Hanımlar 17 haftalık gebeyim gece saat 1 de çok ağrılı bel ağrısı oldu yuruyemeyecek kadar bende uzanıyordum zaten uyudum gece 3 tek ağrıdan tekrar uyandım çok korktum acile gitmeyi düşündüm sonra duş felan aldım biraz dik oturdum hafifledi uyudum gün içerisinde fazla ağrım olmadi ama hep gece ağrısının hafifligi kaldı sizce hastaneye gitmeliyim 2-3 hafta sonra gitmem lazım beklemelimiyim
Gitmelisiniz. Dediginiz durumu ayni haftalarda yasadigimda rahim agzim incelmisti ve doktorum tuvalet harici ayaga kalkmami yasaklamisti. Kalan sureci yatakta gecirmistim.
Dilerim sizde sorun yoktur. Ama yine de sorun olamdigini ogrenmek icin bile gitmelisiniz. Gecmis olsun.
Gitmelisiniz. Dediginiz durumu ayni haftalarda yasadigimda rahim agzim incelmisti ve doktorum tuvalet harici ayaga kalkmami yasaklamisti. Kalan sureci yatakta gecirmistim.
Dilerim sizde sorun yoktur. Ama yine de sorun olamdigini ogrenmek icin bile gitmelisiniz. Gecmis onasıl bir agriydi benimki hani bazen regl olunca belin alt kismi çok ağrır ayağa bile kalkamayacak gibi olur ya öyle oldu