Sizce arkadaşıma hediye göndermeli miyim?

Altın için çağırıyor diyenler takıyı ne için takıyorsunuz merak ettim 🤔 Takı geri gelsin diye takılır zaten shsjsjsj
Şunun hakkında iş yerinde tartışmıştık. Ben de aynen bunu diyorum, Sabancı değiliz babamızın hayrına takalım. Bugün bana yarın sanadır bu altının olayı. Ama yok efendim o ne demekmiş ayıpmış 😂 hayret bir şey

Altın için çağırıyor diyenler takıyı ne için takıyorsunuz merak ettim 🤔 Takı geri gelsin diye takılır zaten shsjsjsj
Aynen kimilerinde karşılıksız takılıyormuş çok şaşırmıştım duyunca :D Doğrudur ama düşünsenize en az 25 kişinin düğününe gidiyorsunuz ki annem 50 den fazla gitmiştir asdfg hepsine giden para, altın ile yatırım yapabilirken hayır yapıyorum :D

Şunun hakkında iş yerinde tartışmıştık. Ben de aynen bunu diyorum, Sabancı değiliz babamızın hayrına takalım. Bugün bana yarın sanadır bu altının olayı. Ama yok efendim o ne demekmiş ayıpmış 😂 hayret bir şey
Aynen kimilerinde karşılıksız takılıyormuş çok şaşırmıştım duyunca :KK70: Doğrudur ama düşünsenize en az 25 kişinin düğününe gidiyorsunuz ki annem 50 den fazla gitmiştir asdfg hepsine giden para, altın ile yatırım yapabilirken hayır yapıyorum :KK70:
Davetiye ile beraber aşağıdaki haberi de atmak lazım demek ki djdjsjsj

Eklentiler

• 3844459D-DDF5-4CCE-B4CA-73AF4F349412.webp
    3844459D-DDF5-4CCE-B4CA-73AF4F349412.webp
    28 KB · Görüntüleme: 36
Aynen bu sitede de çatışma olmuştu bu konuda :D Millet çeyrek altını saklar yatırım olsun diye birikim yapar ben gidip hayır yapıcam :D

Ben olsam takmazdim benimle gorusmeyen insana. Siz nasil istiyorsaniz icinize ne siniyorsa onu yapin.

Kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım arkadaşımla ilgili. Kız arkadaşımla evlendikten sonra aramıza mesafe girdi. O bana evlendiğimde gram takmıştı. Kendisi nişan bekarlığa veda partisi vs yaptı ama bana hiç söylemedi. Şimdi evleniyormuş mesaj attı düğüne gidemiyorum ama ben de bir şeyler takmak istiyorum. Eşim takma bu zamana kadar en yakın arkadaşın sana haber bile vermedi diyor ama içim rahat etmez. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
misafir gibi gidip gramınızı takıp dönün ekstra bir çaba sarfetmeyin yarın lafi edilir gram taktım takmadı diye.

Kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım arkadaşımla ilgili. Kız arkadaşımla evlendikten sonra aramıza mesafe girdi. O bana evlendiğimde gram takmıştı. Kendisi nişan bekarlığa veda partisi vs yaptı ama bana hiç söylemedi. Şimdi evleniyormuş mesaj attı düğüne gidemiyorum ama ben de bir şeyler takmak istiyorum. Eşim takma bu zamana kadar en yakın arkadaşın sana haber bile vermedi diyor ama içim rahat etmez. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Şimdiye kadar çağırmasa bile düğününe davet etmiş. Ben olsam hiç görüşmesem hatta beni düğününe davet dahi etmese, o altını bir şekilde ulaştırırdım. Bence altınınızı takın, aklınızda kalmasın.

Nişana kınaya vs cagirmamis düğüne çağırıyorsa günahını almak istemem ama borcunu ver demek istiyor. Sizi görmek isteseydi nişana da davet ederdi bekarlığa vedaya da. Ben olsam gitmezdim ama altın yollardim.
ve bu zamana kadar hesabını sorar
bu yaptığın resmen altını istemek için besbelli diye lafımı da sokardım

Back
X