Sizce bebekten sıvı aldırmalımıyım

aLoNeAnqeL00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
4
1
6
Ordu
MERHABALAR BEN 19 HAFTALIK HAMİLEYİM.... 12 HAFTALIKKEN DOKTORUM ENSE KALINLIĞINI ÖLÇTÜ VE 2.6 ÇIKTI YÜKSEK DEDİ 1 AY SONRA GEL DEDİ GİTTİM İKİLİ TEST YAPTIRDIM ONDA BİR ŞEY ÇIKMADI BU AYDA GİTTİM DÖRTLÜ TEST YAPTI ONDADA BİR ŞEY ÇIKMADI... AMA DOKTORUM BENİ FAKÜLTEYE SEVK ETMEK İSTİYOR ENSE KALINLIĞI YÜKSEK Amniyosentez YAPILACAKMIŞ YANİ BEBEKTEN SIVI ALINACAKMIŞ AMA BUDA RİSKLİYMİŞ 200 DE BİR İHTİMALDE OLSA ANNE KARNINDA BEBEK ÖLEBİLİYORMUŞ... BEN NE YAPACAM NE OLUR BANA BİR YOL GÖSTERİN BENİM GİBİ OLAN VAR MI SİZCE BU SIVIYI ALDIRMALIMIYIM

Sıvı aldırmaktan yani amniyosentezden bence korkmayın. Eğer genetik bir anomali varsa bunu bilmeden yaşamak daha kötü. Bu işi iyi yapan birini bulun ve muayenesine mutlaka gidin üniversite hastanesinde asistanların eline çok kalmayın deneme tahtası olmayın. Geçmiş olsun umarım bebeğinizde bir sorun çıkmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sıvı aldırmaktan yani amniyosentezden bence korkmayın. Eğer genetik bir anomali varsa bunu bilmeden yaşamak daha kötü. Bu işi iyi yapan birini bulun ve muayenesine mutlaka gidin üniversite hastanesinde asistanların eline çok kalmayın deneme tahtası olmayın. Geçmiş olsun umarım bebeğinizde bir sorun çıkmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah bir şey çıkmaz beni korkutan sadece bebeğimin durumu ilk oğlumda hiç böyle birşey olmamıştı herşey normal gitmişti....

Back
X