SİZCE BEBEĞİMİN CİNSİYETİ NE?? Bu arada en son attıgım 34 haftalık kızlar ama hala bebegimin cinsiyetini bilmiyorum lütfen yardım?

Esrayaban

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
4
1
1
25
IMG-20210119-WA0015.webp
IMG-20210119-WA0015.webp
IMG-20210119-WA0010.webp
IMG-20210119-WA0010.webp
IMG-20210119-WA0013.webp
IMG-20210119-WA0005.webp

Kızlar lütfen yardım edin 6 aylıkken farklı 34 haftalıga girdiğimde farklı cinsiyet söylediler tabi saglıklı gelsin yavrum ama hala merak ediyorum net ögrenemedik anlayan varsa yorum yapabilir mi

6 aylıkken erkek dedi canım eminim dedi herseyini aldık yaptık 34 haftada kız dedi sok olduk saglıklısı olsun eli ayagı düzgün olsun ama merak ediyorum acaba 34.haftada görme sansı var mı
Emın olmak ıcın baska bır doktotrada görünseydın. 34. Haftada artık yerı daralıyor normalde öyle kolay bellı etmez kendını. Gerçekten çok zor bı durum inşallah gönlünüzdekı olur

Emın olmak ıcın baska bır doktotrada görünseydın. 34. Haftada artık yerı daralıyor normalde öyle kolay bellı etmez kendını. Gerçekten çok zor bı durum inşallah gönlünüzdekı olur
Amin amin inşallah Allah razı olsun pandemiden dolayıda korkuyorum gitmeye gönlümde kız erkek farketmez ama odası hazır herseyi isimli hazır rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize en önemlisi o sadece merak ettim cunku bende öyle düsündüm yer daralıyor diye teşekkür ederim cevabınız İcin

Amin amin inşallah Allah razı olsun pandemiden dolayıda korkuyorum gitmeye gönlümde kız erkek farketmez ama odası hazır herseyi isimli hazır rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize en önemlisi o sadece merak ettim cunku bende öyle düsündüm yer daralıyor diye teşekkür ederim cevabınız İcin
Cinsiyetini öğrendiniz mi merak ettim :)

30. Haftaya kadar çocuğun herşeyi hazır oluyor normalde. Siz 34. Haftada cinsiyet bilmiyosunuz daha. Hiç bi eşyasını almadınız mı yoksa hangi cinsiyete göre aldınız merak ettim. Ayrıca teknoloji gelişti artık cihazlar 12. Haftada cinsiyet gösteriyor. 34 hafta merak etmeden nasıl durdunuz cidden:)

100% emin değillerse söylememeleri daha iyi aslında, bizim ailede oldu böyle bir durum, doğana kadar her ay erkek dediler bir akrabamıza, isim ona göre oldu, kıyafetler, odası her şey erkeğe göre ayarlandı, bir doğdu kız. Anne baba bir süre yabancılık çekti, kendi çocukları gibi gelmedi, doğana kadar oğlum oğlum diye konuşup sevdiler ve her kontrolde doktor da erkek olduğunu söyleyip ona göre sohbet etti, kötü bir durum olmuştu yani.

Back
X