sizce bebeğimi mi kaybediyorum

gocum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
261
9
16
35
Diğer
henuz 3 haftalık hamıleyım beta hcd değerim 81,95 cıktı bunu dun ogrendım

bugun sabah uyandım ve adet kanı yogunlugunda bı kanamam var

hastaneye gıttım hemen kan testı ıstedı yıne kan testını verdım sonucunu 15,30 da alacam

cok korkuyorum

ablalarım kardeşlerim sizce bebegımı mı kaybedıyorum :2::2:

cnm uzulme ıçını ferah tut hıç bellı olmaz.arkadaşımda ara ara hep kanamalı geçırdı 3 ayı.şimdi tehlıkesı geçtı 5.ayında.hanı evet dıkkat edılmesı gereken bı durum hersey yolundaysa drun bı hap verecektır buyuk ıhtımal.ınş bebişin senınledır Rabbım tum anne adaylarını ve bebişlerını korusun

cnm uzulme ıçını ferah tut hıç bellı olmaz.arkadaşımda ara ara hep kanamalı geçırdı 3 ayı.şimdi tehlıkesı geçtı 5.ayında.hanı evet dıkkat edılmesı gereken bı durum hersey yolundaysa drun bı hap verecektır buyuk ıhtımal.ınş bebişin senınledır Rabbım tum anne adaylarını ve bebişlerını korusun

amim işlh dedıgın gıbıdir okadar buyuk bı korku var kı içimde bunları bıle ınanın aglayarak yazıyorum
ne olur dua edın

Kimyasal gebelık olabilirmi malum 3 hafta henuz adetın gecmedıgı bır donem sanıyorumkı

bana doktor da dahil tutunmaz bu bebek hazırlıklı olun dedi .hem erken doğdu hem 4 kiloydu:1:hemde şuan 14 aylık analdın sen beni :9:

henuz 3 haftalık hamıleyım beta hcd değerim 81,95 cıktı bunu dun ogrendım

bugun sabah uyandım ve adet kanı yogunlugunda bı kanamam var

hastaneye gıttım hemen kan testı ıstedı yıne kan testını verdım sonucunu 15,30 da alacam

cok korkuyorum

ablalarım kardeşlerim sizce bebegımı mı kaybedıyorum :2::2:
Dilerim öyle birşey yaşamazsınız. Allah yardımcınız olsun.

tatlım yaa ne oldu acaba...inş güzel haberlerle gelll:1::1:

Allahim yardimcin olsun! Insallah guzel haberler verirsin bize. Allaha emanet ol.

kanaması oldugu için
belki dr düşük tehlikesi sebebiyle hastaneye yatırmışta olabilir

allahım hepını razıolsun 81,95 olan beta hcd degerim kanamam olmasına ragmen düşmemiş aksineeee 128 e cıkmıs :16:

ağlaaktan helak olmus hatta bebegımden ümidi kesmistım ama şuan dunyanın en mutlu insanıyımmmmmm :36::36::36::36::36::36:

allahım hepını razıolsun 81,95 olan beta hcd degerim kanamam olmasına ragmen düşmemiş aksineeee 128 e cıkmıs :16:

ağlaaktan helak olmus hatta bebegımden ümidi kesmistım ama şuan dunyanın en mutlu insanıyımmmmmm :36::36::36::36::36::36:
Çok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

inş değerlerin kat ve kat artar..peki kanamaya ne dedi doktorun..

Ayyy gözün aydın.. Çok sevindim ya Rabbim korusun bebeğinizi :emir_bebek:

Gözünüz aydın. Belki de yerleşme kanamasıydı o, oldu bitti. Hemen böyle çok ağlamayın. Onun sizin huzurunuzu hissetmeye ihtiyacı var.

Allah sağlıkla sıhhatle kavuşmayı kısmet etsin.

Biraz once daha namazda dua ettim sana aklıma dustun bak sukurler olsun bisey yok :52:Ama ne dedi kanama icin doktor

Back
X