Sizce ayrilmalimiyim ? Sessizce hayatindan ciksammi ?

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.368
333
Merhaba arkadaslar, benim bir senedir ciddi bir iliskim var.. fakat beyefendi sirf dun annesiyle tartisti diye, bugun aksam cikmis alkol icmis ve benim kabul edemeyecegim birsey bu, telefonda soylemisti ama ciddiye almamistim megerse dogruymus.. kaldiki bu adam ailemle tanismak istedi ailemle tanistirdim, kendi ailesiylede tanistim, aileler biliyor yani.. ne yapacagimi sasirmis durumdayim ben ? Sizce ayrilmaliyim yoksa sert bir dille uyarayimmi.. uzerinede fazla gitmek istemiyorum annesiyle arasi acik .. ama bunun acisini ondan cikarcam.. bana diyorki 40 yilda bir icmek lazim diyor.. delirdim iyice :sinirli:

Yaşam tarzlarınız uyuşmuyorsa uzatmayın bence. Benim için arada 2 kadeh birşeyler içmek normaldir. Bu yüzden kızılacak birşey göremedim. Ama belli ki sizin için önemli. Bu yüzden dünyaya aynı pencereden baktığınız birisini bulmalısınız.

Yaşam tarzlarınız uyuşmuyorsa uzatmayın bence. Benim için arada 2 kadeh birşeyler içmek normaldir. Bu yüzden kızılacak birşey göremedim. Ama belli ki sizin için önemli. Bu yüzden dünyaya aynı pencereden baktığınız birisini bulmalısınız.

+1

Merhaba arkadaslar, benim bir senedir ciddi bir iliskim var.. fakat beyefendi sirf dun annesiyle tartisti diye, bugun aksam cikmis alkol icmis ve benim kabul edemeyecegim birsey bu, telefonda soylemisti ama ciddiye almamistim megerse dogruymus.. kaldiki bu adam ailemle tanismak istedi ailemle tanistirdim, kendi ailesiylede tanistim, aileler biliyor yani.. ne yapacagimi sasirmis durumdayim ben ? Sizce ayrilmaliyim yoksa sert bir dille uyarayimmi.. uzerinede fazla gitmek istemiyorum annesiyle arasi acik .. ama bunun acisini ondan cikarcam.. bana diyorki 40 yilda bir icmek lazim diyor.. delirdim iyice :sinirli:
Benim esimde daha evlenmeden once bi kere icmisti yanima geldiginde les gibi kokuyordu ve ben ictigi icin burnundan getirdim cok sukur dogru yolu buldu zate bi kere icmisti soz verdi daha da icmedi ve suan evliyiz asla icmez isten eve evden ise gider arkadaslark 2 3 u gecmez hepside evli cok sukur . sende biraz sert konus trip at yemin edene kadar pesini birakmayin

Mesela ben sigara icerim o kullanmaz.. bana surekli birak birak diye baski yapiyordu.. kendiside alkol tukentince ben delirdim ... Alismasi korkutuyo beni

siz onu sevdiğinize emin misiniz?
sevgilim birşeyi kafasına takıp içse ben onun yanında olmaya çalışırdım. terk etmeyi düşünmezdim. Ki sanırım bu sık yaptığı bir şey değil.
Ama sürekli içiyorsa ve sizin hayat görüşünüz buna karşıysa yapacak bir şey yok ayrılmaktan başka.

bana göre arada sırada birkaç kadeh bir şeyler içmek normal bir şeydir.
tabi sizin değer yargılarınız nasıldır bilemem ama,devamlı içen birisi olmadığını anladım ben yazınızdan. o yüzden ayrılık sebebi gibi gelmedi bana.
bence sertçe azarlamak yerine ailesiyle ne yaşadığını sorun,yardımcı olmaya çalışın.
eğer alışkanlık haline getirirse düşünebilirsiniz bunu,çünkü uyuşmuyorsa yaşam biçimleriniz ,zorlamanın gereği yoktur

Mesela ben sigara icerim o kullanmaz.. bana surekli birak birak diye baski yapiyordu.. kendiside alkol tukentince ben delirdim ... Alismasi korkutuyo beni
Morali bozuktu ondan içmiş dediniz. Insanlar bazen mutluyken bazen dertliyken öyle iki tek atarlar. Valla yıllardır içerim henüz alkolik olmadım. Belli bir rutinde ve aşırı tüketilmediği sürece bağımlılıktan bahsedilemez bence. Sigara konusu aynıymış gibi görünse de sürekli içilmesi ve içmeyenler için de rahatsızlık oluşturulması nedeniyle erkek arkadaşınız haklı görülebilir.

İnsanlar canı sıkılınca ya da mutlu olunca içebilir. Ya da canı ister içer. Kıyamet kopmaz ya. Siz niye adama destek olacağınıza bir de tekme atma niyetindesiniz?

Eger bu sizin için olmazsa olmaz bir seyse ayrılın. Aileniz de anlar zaten.
Sonra bir daha bir daha bir daha bunları yasayacaksiniz ve o zaman su anda bulundugunuz yerden daha ileride bir yerlerde olacaksınız

siz onu sevdiğinize emin misiniz?
sevgilim birşeyi kafasına takıp içse ben onun yanında olmaya çalışırdım. terk etmeyi düşünmezdim. Ki sanırım bu sık yaptığı bir şey değil.
Ama sürekli içiyorsa ve sizin hayat görüşünüz buna karşıysa yapacak bir şey yok ayrılmaktan başka.
Surekli icmez cnm.. 40 yilda bir icmek lazim diyor bana.. oyle olmus olsa zaten ciddi bir iliskinin icerisine girmezdim.. bir yilda ilk kez ictim dedigini duydum.. kafa dagitmam lazim dedi telefonda.. tabikide seviyorum ama kendisi alkole alisirsada diye korkuyorum.. cunku teldeyken aklima geldi simdi bir yere girdi ve sirf erkekler vardi selamun aleykum dedi sonrada askim ben iki saat kafa dagitcam dedi.. telefonu kapatti..

Eğer içki içmek sizin için asla kabul edilmez bir şeyse ayrılmayı ciddi olarak düşünün.

Acısı çıkartılacak bir şey değil, adam içmek istemiş içmiş. Kendisi isteyerek içtiyse baskı yapsanız da bir yerden patlar.

Ya içme ihtimalini düşünerek devam edin, ya birbirinizi yıpratmadan bitirin.

sevgilimin morali bozuk olsa bir şeyler içmek istese ben de onunla oturur birer kadeh bir şeyler içerim

Back
X