sizce ayrilmali miyim?

Annen ev işlerinde yardım eder mi diyerek gözünü mü açmış oldu.Bu mu sorun.Çöpü dökmemesi senin için ne derece sorun teşkil eder.Evlilik ölçütün ne.Bence ne sevgilinle,ne de şu an başka biriyle evlenme.Biraz zaman ihtiyacın var.

Zaten evlilik icin konustugumuz tarih 2 sene sonrasi. aslinda ev isleri bahane gibi yeterince sevsem bunlara takilmazdim gibi geliyo bazen

Ailenizle yaşıyorsunuz,arada bir sevgilinizle beraber kalıyorsunuz. Ama o zamanlarda da ailenizin yanında olmak istiyorsunuz... Biraz garip gerçekten...

Ama siz zaten her hareketi batıyor,onunlayken sıkılıyorum,6 ay geçtikten sonra heyecan kalmadı diyerek ayrılma kararını aslında vermişsiniz ama henüz uygulamamışsınız...

Hersey bu kadar uygunken ayrilip onu kirip da pisman olmak istemiyorum.hani sevmemis olsam basta farkli olurdu ama 6 ay sonra ne degisti de boyle oldu:(

siz galiba yeterince sevmiyorsunuz. evlenirseniz aynı ilde kalıcaksınız değil mi? bence ailen bahane sen istemiyorsun.

Ailenizle yaşıyorsunuz,arada bir sevgilinizle beraber kalıyorsunuz. Ama o zamanlarda da ailenizin yanında olmak istiyorsunuz... Biraz garip gerçekten...

Ama siz zaten her hareketi batıyor,onunlayken sıkılıyorum,6 ay geçtikten sonra heyecan kalmadı diyerek ayrılma kararını aslında vermişsiniz ama henüz uygulamamışsınız...

Katılıyorum, şu an bağlanmış olabilirsin ondan ayrılamıyorsun, sevdiğin bir insan olsaydı yanında boğuluyor gibi hissetmezdin. Bağımlılıkla sevgiyi karıştırmamak gerek. Sevmiyorsan daha fazla uzatmanın anlamı yok. Kendine kötülük yapmış oluyorsun.

selam kızlar son günlerde okadar çok düşünüyorum ki bu konuyu sizlere danışmaya karar verdim. 1.5 senelik bir iliskim var. Aynı sirketteyz ve benzer isleri yapiyoruz. Ikimiz de yuksek lisans mezunu aileleri birbirine denk, maddi durumlari denk. Dini ve siyasi gorusleri ayni kisileriz. Bu konularda hic bir sıkıntı yok. Fakat ilk 6 aydan sonra bende hic heyecan kalmadi. Ilk 6ayimiz mukemmel gecmisti.sonra annem gozumu acmami sagladi.sen calisan bayansin ev islerine yardim eder mi bunlara dikkat et dedi. Gozlemledigim kadariyla biraz yardim ediyor ama cok istekli degil. Herseyi benim solemem gerekiyor orn cop dolmus copu at seklinde.her neyse arada birbirimizde kaliyoruz.o zamanlarda o kadar sıkılıyorum ki her hareketi batiyo.ailem olsa yanimda guzel vakit gecirsem diyorum.tek cocugum ve aileme cok bagliyim 25 yasindayim ve ailemle yasiyorum.o 29 yasinda. Evlenmek icin israr ediyo ve ben ailemi birakamiycagimi dusunerek surekli hazir degilim diyorum.disarda gezerken sorun yok ama annemin babamin olmadigi bi evde onunla kalinca boguluyo gibi oluyorum. Evlenirsem pisman olur muyum sizce neden boyle hissediyorum. Sevgim mi bitmis yoksa aileden ayrilma korkusu mu bu ?

Şimdiden yardım etmiyorsa evlendikten sonra da yardımcı olacağını sanmam sen söylemedikçe...
Bu senin tercihin senin kararın sonuçta sen aynı yastıkta yaşlanacaksın. Artılar ile eksileri yaz. Hangisi daha ağır ise onu seç derim.

Yanlis bi karar verip pisman olurum diye cok korkuyorum.Ama evlendigimde simdiki gib bogulursam diye korkuyorum isin icinden cikamadim

Hicbir erkegin cok sorumlu olacagini zannetmiyorum. Önemli konularda ilk o yardimci oluyorsa sorun yok ama böyle ufak mevzular icin ayrilmaya degmez. Yeterince sevseydin bunlar sorun teşkil etmezdi. Bak mesela Benim sözlüm bana kizsada onu cok seviyor ve ondan vazgecemiyorum:17:

yanında bunaldığın adamla aynı evde olmaz tabi
ama şu da var
tek kusuru ev işlerine yardım etmemek olsun
sonra onu da mumla aratacak biri çıkar karşına

bence yeterince sevmiyorsunuz,yoksa bunlara takılmazdınız
zaten ev işlerini içinden gelerek yapan nadir erkek vardır,evlendikten sonra da bu konuda yönlendirirsiniz,rica edersiniz
ama aileme bağlıyım,olmaz derseniz,çok iyi düşünü tartın,ona göre karar verin

Sen bence evlilige hazir degilsin ve gercekten sana batiyorsa ayril oglanin basini yakma bosuna yazik sende kal annenin babanin dizinde kusura bakma ama hayatini ayleni kurman lazim artik ama senin bilecegin is

selam kızlar son günlerde okadar çok düşünüyorum ki bu konuyu sizlere danışmaya karar verdim. 1.5 senelik bir iliskim var. Aynı sirketteyz ve benzer isleri yapiyoruz. Ikimiz de yuksek lisans mezunu aileleri birbirine denk, maddi durumlari denk. Dini ve siyasi gorusleri ayni kisileriz. Bu konularda hic bir sıkıntı yok. Fakat ilk 6 aydan sonra bende hic heyecan kalmadi. Ilk 6ayimiz mukemmel gecmisti.sonra annem gozumu acmami sagladi.sen calisan bayansin ev islerine yardim eder mi bunlara dikkat et dedi. Gozlemledigim kadariyla biraz yardim ediyor ama cok istekli degil. Herseyi benim solemem gerekiyor orn cop dolmus copu at seklinde.her neyse arada birbirimizde kaliyoruz.o zamanlarda o kadar sıkılıyorum ki her hareketi batiyo.ailem olsa yanimda guzel vakit gecirsem diyorum.tek cocugum ve aileme cok bagliyim 25 yasindayim ve ailemle yasiyorum.o 29 yasinda. Evlenmek icin israr ediyo ve ben ailemi birakamiycagimi dusunerek surekli hazir degilim diyorum.disarda gezerken sorun yok ama annemin babamin olmadigi bi evde onunla kalinca boguluyo gibi oluyorum. Evlenirsem pisman olur muyum sizce neden boyle hissediyorum. Sevgim mi bitmis yoksa aileden ayrilma korkusu mu bu ?

Bence seviyorsun hiç sevmiyor değilsin ama bazı şeyler için yeterli değil sanırım:50:

annenın ssoyledıgı cumle yuzunden sen boyle olmuşsun bence bıde sevgı dedıgın oyle bı lafla bıtmez cnm sakın oyle dusunme dusundukce gıder ama sen kendı kalbını daha ıyı bılırsın bıde ailenden ayrılmaktan korkuyorsun

Back
X