Sizce ayrılırlar mı?

rapunzella0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
182
26
13
31
2 yıllık bir ilişkim bitti. Henüz iletişimimizi kesmemişken başka bi kızla çıktığını öğrendim. Dha doğru düzgün ayrılmamışken hemen arayışa girmiş kendisi 24 yaşında ben 23 üni bitince uak düştük doğru düzgün görüşemedik bu kızda üni 1. sınıfta henüz ve tabiki dibinde. Acaba bu ilişkinin sonu ne olur merk ediyorum düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim belki benzer şeyleri yaşayanlarınız vardır..

Merhaba canım 2 yıl ilişki az bir zaman değil baya şey paylaşmıssınızdır sen ona değer veriyorsun sanırım ama aynı değeri onda görmüyorum .Yani bir ilişkiyi sonlandirmadan nokta koymadan basma biriyle konuşmak,çıkmak ,ilişkiye başlamak nedir. Keşke sana biraz saygısı olsaydı , 2 yılı hemen çöpe atmasaydi.Ayrılırlar mi bilmiyorum ama başkası içinde onu bırakmayacağı ne malum ? Bence sende onu düşünmemelisin,çünkü sana hata etmiş.Değmez.Hayatına devam etmeye çalış,geleceğe bak.

Bende bitirdim tamamen fakat bunu yapacak kadar kötü biri olduğunu düşünmüyordum bu yüzden güvenim kırıldı ve zoruma gitti açıkçası bundan sonra kesinlikle bir şey olamaz zaten onu sildim ama içim de bir şeyler kaldı her yanlışında hep affettim o yüzden en azından bir kere istemiyorum sevmiyorum diyebilmek isterdim bu içimde kaldı yorumun için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…