- 12 Mart 2017
- 978
- 2.397
- 63
- Konu Sahibi darkrose35
Merhabalar iyi geceler.. sizlere bir sey danisacagim yardimci olursaniz mutlu olurum cunku oyle ki artik hatanın bende oldugunu dusunmeye basladim..ben haziranda2 sene olucak Nisanliyim severek nisanlandik cekismelerdi hirdi gürdü derken ortak kararlar alabildik sorunlarimizi cozduk ve bunun dogrultusunda evlilige adim attik.. Nisanlimin özünde iyi olan ama hani derler firlama tiplerden 2 arkadasi var daha önceden whatsapptan konuşmalarını falan okumustum nisanlim silmez Allahi var. Biri pavyona gitmis kariyi cekmis atmis digeri bildigimiz p*rno gibi bi video falan bunlara 1 2 sefer denk geldim ve uyardim çünkü nefret ederim böyle muhabbetlerden insanin kisiliginin cöküsüdür benim icin, resmen igrenclik onlari izlemek.. Bugünde ayni seyle karsilastim ve direk sordum sinirli bi sekilde , "cocuk atmış napiyim" dedi. Bende sende izledin yani falan dedim. Bunun onune gecebilir arkadaslarina 1 2 cevap atmasa yüz vermese essek degiller atmazlar heralde boyle bisey ama hic bir çaba sarf etmiyo aksine o bana tavirli neymis bos muhabbetten kavga cikariyomusum. Abartiyo muyum sizce?