sizce ben çok mu kötüyüm :)

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.322
398
Diğer
Merhaba arkadaslar bazılarınız bilir 4 ay önce nişanlamak üzere olduğum sevgilimden ayrılmıştım. benneyaptımki
Benden şaçma bir sebepten ayrıldıktan hemen sonra hiç gecikmeden hayatına başkasını soktu. :oklava:
Bu beni çok şaşırtmış aynı zamanda çok kırmıştı.
Çok zor günler yaşadım onun yüzünden. senağlama
Neyse asıl konuya geçiyorum bugun ortak bir arkadsımızla görüştüm.
Bana onu gördüğünü uzun uzun konuştuklarını çok berbat göründüğünü hiç mutlu olmadıgını yaşam sevincini kaybetmiş olduğunu söyledi.
Senle beraberken çok farklıydı gözlerinin içi gülüyordu ama şimdi eski ....den eser yok dedi. :jeyyar:
Bunları duymak beni çok mutlu etti nedense :delphin:
daha beter olsun bana yasattıklarının acısı ondan cıksın dedim içimden biliyorum böyle düşünmemem lazım ama kendime sevincime engel olamıyorum kaydirigubbakcemile5

beter olsun tabi :) erkeklerin jetonları sonradan düşüyor genelde giden gidiyor,yaralarını sarıyor sonradan patt diye üzgünüm çok kötüyüm diye çıkıyorlar ortaya..

sen çok kötü değilsin...:)
canım önceki yazılarını bilmiyorum ama yaşattıkları gerçekten çok kötüymüş. Canın çok yanmış ve şimdi onunda üzgün olması ister istemez seni mutlu etmiş... Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste boşa dememişler bu sözü. kaydirigubbakcemile5
bende eski çıkıtğımı çok kötü durumda görmüştüm ama sevinemeyip üzülmüştüm ama zamanla ooh be yaşattıklarını çekti işte diyebilmiştim... :lepi:

kimbilir belkide sana tekrar geri dönmek ister???????

neden ayrılmıştın ki?

ben mezun olmuştum o bir türlü okulu bitiremiyodu uzattıkça uzatıyodu atılması gibide bir durum vardı
ben sana layık degilim seni haketmiyorum benden bir halt olmaz çocugumuz olunca annem mühendis babam lise mezunumu dicek senin hayatını mahvetmeye hakkım yok gibi abuk sabuk bahaneler uydurup benden ayrılmıştı Çok üzgünüm çoook

ben mezun olmuştum o bir türlü okulu bitiremiyodu uzattıkça uzatıyodu atılması gibide bir durum vardı
ben sana layık degilim seni haketmiyorum benden bir halt olmaz çocugumuz olunca annem mühendis babam lise mezunumu dicek senin hayatını mahvetmeye hakkım yok gibi abuk sabuk bahaneler uydurup benden ayrılmıştı Çok üzgünüm çoook

evlenmeye cesaret edememiş bahane bulmuş pehh pehh biz yutarmıyız bunları be :D şimdide üzülsün dursun delikafaduldenhihoyyyt

nişanlansakta zaten 3 sene sonra anca evlencektik okul askerlik derken
çokta evlenme meraklısıydı aslında ama nolduysa hersey altüst oldu biranda

iş ciddiye binince yan çizmiş, işte bazı erkekler bazen ne yaptıklarını bilmiyolar. Allah senin hakkında hayırlısını versin o da başını taşlara vuruyo herhalde şimdi, ilahi adalet denen bişey var, çektiren elbet birgün yaptığının hesabını vermiştir.

iş ciddiye binince yan çizmiş, işte bazı erkekler bazen ne yaptıklarını bilmiyolar. Allah senin hakkında hayırlısını versin o da başını taşlara vuruyo herhalde şimdi, ilahi adalet denen bişey var, çektiren elbet birgün yaptığının hesabını vermiştir.

taşlara vuruyomu bilemem ettiğini bulsun yeter
hala o kadınla beraber neden mutsuz sebebini çok merak ediyorum
bu arada bi önemi yok ama kadın kendisinden tam 10 yaş büyük kaydirigubbakcemile2

cnm. benim o dönemlerini biliyorum seni çok üzmüştü :oklava:
ama bak büyüklerimizin bi sözü vardır Allah ın sopası yok diye sen doğru ol eğri belasını bulcak :Saruboceq:
bence artık onun gibi bir insanı hiç düşünme ondan haber getirenlerede hiç bişi duymak istemediğini söyle..senin gibi hem güzel hem akıllı bir genç kızı kaybettiğine yansın dursun o :mymeka:
seninde karşına inş. en yakın zamanda gönlüne göre biri çıkar :Saruboceq:
hani yani talibinde yok diil ha bilmem hatırladınmı güneş ablayı :jeyyar:

Şeniz a.s.

cnm. benim o dönemlerini biliyorum seni çok üzmüştü :oklava:
ama bak büyüklerimizin bi sözü vardır Allah ın sopası yok diye sen doğru ol eğri belasını bulcak :Saruboceq:
bence artık onun gibi bir insanı hiç düşünme ondan haber getirenlerede hiç bişi duymak istemediğini söyle..senin gibi hem güzel hem akıllı bir genç kızı kaybettiğine yansın dursun o :mymeka:
seninde karşına inş. en yakın zamanda gönlüne göre biri çıkar :Saruboceq:
hani yani talibinde yok diil ha bilmem hatırladınmı güneş ablayı :jeyyar:

Şeniz a.s.

çok teşekkür ederim :1hug:
a.s.

Sizin düşünceleriniz gayet normal.Sizi bırakıp giden bir adam hakkında çok iyimser düşünmeniz biraz tuhaf olurdu.Pişmanlıktan belkide daha kötü olacaktır.

Yok canım neden kötü olasın

O dönemleri hep birlikte geçirdik,biliyoruz senin neler yaşadığını

Ohhhh olsun valla iyi olmuş...

Beter olsun adi kişilik

Back
X