Doğuma Hazırlık Sizce bebeğimin cinsiyeti ne? (12 haftalığız cokta meraklıyız)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Erkek bence...
Nubu dik görünüyo gayet. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin...
Bugun 14+3 ve bebegim goatermedi bagdas kurmus :emir_bebek:boyle dondu durdu ama acmadi bacaklarinii bi onunu bi sirtini dondu ama malesefff goremedikk

Eklentiler

• IMG-20180418-WA0004.webp
    IMG-20180418-WA0004.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20180418-WA0002.webp
    IMG-20180418-WA0002.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20180418-WA0006.webp
    IMG-20180418-WA0006.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 41
Bugun 14+3 ve bebegim goatermedi bagdas kurmus :emir_bebek:boyle dondu durdu ama acmadi bacaklarinii bi onunu bi sirtini dondu ama malesefff goremedikk
Hayırlısı bakalım canım. Bende oğullarımda çok erken öğrendim ama kızım 20 haftaya kadar zorladı bizi. Çatlıyodum artık.
Önce erkek dendi 12 de 15 te bidaha gel bakalım dedi kıza benziyo dendi bu seferde ama erkekte olabilir dendi. 20 de kız olduğunu anladk sonunda. Benimkide hep secde pozisyonunda duruyodu kapatıyodu.
Az kalmış ama sıkın dişinizi ilk bebek mi ;)

Hayırlısı bakalım canım. Bende oğullarımda çok erken öğrendim ama kızım 20 haftaya kadar zorladı bizi. Çatlıyodum artık.
Önce erkek dendi 12 de 15 te bidaha gel bakalım dedi kıza benziyo dendi bu seferde ama erkekte olabilir dendi. 20 de kız olduğunu anladk sonunda. Benimkide hep secde pozisyonunda duruyodu kapatıyodu.
Az kalmış ama sıkın dişinizi ilk bebek mi :KK66:
Evet ilk bebek. Bi dahaki kontrol 3 hafta sonra. Nasil dayanicam bilmiyorummmm :KK48:

Geçmez şimdi :):)
Zaten bi cinsiyet öğrenene kadar geçmiyo zaman birde hamileliğin son ayında . :) düşünmemeye çalışın en iyisi , veya başka bi doktora daha gidersiniz :KK66:
Bugun tarama sonuclarimi devlete gosterdim ultrasona sokmadi bende ozele gittim. Ordaki doktor cok ugrasti ama inat etti bebiss. 2 doktora gitmemis olsam giderdim baska doktora ama. Gitsem mi acaba. Ay gosterir mi ki

Bugun tarama sonuclarimi devlete gosterdim ultrasona sokmadi bende ozele gittim. Ordaki doktor cok ugrasti ama inat etti bebiss. 2 doktora gitmemis olsam giderdim baska doktora ama. Gitsem mi acaba. Ay gosterir mi ki
Bekle o zaman canım minikte fazladan ultrasona girmemiş olur hem.
Gerçi uzmanlarda farklı konuşuyo , kimi ultrason zararlı diyor kimi sadece ses dalgası zararsız diyor. :):)

Back
X