Sizce bebeğime bişey olmusmudur

Deryann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
44
1
3
22
Hanımlar 17 haftalık gebeyim gece saat 1 de çok ağrılı bel ağrısı oldu yuruyemeyecek kadar bende uzanıyordum zaten uyudum gece 3 tek ağrıdan tekrar uyandım çok korktum acile gitmeyi düşündüm sonra duş felan aldım biraz dik oturdum hafifledi uyudum gün içerisinde fazla ağrım olmadi ama hep gece ağrısının hafifligi kaldı sizce hastaneye gitmeliyim 2-3 hafta sonra gitmem lazım beklemelimiyim

Gitmelisiniz. Dediginiz durumu ayni haftalarda yasadigimda rahim agzim incelmisti ve doktorum tuvalet harici ayaga kalkmami yasaklamisti. Kalan sureci yatakta gecirmistim.

Dilerim sizde sorun yoktur. Ama yine de sorun olamdigini ogrenmek icin bile gitmelisiniz. Gecmis olsun.

Peki nasıl bir agriydi sizinki beliniz tek mi ağrıdı benim regl gibi belimin alt kısmı çok ağrıdi

Normal disi olan hersey icin gitmelisiniz benim tavsiyem tabiki bi bir sorun oldugunu gostermez ama tedbirli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…