- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Bana zaten alışık gibi geldi. En baba alkolik tepkisidir bahane uydurmakYa alisirsa alkole ilerde, hadi bi ictim bidaha iceyim derse o zmn napcam ben .. offff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana zaten alışık gibi geldi. En baba alkolik tepkisidir bahane uydurmakYa alisirsa alkole ilerde, hadi bi ictim bidaha iceyim derse o zmn napcam ben .. offff
Alkol sandiginiz kadar zirt diye bagimlilik yapan bisey değil
Ilk kez 21 yasinda alkol almaya basladim
Arada sarhos olmak icin icip çok sarhos oldum
Bazen yemekle 1 kadeh sarap icip biraktim
Ve hala bagimli değilim 5 senedir
Senede 5 -10 kere ancak alkol kullanirim
Madem olgun biri kendini kaybetmeyen biri biraz gözlemle
Surekli iciyor mu her sorunda alkole mi siginiyor bak
Ama dertlenip 2 kadeh icti diye de ayrilinmaz bence.
Ben muhafazakarim içen biriyle dini görüşüm hayat görüşüm uymaz gunah dersen o ayri
Ben de ayni sebepten ayrilmistim, ki daha once defalarca sordum boyle bir aliskanligin var mi, olursa ayrilirim diye, bildigi halde yapmisti, sabah da piskin piskin ariyor, hemen ayrildim, sok oldu ama benim ciddiyetimi de anlamis oldu.Merhaba arkadaslar, benim bir senedir ciddi bir iliskim var.. fakat beyefendi sirf dun annesiyle tartisti diye, bugun aksam cikmis alkol icmis ve benim kabul edemeyecegim birsey bu, telefonda soylemisti ama ciddiye almamistim megerse dogruymus.. kaldiki bu adam ailemle tanismak istedi ailemle tanistirdim, kendi ailesiylede tanistim, aileler biliyor yani.. ne yapacagimi sasirmis durumdayim ben ? Sizce ayrilmaliyim yoksa sert bir dille uyarayimmi.. uzerinede fazla gitmek istemiyorum annesiyle arasi acik .. ama bunun acisini ondan cikarcam.. bana diyorki 40 yilda bir icmek lazim diyor.. delirdim iyice![]()
Yok muhafazakar degildir.. ama yani dusunun biz evlendik alkol tuketiyor.. benim kizdigim nokta burasi aslinda.. temeli saglam olsun istiyorum kafamda soru isareti kalmasin istiyorum..