Merhaba arkadaslar bazılarınız bilir 4 ay önce nişanlamak üzere olduğum sevgilimden ayrılmıştım. benneyaptımki
Benden şaçma bir sebepten ayrıldıktan hemen sonra hiç gecikmeden hayatına başkasını soktu.
klava:
Bu beni çok şaşırtmış aynı zamanda çok kırmıştı.
Çok zor günler yaşadım onun yüzünden. senağlama
Neyse asıl konuya geçiyorum bugun ortak bir arkadsımızla görüştüm.
Bana onu gördüğünü uzun uzun konuştuklarını çok berbat göründüğünü hiç mutlu olmadıgını yaşam sevincini kaybetmiş olduğunu söyledi.
Senle beraberken çok farklıydı gözlerinin içi gülüyordu ama şimdi eski ....den eser yok dedi. :jeyyar:
Bunları duymak beni çok mutlu etti nedense
daha beter olsun bana yasattıklarının acısı ondan cıksın dedim içimden biliyorum böyle düşünmemem lazım ama kendime sevincime engel olamıyorum kaydirigubbakcemile5
Benden şaçma bir sebepten ayrıldıktan hemen sonra hiç gecikmeden hayatına başkasını soktu.

Bu beni çok şaşırtmış aynı zamanda çok kırmıştı.
Çok zor günler yaşadım onun yüzünden. senağlama
Neyse asıl konuya geçiyorum bugun ortak bir arkadsımızla görüştüm.
Bana onu gördüğünü uzun uzun konuştuklarını çok berbat göründüğünü hiç mutlu olmadıgını yaşam sevincini kaybetmiş olduğunu söyledi.
Senle beraberken çok farklıydı gözlerinin içi gülüyordu ama şimdi eski ....den eser yok dedi. :jeyyar:
Bunları duymak beni çok mutlu etti nedense

daha beter olsun bana yasattıklarının acısı ondan cıksın dedim içimden biliyorum böyle düşünmemem lazım ama kendime sevincime engel olamıyorum kaydirigubbakcemile5