Sizce arkadaşım neden böyle davranıyor?

Bence yanlıs da yapmıyorsun. Onceden ılıskılerımı hep paylasıyordum. Bır bakıyordum kı benım unuttugum seylerı onlar hatırlıyor. Sevgılımle olan sorunları anlattıgımda ayrılmam konusunda gazlıyorlardı. Artık yuzeysel anlatıyorum. Iyıyıyız, ıyı gıdıyor. Bu kadar yeterlı.
Katolıyorum bu arkadaşıma değil de başka bir arkadaş grubuma bir flörtümün her detayını anlatmıştım. Kendilerince fikir vermeye, yardımcı olmaya çalıştılar ama gün sonunda anladım ki onlar işin magazinindeymiş. Beni yanlış yönlendirmişlerdi ve bu yüzden çocuk benden uzaklaşmıştı. Evet dinlememek benim elimde ama o zamanlar sanırım baya saftım. O nedenle artık detay anlatmayı düşünmüyorum olan bana oluyot gün sonunda

Zamanında çok çok yakın bir arkadaşım vardı. İlkokuldan. Ve biz ayrı şehirlerde üniversitedeyken üç dört yıllık bir sevgilisi vardı. Bir gün konuşurken ne salaklığıma bilmiyorum ne zaman tanışacağız çocukla dedim, ne gerek var dedi.

Çok ilginç gelmişti bana. Bazı insanlar ya sevgililerini kız arkadaşlarından kıskandıklarından ya da nazar değer bilmem ne salak inançlarından sevgililerini ilişkilerini konuşmuyor, anlatmıyor, ya da benim salak arkadaşım gibi anlatıp göstermemek istiyor. Sanki çok meraklısıydık.

Siz de öyle sevgilisini çevresinden sakınanlardan olmayasınız?

Zamanında çok çok yakın bir arkadaşım vardı. İlkokuldan. Ve biz ayrı şehirlerde üniversitedeyken üç dört yıllık bir sevgilisi vardı. Bir gün konuşurken ne salaklığıma bilmiyorum ne zaman tanışacağız çocukla dedim, ne gerek var dedi.

Çok ilginç gelmişti bana. Bazı insanlar ya sevgililerini kız arkadaşlarından kıskandıklarından ya da nazar değer bilmem ne salak inançlarından sevgililerini ilişkilerini konuşmuyor, anlatmıyor, ya da benim salak arkadaşım gibi anlatıp göstermemek istiyor. Sanki çok meraklısıydık.

Siz de öyle sevgilisini çevresinden sakınanlardan olmayasınız?
Yok yok aklımdan bile geçmez öyle cinlikler. Ben sadece özel hayatı fazla paylaşıp dedikodu yapılmasına hakkımda izin vermek istemiyorum. Sanırım insanlara güvensizlik sorunu benimki en yakınım dahi olsa.

Hiçbir şey değil demek istediğim. Tabii ki genel gidişat vs anlatırım o kadar da değil ama mahrem şeyleri kasdediyorum ben biraz da mesela. Resmen meraktan ağzımdan laf almaya çalışılmasından nefret ederim
Mahrem şeyleri anlatmayın tabi ki,ben birbirinize uygun arkadaşlar olmadığınızı düşündüm.Bir birini deneme o aramadan aramama sizin hayatınıza biri girince mesafe koyma ,bir araya gelince detayları öğrenme......
Not: Sizin hayatınıza sürekli birileri giriyor o tek tabanca yaşıyor mu onun hayatında biri olunca nasıl davranıyor???

Özel şeylerin paylaşılmasından yana değilim dinlemeyi de sevmem.Her ilişkide biraz mesafe bırakılınca güzel oluyor.Yani elbette ilişki tavsiyesi isteyebilirsin bir iki sorun olur moral desteği bekleyebilirsin fakat niye yaşadığın her güzel özel yada kötü anı paylaşmak zorunda olasinki.Bunlara ne gerek var arkadaşlarla konuşulacak binlerce konu varken

Birde sıkar ya düşünsene sürekli sevgilisini anlatıyor ölüp bitiyor yok tittu yok öptü yok öyle yok böyle yok giderken ne giysem yok ona ne alsam yok bana bunu dedi yok ne demek istedi .Eeee hani biz hani bizim arkadaslik ilişki koçumuyum ben bedava terapistimiyim.Yani bence arada paylaş tamam çift olarak buluş onada tamam Fakat böyle arkadas istemem hayatı hep bu eksende geçen .Biz dostlarımla eşlerimiz hakkında konuşmuyoruz valla uzak sehirdeyiz diye birbirimize destek olmak için arada ayrı konuşuruz büyük kriz olur falan onun dışında iyidir selam söyle dışında bahsetmiyoruz onlardan karar aldık böyle 🤣kendimize odakliyiz

Mahrem şeyleri anlatmayın tabi ki,ben birbirinize uygun arkadaşlar olmadığınızı düşündüm.Bir birini deneme o aramadan aramama sizin hayatınıza biri girince mesafe koyma ,bir araya gelince detayları öğrenme......
Not: Sizin hayatınıza sürekli birileri giriyor o tek tabanca yaşıyor mu onun hayatında biri olunca nasıl davranıyor???
Onun hayatında biri yok evet. Biraz fazla hassas biri kendis

Kız sussa bir dert sorsa bir dert ben anlamadım. Sessizleşmesinden de rahatsızsın merak edip sormasıdan da. Hayatına biri girince sıkboğaz etmemek için geri çekiliyor olabilir senin anlatmanı bekliyordur. Sen hiçbir şey anlatmayınca da merak edip kendisi soruyordur ne yapsın bu kız başka

Kız sussa bir dert sorsa bir dert ben anlamadım. Sessizleşmesinden de rahatsızsın merak edip sormasıdan da. Hayatına biri girince sıkboğaz etmemek için geri çekiliyor olabilir senin anlatmanı bekliyordur. Sen hiçbir şey anlatmayınca da merak edip kendisi soruyordur ne yapsın bu kız başka
Art niyetli konu sahibi
Seni kıskanıyor dememizi istiyor

senden hoşlanıyor ama arkadaş rolü yapıyor olabilir ya da tek arkadaşı sensin duygusal zeka yok seni sevgilinden kıskanıyor olabilir

Back
X