının gitmesinde de bir sorun yok bunu saklamaları da bir ilginç. Seni çok iyi anlıyorum senden bir şey gizlemeleri değil seni kızdıran gittiği halde gitmiyor denilmesi ama size gelince bunu alenen psikologa git demesi. Bende olsam rahatsızlık duyardım. Ama sizin kadar sessiz kalamazdım açık söyleyeyim. İlaçları gördüğümde aaa doktora gidip ilaç almışsın bir faydası oluyor mu bari oluyorsa bende gideyim malum benim senden daha çok ihtiyacım varmış ya derdim. En azından bunu söylerdim.

Sağol canım tam benm duygularimi demek istedklerimi ne güzel anlattin çok tsk ederm

bu anlaşılabilir.
ancak sana olmadık ithamlarda bulunması saçma olmuş,kantarın topuzunu kaçırmış biraz.
sende kusur aramasının sebebi ise ,yeri geldiğinde kendi kızının rahatsızlığını açıklarken" zaten
saçma ama insanlar sıklıkla saçmalar ve dengesiz hareketlerde ve söylemlerde bulunabilirler.
kayınvaliden,eve dönen görümcenden dolayı bir duygusal sarsıntı yaşıyordur,üstüne bir de rahatsızlıkları
imkanların ölçüsünde bu 2 kadınla ilişkilerine sınır koy,görümcenle ilgili hiçbir şeye karışma-yorum yapma.
Evt cnm haklı olabilirsin ama sinir koyamiyorum eşim hergün görüşmek istiyor çağırıyor hayr desem kavga ediyor hakaret ediyor küfürü saymiyorum bile

bu anlaşılabilir.

O kızı siz gelinisiniz.
Demekki sizi kızı gibi görmüyor .
Bunları kafanıza takıp da kendinizi üzmeyin neden böyle davranırsa davransın , çok takılmayın durmayın üstünde

Haklisinz gormuyor teşekkür ederim :))

çocuklarına bağıran kişilerin bende açıkçası doktora görünmesi görüşündeyim.görümcenizin antidepresan kullanması onu deli yapmaz.ayrıca diğer konularınızı bilmiyorum ama durumunuz bana hiç iyi görünmedi.insanların hayatına hep bu şekilde karışır mısınız?

Benim yerime yazmışsın :) tşk ler

Benim yerime yazmışsın :) tşk ler

Diğer konularını okumadım ama bu konunda yazdıklarını okuyunca erken yazdığımı düşünüp tekrar yazmaya karar verdim. Evet bizlere de annelerimiz bağırmıştır, ceza vermiştir, doğru yada değil ama böyle idi. çocuğunun 1,5 yaşında olduğunu yazmışsın, elbet o kadar çocuğa bağırıp çağırılmaz ama terbiye etmek için sesini yükseltiyor olabilirsin bu da eşinle senin bileceğin bir konu. Farkında olmadan başkalarına sinirlenip sesini kontrol edemiyor olabilir misin, belki o zaman fark etmeden bağırıyorsundur çocuğuna. Sen kendini rahatsız hissedersen doktora gidersen, rahatsızsan ve doktora gitmeni sana tavsiye edeceklerse de bunun yolu bu değil. Sinirini bozmuşlar, takıntı haline gelmişler sende bence. Ve bir arkadaşın yazdığı gibi seni kızı olarak görmüyor, belki iiçgüdüsel olarak kızını korumaya çalışıyor, belki kızına doktora gitmek kötü bişey değil bak gliin de gitmesi lazım mesajı vermeye çalışıyor, belki art niyetliler belki değiller bilmiyorum. SAdece seni çok fazla özellerine karıştırmak istemedikleri belli, sen de sınırını koy bence, seni sinir etmeleri fırsatını verme.

Kızı antidepresan kullanıyorsa sebepsiz yere gülmüş olabilir sen kendine bunu yorumlama,
depresyonlu insanı idare etmek zor , kızı senin hakkında birşey diyorsa kv kızı mutlu olsun diye onaylıyordur, hiç kafanıza takmayın derim ben

çocuklarına bağıran kişilerin bende açıkçası doktora görünmesi görüşündeyim.görümcenizin antidepresan kullanması onu deli yapmaz.ayrıca diğer konularınızı bilmiyorum ama durumunuz bana hiç iyi görünmedi.insanların hayatına hep bu şekilde karışır mısınız?

Ben nelerine karismisim açıklar misiniZ acaba yargılamadan önce ben gorumceme deli mi dedm

Back
X